Квилинг за маниаци - 3

• 171 154
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Krechi- стилни са и още как!!! Много нежни, а розата шаблон ли е?  Tази галантерия е отделен щанд в Пикадили - точно до изхода...Ами то детето в нашия район значи учи Wink)

И честито за наградата!
Много благодаря !! Изобщо не очаквах, а тези дни съм с ужасен Интернет!:(( Едва сега разбирам, че късметлийката съм  аз Wink)) стана ми много , ама много мило.... сега от вълнение няма да мога да заспя Sunglasses

Бела- отново превъзходни творения показваш!!! Какъв е размера им?  Цветята са ми слабост, а ти ги правиш толкова добре, и много ми харесва начина, по който съчетаваш цветовете Wink

Данина- и на мен розовата много ми харесва!

# 496
miona, честито и от мен за нагарадата!
Много ви благодаря на всички за отзивите! Знам, че съм на светлинни години от вас, но имам голям стимул от всички около мен, а сега и от вас  Hug
Честно казано розовата и претрупана, но там пробвах различни видове цветя и понеже не знам как да ги съхраня като модел по отделно се опитах да направя нещо като цветна градинка  Laughing
Ianina, тези неща са много интересни!

# 497
Ianina,тези пилета много ме изкушават.Дано ми остане време да ги пробвам.

miona,малкото бурканче е с размер 5,3см,а цветчетата със саксийката са високи 3 см.Цвтчетата в голямото бурканче са 6,6см.

# 498
Момичета-кокичета, честита първа пролет!   bouquet
За съжаление нямам физическата възможност да се занимавам с любимото си нещо, но изключително много се зарадвах на всичко, което бях пропуснала във форума и блоговете ви. Няма да изброявам поименно, картичките на всички ви са чудесни.

Дано скоро се завърна и аз   33uu

bouquet

# 499
Много красоти, ей! Творите, та пушек се вдига!
Каричка, хайде и ти...
Белла, страхотни миниатюрки! Поздравления за търпението!
А ето и моята великденска картичка за щурото предизвикателство:
http://te4eto.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html

# 500
Бела- чудни са миниатюрите, аз днес прочетох коментара ти в другата тема за скрапбукинг и разбрах за размерите, оба4е докато пиша тук и нета ми изчезна- големи мъки тия дни с интернета Sad(((((
Браво за усилията, как си успяла да ги поставиш след това в бурканчетата- нямам думи- прелестни са!!!!

Данина - благодаря!

Те4ето - много свежа пролетна картичка Wink!!!
И аз има едно великденско яйце- правено е доста отдавна, няма квилинг, но тъй като никъде не съм го пускала ще го издиря някъде по архивите и ще ви го покажа Wink
Аз тези дни съм ангажирана покрай тържеството на голяма дъщеря в дет. градина- ще бъде вещицата в Снежанка и 7-те джуджета- търсихме костюми, гримове, шапки, и др. аксесоари- така 4е сигурно ще пропусна да ви зарадвам с нещо ново Cry Но пък с удоволствие ще се наслаждавам на вашите творения !!!

# 501
Te4eto,много сладурска картичка(коментирах и в блога).Вчера трябваше да направя набързо една великденска картичка за подарък и първото което изплува в съзнанието ми беше твоята картичка.Тя ми послужи за вдъхновение!

Може би повечето от вас вече знаят,но искам да споделя с вас,че вече могат да се намерят квилинг ленти и в Бг - магазинчето е Хобисимо.Аз много се радвам,защото феновете на квилинга се увеличават и това определено е голямо улеснение.

Отивам да творя,че Великден наближава,а има много хора,които искам да зарадвам.

# 502
  • Пловдив
Запис Peace

# 503
Лентите в Хобисимо тяхно производство ли са или внос? 24 см ми се вижда късо, нали при  А4 стават 29 см... но не съм ползвала чужбински те  може и да са толкова...

# 504
migito,предполагам,че са тяхно производство.Аз от чужди сайтове съм купувала 16см и 35см.

# 505
  • Варна
migito, тяхно производство са. От лист А4 има някаква част, която не може да бъде изрязана.
Момичета, каня ви на новото Картичкофурийско предизвикателство № 10 Цветя за Цветница! спонсорирано от Двете Елши.

# 506
Здравейте, момичета!
От известно време следя форума и се възхищавам на красотите, които правите.Ето, че се осмелих да се включа и да покажа нещата, които съм направила http://rumianakopcheva.blogspot.com/2010_02_01_archive.html Надявам се, че ще ви харесат!

# 507
Стана ми интересно каква е хартията... Защото Каричка ми беше дала купена от чужбина, обиколих големите борси за хартии в София и такава не се намери. Намерих подобна но 80 гр., а другата е 130. На всякъде ми казаха, че такава в БГ няма. Специалната хартия за квилинг стои много по различно от тези листи А4 дето ние си ги режем... Ще се радвам някой да сподели, който е използвал и двата вида хартия (тази на Хобисимо и от чуждестранните сайтове).

# 508
Rumyto2 всички са страхотни
чашата е много оригинална
 поздравления

# 509
Здравейте, момичета. Поздравявам Ви за всичко сътворено от Вас  Party

Включвам се по темата с лентичките. Аз ползвам предимно картон А4. Цветна хартия в този формат не съм вземала, защото не знам дали не е твърде мека. Вие използвате ли? Купих си и голям картон /не зная формата/, който е по-твърд и се предлага в по-наситени цветове. Така комбинирам двата картона.

Поръчах си квилинг комплект от Армстронг-а, в който има цветни ленти. Когато го получих се изненадах, че лентите бяха 4 и 8 см и то от хартия! Прави сте, че такава хартия в Бг няма или поне аз не съм виждала. По-мека е и по-тънка. Оказва се, че картона трудно влиза в уреда за навиване от комплекта, докато хартията пасва отлично. Освен това има цветове, които при картоните липсват. С тази хартия фигурите стават по-нежни. Ще направя тези дни снимки и ще ви покажа.

За размерите сега измерих, че картон А4 е почти 30 см, а лентичките от хартия в квилинг комплекта са почти 35 см.От друга страна с картон по-добре се оформят някои фигури, за които хартията е някак лигава. Но като цяло тази хартия много ми допада. Питах в Армстронга само за хартия, но в момента нямали, въпреки че на сайта им са качени снимки само на хартия.

Отправям молба, ако някой си поръчва от външни сайтове нарязани лентички, ако може да ме включи в поръчката, защото въобще не мога да се оправя с тези поръчки и начини за плащане. Плащам предварително   Peace

И да ви кажа в 1 книжарница ми демонстрираха перфоратор, който прави триизмерна пеперуда. Мисля, че ги има в Слънчоглед, но са доста скъпи.

Снимка на хартиените лентички от квилинг комплекта:

Приятен ден на всички  baloni

Общи условия

Активация на акаунт