Клуб "Парфюмен Ценител" 27 - Любими аромати Dolce&Gabbana

• 18 431
  • 344
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Бижу, кой Ланком всъщност те разстрои най-много  Laughing
От тези, за които питаш само Поем имам в момента и честно да си кажа, сред късметлийките съм, на които хем им отива, хем им харесва.

Това със стикерите не знам до колко е показателно. Аз изобщо не се вглеждам в тези неща по принцип, разчитам основно на рейтинга на местата, от които пазарувам и на носа ми. Не че съм спец по ментетата, даже изобщо не съм, но пък зле скопосаните такива си личат от километър.

# 256
Бижу, кой Ланком всъщност те разстрои най-много  Laughing
Joy
Най-много ме разстрои точно Poeme Blush Сигурно, защото от него очаквах най-много.
След него се нарежда Tresor, който ми мирише точно като Lalique Le Parfum и Mauboussin. Rolling Eyes После, наравно с Tresor, е Miracle Forever, а накрая Miracle и Hypnose.
Надеждата ми е в Attraction  Laughing Толкова исках да харесам нещо на Lancome Confused
Аз съм осоообено тежък случай, Мимс, и само аз мога да напълня темата, когато пуснете тази за нехаресвани аромати Blush

# 257
  • Варна
Обещах вече, ще я пусна тази тема за нехаресваните, няма мърдане  Laughing
И аз доста бих я понапълнила, ама хайде - като му дойде времето   Laughing

Ама и ти един нос имаш - Трезор като Ле Парфюм и Мобусан  newsm78, не ми прилича на мене, да не кажа, че даже и последните два не си приличат. Тя повредата може и в моя нос да е де, хич няма да се учудя като знам как ги кръщавам на моменти.

# 258
Това със стикерите не знам до колко е показателно. Аз изобщо не се вглеждам в тези неща по принцип, разчитам основно на рейтинга на местата, от които пазарувам и на носа ми. Не че съм спец по ментетата, даже изобщо не съм, но пък зле скопосаните такива си личат от километър.

Аз съм си го нарочила най-вече заради (не)трайността, но иначе при първа възможност ще пробвам и от някое сигурно място дали пак толкова ще ми издържи.

# 259
  • някъде под слънцето...
Бижу, кой Ланком всъщност те разстрои най-много  Laughing
От тези, за които питаш само Поем имам в момента и честно да си кажа, сред късметлийките съм, на които хем им отива, хем им харесва.

о Поем.... с него бяхме 4 или 5 години.... плътно(преди да се влюбя в Палома) Сега от време на време го пробвам в някой магазин, но вече я няма тръпката(или пеперудите както казва Мимс)..
Миракъл (първият) съЩо ми беШе сред любимите оЩе Щом излезе. и доста дълго двата с Поем  деляха тоалетката ми....

И аз  нямам навик да гледам стикери, кутии, баркодове и н т, заЩото никога не съм се съмнявала в оригиналността на парфюмите ми...

Трайността  е неЩо много относително и не е критерий за оригиналността на парфюма..
Дори такива всепризнати за "убийствено трайни" като черната орхидея, могат да не са особено трайни(както е при мен), всичко е въпрос на кожа и химия

Аз съм си го нарочила най-вече заради (не)трайността, но иначе при първа възможност ще пробвам и от някое сигурно място дали пак толкова ще ми издържи.
да така сама Ще се убедиШ(аз направих съЩото с черната оррхидея, която при мен изчезва след 6 часа....)

# 260
Ама и ти един нос имаш - Трезор като Ле Парфюм и Мобусан  newsm78, не ми прилича на мене, да не кажа, че даже и последните два не си приличат. Тя повредата може и в моя нос да е де, хич няма да се учудя като знам как ги кръщавам на моменти.
Не, не, аз нямам претенции, че моят нос е меродавен  Embarassed , но така го усещам. Както и другите два - като три аромата с различно доминиране и интензитет на една, или друга съставка, но като еднакви аромати.

# 261
  • Варна
Не, не, аз нямам претенции, че моят нос е меродавен  Embarassed , но така го усещам. Както и другите два - като три аромата с различно доминиране и интензитет на една, или друга съставка, но като еднакви аромати.

Не бе, не за меродавност, просто не преставам да се учудвам на различните ни възприятия. Аз по-скоро бих сложила в една категория Трезор и Миракъл.

