Отговори
# 315
  • Бургас
silvery дай рецептата Simple Smile
ако искаш на лични ,че да не наводняваме темата  Hug
и аз много отдавна се каня да правя,ама ме мързи да чукам орехи

# 316
и да ви споделия моите имена за момче са Мартин,Виктор,Доминик и Калоян за сега, а за момиче - Моника,Марта,Бянка,Рая

Daniela ние с теб май мислим по един и същ начин за имената. Изброила си почти всичко на което с мъжа ми се спряхме, включително и на неговите предложения  Wink Grinning а и ние чакаме момче  Wink

# 317
  • София
Добро  утро Hug
Аз също сънувам много често, че мъжа ми ми изневерява. Даже сега ще си призная нещо много смешно. Последно сънувах, че ми изневерява с Merijaan newsm62. Миличка съжалявам но не се стърпях да не го споделя. Вече ви чувствам толкова близки, че ви сънувам. След такива сънища мъжа ми ми  е черен пред очите Close. Майка ми ми предложи, като сънувам нещо такова да му удрям по 2 шамара, като се събудя, та да ми мине  Mr. Green. И аз хич не се чувствам секси особено в компанията на слаби жени. Голяма ревност ме обхваща без никакво основание за сега.
Merijaan, стискам палци за утре Hug. Аз си чакам ФМ с нетърпение но като наближи сто процента ще се разтреса. Всичко ще бъде наред.

# 318
  • Burgas
Добро утро на всички,при нас днес много мъгливо,изобщо не ми се идваше на работа идеше ми да си легна и да поспя поне до обяд,ама няма.

# 319
SuNnY SkY следобяд като се прибера от работа и веднага ще ти я напиша,че и а от скоро я знам и да не объркам нещо, като я напиша така наизуст  Peace

# 320
Добро утро, момичета. Simple Smile След малко ще ходя да си купя баница, че ми потекоха лигите тук.

Сега се сетих - ако може някой да ми помогне Embarassed Кумове сме на 17 и ще трябва да облека по-прилично - някой да има идея от къде да си взема рокля, с която все пак да не изглеждам като кит newsm78 Бях в Малкия Цум и в Миа, но там са май по-ежедневни ooooh! Мислех си за някакво модлече тип балон, ама все нещо не мога да намеря, а и с тази работа - рядко мърдам много из центъра.

Отиди в Sprider на Витошка или този, който е до Джъмбото, който ти е по-близо. Миналата седмица ходих и имаше много рокли, които стават за бременни и по-официални случаи, и цените са добри. МИсля че няма нужда да се изхвърляш с някаква голяма сума, там за под 100лв. ще си вземеш рокля, а после можеш да я носиш с клин до края на бременността, че и след това. Отиди и виж.

# 321
  • Бургас
Хелоу!  Hug
Аз си направих една ранна разходка и сега си похапвам белен слънчоглед пред компа.  Laughing

Купих си витамини, моят доФтор ми беше казал да пия след 20 г.с. Тези, които избрах, са на Jamieson. Четох, че били най-пречистени, ще ги видим. Вие какви пиете?

Роро, спокойно, бе жена!  Hug И аз не се чувствам особено секси сега, ама кво да се прави. Преди да забременея тъкмо бях свалила дразнещите ме 3-4 кг и си се харесвах, но сега пак си ги върнах, че и отгоре!  Laughing Само се надявам да не стана като кит до края.  Wink

velv, за рокля можеш да провериш и в Orsay, например. Може би и в Mango има нещо такова.

# 322
Юхууу, как сте ранобудни птички  Hug Hug Hug

Велв, ако ми позволиш едно съветче за роклята - по-добре заложи на някоя тежка материя с висока талия и свободно падаща до към коляното, отколкото на рокля тип "балон", защото освен, че ще подчертае тумбачето и ще те скъси визуално  Rolling Eyes  love001

Роро, Мери - горе главата, милички - аз съм убедена, че въпреки онова, което нашепват "лошите хормони" сте ужасно секси и мъжете ви си ви обичат повече от всякога   bouquet Аз лично не мога да си представя по-хубава гледка от бременна жена...
От друга страна аз също съм на мнение, че когато се намесят "Лошите хормони, съкратено - ЛХ" най-добре е да споделите с мъжете терзанията като им кажете, че вие сериозно се тормозите от това и то не е повод за подигравка, но пък гушкането винаги би имало най-добрия ефект в/у развинтеното въображение  hug hug

Рали, мерси, миличка  Hug Hug

Хубав и спокоен ден от мен, момичетааа   bouquet  bouquet

# 323
Сори не съм чела темата днес ама седем страници в 2 през ноща ще ми дойдат в много пък исках да ви споделя мойте терзания.
 Станала съм хипер ревнива  ooooh! не знам от хормоните ли е от нерва ли е, но днес даже ми идеше да се набия пък и много добре знам, че е без основание но не мога да се спра. (Мяу, няма да сменяме мъжете за третите, да знаеш, че после може да те убия без да искам  Crazy)
 Първо за трети път сънувам че мъж ми най демонстративно ми изневерява с разни въображаеми перфектни персони, че даже за една се ожени и отиде на меден месец без да се разведе с мен  #Crazy и договор ме накара да подпиша, последното беше преди три дни. А той хич не ме взема на сериозно като му разказвам какви са ми в главата, а само ми се подиграва. Най тъпото е че тези ми фантазии избиват и в реално време с реални хора, например днес с най добрата му приятелка (тя живее също тук, женена и има дете, познават се далеч преди мен и ако е искал отдавна да  е с нея ама никога не са имали такива отношения), та днес избеснях, че разбирате ли за около 10 минути докато бяхме на детската площадка, той не ми беше до гЪзъ и не гледаше към мен, а си говореше с нея при положение че веднага след това трябва да тръгва на работа и двамата са в една посока, а аз няма да го видя до утре след обяд и не съм го виждала като хората от вчера след обяд smile3516 Не можах да се сдържа та се разревах още докато ми казваше чао и го хвърлих в музика, чудя се да му обяснявам ли за какво точно беше всичко или пак ще ми се подиграе  Cry
Roroana, да ти кажа честно и на мен ми се случва такива мисли да ми минават през главата и знам че е много гадно и най-вече се чувстваш с ниско самочувствие и ти се иска да се почувстваш специална за мъжа до теб. Отдавам го на факта че особено докато сме бременни не се чувстваме толкова сексуални и сме отдадени на мисли за малкото човече. Едновременно с това искаме и да сме интересни на мъжете си и понеже сме доста склонни към прекомерно анализиране на хора и ситуации има моменти в които просто че чувстваме зле и търсим аргументи само за това. В случаите като твоя ми е много гадно и правя следното (когато успея да го задържа да не избие в рев и безпочвени обвинения) - държа се по абсолютно същия начин и гледам да го игнорирам максимално, така че да му се прииска да ме сграбчи. Отговорът на страстите му съответно е тотална липса на интерес и явно демонстриране че нещо друго ми е забавно в този момент. Едновременно с товас трябва да много да го изслушваш за проблемите му и да му даваш съвети и да си нежна. ЕЕЕ ква лекция изнесох  Joy hahaha по принцип това ми се е случвало много рядко, но все пак да кажа ква ми е тактиката  Embarassed И да добавя последно нещо - не мисля че ревнуваш от конкретната жена, просто се чувстваш несигурна и незащитена - аз в такива моменти ще ревнувам и от някое куче на улицата което му привлече вниманието  newsm78 hahaha Joy

Много целувки и един съвет - поиздокарай се и излез да се накефиш на деня  Hug

# 324
Бръмби,Мимита 
Благодаря за идеите, не се бях сетила, а ми е супер близко да отскоча до Витошка
  :bouquet:Memoria,
Ще пробвам нещо такова задължително Hug

Мимита,
И аз пия на Джеймисън още от началото - много съм доволна. Засега изследванията ми се движат много добре, а аз съм си проклето вегетарианче и следя внимателно желязото. Само да ти кажа, че ако продължаваш да пиеш фолиева киселина - може би трябва да ги редуваш, защото и във витамините има дневната доза Simple Smile

# 325
Само да ти кажа, в Спрайдера има и от двата вида, балон и с висока талия, но според мен Мемория е права, с висока талия ще е по-добре. Ти отиди и мери пък виж кое ще стои най-добре. Сега са много модерни плетените рокли с висока талия, навсякъде има такива и единствената разлика е в цената. Най-евтини бяха в Калиопе в мола на Стамболийски, това също е вариант.

# 326
и да ви споделия моите имена за момче са Мартин,Виктор,Доминик и Калоян за сега, а за момиче - Моника,Марта,Бянка,Рая

Daniela ние с теб май мислим по един и същ начин за имената. Изброила си почти всичко на което с мъжа ми се спряхме, включително и на неговите предложения  Wink Grinning а и ние чакаме момче  Wink

ех че забавно ,сигурно имаме някаква ментална връзка . . . . Hug

# 327
момичета да ви питам как сте с лютото? Аз и с първата бременност и сега ям люто като луда   love001  ,сулзи ми текут ,но ми е мн вкусно  . . . . .

# 328
Добро утро и от мен!!!
Бих искала да ви почерпя с една тоетичка  party023,че мойта мама има роджен ден,ама мога само такава да боцна!
Следурки,ако ви кажа,че ревността ми е толкова назад открай време,не знам дали ще ми повярвате.Сигурна съм в чувствата на бебо и честно казано даже на моменти ми се е искало да отиде при някоя и да ми се разкара от глвата,ама нейсе...А и сега е същото-знам,че дори и с големия корем мъжлето се възбужда от моите пищни форми Joy и въобще не се притеснявам,а най-странното ми е ,че ми се случва и така да флиртуват с мен по улиците Shocked.Исках още няколко неща да споделя с вас,обаче както обикновено забравих докато пиша.Е,ще се сетя и ще кацна пак да попиша,а сега отивам да купя китка на мама!
Целувам ви  и ви прегръщам!!!

# 329
  • До Балкана
Боби, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet
Момичета искам да споделя, че днес станах баба от първородната си космата дъщеря Чери - нейно величество Русата чумичка. Измътиха се 10 кученца, но 8 оцеляха и сега скимтят до небесата. А милата им майка е толкова шокирана, че сърцето ми се къса. Ако Venivet позволи бих и писала на лични за 1-2 съвета и също толкова въпроса.
И друго за похвала. някъде между ражданията на Чери бебока се размърда и татко му за пръв път го усети, защото така го изрита по ръката, че чак той подскочи. Heart Eyes . Хубав да ви е деня - много положителен!

Общи условия

Активация на акаунт