Квилинг за маниаци - 3

• 171 157
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Точно този ефект не е постигнат в домашни условия - това е некаширано или двупластно микровелпапе (произвежда се в завод). Единия слой е гладък, а другия накъдрен и са залепени един за друг. А само накъдрена лентичка става като се прекара между 2 зъбни колела - аз съм си пригодила от лего. Някъде из темите някой беше споменал за преса за коса, но това не съм го пробвала.

# 481
Точно този ефект не е постигнат в домашни условия - това е некаширано или двупластно микровелпапе (произвежда се в завод). Единия слой е гладък, а другия накъдрен и са залепени един за друг. А само накъдрена лентичка става като се прекара между 2 зъбни колела - аз съм си пригодила от лего. Някъде из темите някой беше споменал за преса за коса, но това не съм го пробвала.
Ееее, благодаря! Да си жива и здрава за идеите!!!!  Hug  bouquet

# 482
  • Варна
Миона, наистина са много хубави. Чудесно си комбинирала елементите.
quilling, като не разбират от модерни сандали как да познаят. Оригинална картичка си направила.
данина, за тоя накъдрен ефект има и едни ръчни като уредчета, продаваха от тхя преди време в Слънчоглед.
Заповядайте на новото предизвикателство на Картичкофуриите. Детски картички.

# 483
Момичета много ви благодаря за милите думи!!!!

Krechi - накрая ще се окаже че се и познаваме Simple Smile))) много ми допада и твоя стил, картичките ти са изчистени и много елегантни!!! Тези цветчета си ги купих от бг март и се вързаха идеално в тази картичка; аз също предпочитам панделките от органза, сатенени също използвам, предпочитам най-тесния в-т; в Пикадили има галантерия и там има всякакви цветове- само за информация Wink

Бела- и твоите картички много ми харесват- цветята, които правиш са невероятни.
Цветчетата от първата картичка жълто- лилаво много харесах и просто купих доста отдавна, но дойде време и реших да опитам и да ги "оползотворя"...

Данина- използвам и  картон и А4 хартия и цветни хартии пак същия формат Wink

Квилинг - и на мен тази квилинг дамска обувка много ми харесва- ами то веднага си личи че е обувка, няма нужда от питане тук Wink

Не на последно място- чудно ново предизвикателство!!! Само че тия дни съм малко по-заета покрай тържеството на голямата щерка в дет. градина и дано успея поне една картичка да сътворя Wink))

# 484
Една декорация върху подаръчна кутия (снимката е линк)

# 485
Бела - много красиво и нежно!!!

# 486
miona - Не съм ходила скоро в Пикадили. Някой път като оставям сина ми на у-ще в "Кл. Охридски" ще отида да вида какво предлагат. Макар, че  ако е отделен щанд едва ли ще работи от 8 часа когато отваря Пикадили - а през деня съм на работа и няма кога. Затова и си пазаря от центъра в обедната почивка. Преди няколко дена гледах орнаменти за маникюр и си взех едни камъчета - светло сини, леко прозрачни, квадратни. Много ми харесаха, вече направих една картичка с тях, но още не съм я снимала.
А тук са последните ми картички:http://krechi.blogspot.com/2010/03/blog-post_22.html
И честито за наградата!

# 487
Моите миниатюри

Не мога да ви опиша какво удоволствие беше за мен да ги изработя.Винаги съм обичала миниатюрни декорации.

# 488
bellaG, поздравления за огромния труд и невероятния резултат! Само мога да предположа, колко трудоемка е изработката на подобно нещо   bouquet Възхитително е!

# 489
bellaG, възхитително! Нямам думи, наистина много оригинални и стилни неща!
По моя въпрос - благодаря за съветите! Накупих картон и наистина цветята стават много по-добре.
Освен това съпруга ми много хареса картичките и ме оборудва с някои необходими нещица  Wink
Накъдрена ножица за рязане, кръгчетата - като линийка и нещо, което ще ви дам като идея - пистолет за топъл силикон! Лепи чудесно и не оставя петна. Недостатъци - работи на ток и бързо изстива, но мисля, че много от вас са толкова напреднали и надали това ще е пречка. По-късно ще покажа снимка, ако някой се интересува.
А това са още две от картичките (другите не са за пред хора  Embarassed), като розовата е вече с картон http://danina390.snimka.bg/hobby/moi-raboti.482449.17924442

# 490
данина, честито придобивки за квилинг. Много интересни елементи си направила, поздравявам те   bouquet

# 491
quilling,данина благодаря ви!

данина,розовата картичка много ми хареса.Използвала си различни цветя,много свежо се е получило.

За силикона-аз ползвам от скоро пистолет за горещ силикон,лепя конкретни елементи с него и съм много доволна.Преди време си бях купила един от магазин за 1 лв,но не върши работа,загрява бавно и не разтапя достатъчно силикона.Новият ми е подарък от една приятелка, той е Providus и разликата със стария е доста голяма.

# 492
bellaG , разкошни миниатюри Crazy

Днес попаднах  в нета на това

още малко и ще ми проговори Grinning

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 00:19 от Ianina

# 493
Страхотна е чибурашката!!!!

# 494
И още една

Общи условия

Активация на акаунт