# 262
Гледах Коко след Шанел. Прекрасен филм, очарована съм. Като един луд фен на Шанел си знаех, че този филм ще ми достави неописуемо удоволствие и така се оказа. Трябва да си купя непременно Зеления Кристал и Алюр Сеншуъл скоро.
Познайте с кой парфюм бях? Laughing

# 263
Lalique Le Parfum и Mauboussin, както и Tresor имат една нотка, която намирам в едни гадни вафлички. Ето душа го сега и макар да се е попроменил, пак я откривам. ooooh!
От Miracle нищо не остана... но не мога да го оприлича никак с Tresor. Rolling Eyes макар, че четох и във Фрагрантика, че ги сравняват, ама нали това му е хубавото на различното ни обоняние. Ако повечето хора бяха като мен, да е фалирала парфюмната индустрия Laughing

Познайте с кой парфюм бях? Laughing
Естествено с някой CHANEL Laughing

# 264
  • Варна
С Коко, как с кой  Grinning
Бинго нали? Ама защото предварително знам  Blush

# 265
Да вечният, единственият за мен Коко Шанел. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит Рожден Ден Lodsi! Да си жива и здрава и много щастлива и благоуханна!  bouquet

# 266
[
Трайността  е неЩо много относително и не е критерий за оригиналността на парфюма..
Дори такива всепризнати за "убийствено трайни" като черната орхидея, могат да не са особено трайни(както е при мен), всичко е въпрос на кожа и химия

Абсолютно вярно. Peace  bouquet

Денси, не е ли "Коко преди Шанел"? 

Бижу Кензо Амур Индиан Холи го няма в българския нет и аз го търсих преди време, че ми е по-любим от класическото КензоАмур и е лимитка. Накрая ми го подариха за РД, с активно насочване от моя страна... Laughing Flutter
Чудя се дали да не се презапасявам и с него, но разумът засега надделява.

# 267
venush, много е скъп в БЗ да му се не види! Crossing Arms А от Фрагрансекс не'ам нерви да чакам...

# 268
Кензо Амур Индиан Холи го няма в българския нет и аз го търсих преди време, че ми е по-любим от класическото КензоАмур и е лимитка. Накрая ми го подариха за РД, с активно насочване от моя страна... Laughing Flutter

сега съжалявам, че не поисках да го донесеш  Joy

темата за непоносимите парфюми - много ще й се радвам - аз също обичам когато някой описва отрицателното си отношение спрямо даден парфюм, стига да не го прави по обиден начин, които би засегнал почитателките му  Grinning

днес: Виолетовия Ангел  Flutter

# 269
Денси, не е ли "Коко преди Шанел"?  
Да разбира се. Толкова съм развълнувана от филма, че дори името му обърках. Whistling

темата за непоносимите парфюми - много ще й се радвам - аз също обичам когато някой описва отрицателното си отношение спрямо даден парфюм, стига да не го прави по обиден начин, които би засегнал почитателките му  Grinning

Ето във това е ключът от инстината. Peace Аз също не харесвам много аромати и бих го написала пиша, но без да е обидно за харесващите го, винаги можеш да се изкажеш тактично нали?
Темата ще е върховна сигурна съм. Hug

Веднага давам пример.
Повече дами тук, които са опитвали Руската кожа на Шанел, меко казано не я понасят. Мирише им на кофти работи и доста натуралистично. Най-много ме е развеселило, че мирише на пълен памперс, но...аз много я харесвам и не усещам такива работи. Забавно ми е да чета такива мнения и се веселя. Но ако някои ми каже, че мириша на л...няма да ми е приятно. Има думи за всичко. Едното е весело другото е обидно.
 Вижте това мнение за този парфюм, което е написано от една прекрасна парфюмна фея и ми е любимо. Ето така го чувствам и аз този аромат. Ще си позволя да цитирам от другия форум този шедьовър за мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат на: morti
Не може ли отново да обсъждате агентите? Колко спокойно си живеех тогава:(
Откакто я подуших тази руска кожа, мира не ми дава. С бесните ми асоциации си представям как карам тройка в самурено палто и на почивките замезвам с черен хайвер.
Докъде стигнах, хайвер не обичам, а кожените палта ми докарват фобии.
Преди време имаше съобщение в пресата за две арестувани бабки, разбили бутик на Гучи. След 30 год, ако още го нямам този парфюм, за мен ще четете и ще ми носите портокали в дранголника.

Общи условия

Активация на акаунт