Тест от детската градина

• 7 043
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Ей ама какви сте възмутени всичките.. и с какъв замах решавате кое трябва и не трябва... човек  ще рече че сте компетентни.. ама как въобще смеят някакви си педагози да ви занимават вас  с такива безумни въпроси.. да ви губят 2-3 мин от безценното  време.. БЕЗУМИЕ!

Кои са тези велики педагози, със сигурност не и надраскалите подлистника.

ВъпросТникът е интрузивен, без контекст и без насоченост. 

Приемливо е градината да обясни, например, че целите им, по отношение на развитието на самостоятелността / увереността на детето са еди-какви-си и родителите могат да допринесат, ако обърнат внимание, в къщи, на еди-какво-си.  В този контекст могат да поднесат/напомнят на родителите, че някои малки/очевидни неща в ежедневието, като бла-бла-бла, са добри навици, които ще помогнат на детето.

А вместо това, те са оставили в родителите силни съмнения за уменията на самия персонал да общува ефективно.

Какви са тези глупости: харесвате ли ви детето (не, иска Барби-мама Mr. Green), говори ли като е на зъболекар (как, с отворена уста? Crazy), задавате ли въпроси за телевизията (да, докато гледа, седя и го подлагам на кръстосан разпит, с тайната цел да го откажа да гледа Peace), четете ли вестник (а вие newsm78)....

# 61
. Между другото от теста който е показала авторката е изтрита легендата. Поради каква причина и дали е от самата авторка не знам.
Ще поискам от детската градина и ще ви покажа легендата и тогава решете колко е безсмислен теста.

Много ще ми е интересно и на мен да видя такъв тест. Щото бъргарина трябва да оплюе подобаващо.

Никакви легенди не съм трила.Какъвто ни го дадоха,такъв ви го показвам.

# 62
"Има ли негови... лични книги?"

Почти винаги  Mr. Green от 2 до 4 часа са негови, после си ги взимам  Joy

Вчера бях на род.  среща. Такваз безумица при нас няма. Някой нещо си изследва, ама и той/тя/те не знаят какво.

Да добавя - ако искат да достигнат до някаква наистина смислена информация, трябва да  коригират теста граматически, да няма двусмислени въпроси (кой кого всъщност харесва). Да дадат опция за адекватни отговори и да включат отворени въпроси.
Иначе е некомпетентно, недостоверно и на практика безсмислено.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:24 от лю

# 63
Въпроси 1 и 9 са чудни!

Харесва ли вашето дете? - чакайте да си помисля....Мда, понякога.
Смеете ли се с вашето дете? - Мммм, май не, не е смешно да си родител.

Ей такива неща им бих отговорила аз на тея умници, които са написали въпросника. 

# 64
Едно време попълвахме тест за достъп до класифицирана информация. Имаше въпроси "Пите ли?"- откровено посочих- "Най- често по празници." Смениха въпросника на следващата година, очевидно не само аз се бях забавлявала с него.

# 65
Целта  му според мен е да стигне до съзнанието на родителите, имам наблюдения за едно детенце, което като се наведе някой да му каже нещо и то се хваща за главичката все едно да се предпази от удар - жал ми става като си помисля, какво може да преживява за да се стряска от едно навеждане над него. Родителите му изглеждат интелигентни хора, добре облечени, средно-статистическо семейство - но детето говори с езика на тялото... Мисля че може да има положителен резултат от подобен тест, но да си призная въпрос 1 ми се струва супер малоумен

# 66
Аз пък като мисля и стигам до извода, че този тест в такъв вид е пуснат да се види дали родителите са в час или машинално хващат и правят неща, макар и безсмислени с успокоението, че правят нещо за децата си Joy

# 67
На мен ми хареса въпрос 14 -само не разбрах дали се отнася само до родителите  newsm78 ,защото да хванеш едно дете в така възраст за слушател на статии от вестниците си е  направо терор  Mr. Green

# 68
Просто съм меко казано втрещена от неграмотността на написаното и неговото безсмислие?

Харесвате ли вашето дете?
 #Crazy

НИКОГА!!!  Joy Joy
Леле, ние нямаме такива безумия в градината да чукна на дърво.

# 69
Че текста е с правописни грешки стана ясно, а сега виждам ,че не можете и да четете.

# 70
  • София
Аз пък като мисля и стигам до извода, че този тест в такъв вид е пуснат да се види дали родителите са в час или машинално хващат и правят неща, макар и безсмислени с успокоението, че правят нещо за децата си Joy

Party

# 71
ми той тестът може и хубав да е, ама аз като видях "въпросТник" (въПРОСТник) и спрях да чета...

# 72
Че текста е с правописни грешки стана ясно, а сега виждам ,че не можете и да четете.

В смисъл? Rolling Eyes

# 73
  • Бургас
При нас,освен всичките тези въпроси, имаше и следния:Имате ли финансова възможност да подпомогнете градината?

# 74
  • София
При нас,освен всичките тези въпроси, имаше и следния:Имате ли финансова възможност да подпомогнете градината?
Това вече е било по същество  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт