Басейн в София

• 3 983
  • 18
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, синът ми е на зцелодневен режим на учене, до 17 часа.

колебая се къде да го пратя да плува от 17 ,30 нататък , с учител. Моля да споделите мнения за басейни и учители.

# 1
За съжаление аз мога да кажа от кои басейни не съм доволна, макар, че продължаваме да ходиме.

Това е Спартак/деца и възрастни са заедно в големия басеин/, а в малкия басеин за 2 год не го научиха на нищо!
Сега ходи на Мадара, просто защото ни е близко, но и там си е анархия!Миналата година щеше да се удави и е викал за помощ, но....няма кой да го чуе.
Научи се да плува на морето с нас.Сега ходи, защото му е приятно, но за учене..........едва ли ще го научат на нещо повече.Обмислям варианта да си взема и аз карта за плуване и двамата да ходиме на свободна/и цената ще ни е същата/.
Дано се включат доволни родители.
На мен ми препоръчаха един басеин в у-щето зад кино Арена, но ми е далече.

# 2
и аз искам синът ми да ходи на плуване, но за сега още се чудя къде!
Бяха ми препоръчали басейна във спортната палата, но там работят със деца до 18ч.( или поне така ми казаха ).  newsm78

# 3
На Академик (зад х-л Плиска) има групи за деца и вечер, в Дианабад вечер тренират само ватерполистите, в басейна на парк хотел Витоша (зад ТУ)  има часове по договаряне, в басейна на болница Света София (на бул. България) има и вечер.

# 4
Препоръчвам това:

http://www.bulswim.info/pk-a-mihaylov.htm

И двете ми дъщери плуват перфектно бруст, гръб, делфин и кроу.

Треньор им беше Антон Михайлов.

Телефона за контакти го има на сайта на ПК " А.Михайлов"
Успех!!!

# 5
  • Sofia
Някой да сподели нещо за басейн в Надежда или Люлин?

# 6
  • Sofia
Синът ми ходи в 97-мо / Люлин/. Тренират си, няма възрастни , много съм доволна. За басейна на 33-то също съм чувала хубави неща!
 Плуването е срахотен спорт!

# 7
  • София
Доволна съм от басейна в Спортната палата. Синът ми ходи там вече пета година. Сутрин започват от девет часа, но не съм сигурна дали вечер са до 18 или по-късно. Ние ходехме следобяд от 17 часа.

# 8
Аз съм доволна от заниманията с треньор на Спартак. Дъщеря ми също е доволна и ходи с удоволствие. Часовете за тренировки са след 17 ч., а хубавото е, че ако не можеш да водиш детето два пъти през седмицата, едното посещение може да се измести в събота или неделя. В почивните дни работят същите треньори и заниманията са между 11 и 14 часа.

# 9
  • Sofia
Ali_sun благодаря ти за инфото!  Момичета откъде да намеря плувна шапка?

# 10
  • София
Ти беше съкварталка нали? Simple Smile
Провери в Била. На Дияна шапката я купих от книжарницата в блока. Шапката е силиконова.
Има в спортните магазини. Предполагам ще намериш и в МОЛ-а. Или в магазина в Спортната палата.

# 11
  • София
Аз съм доволна от заниманията с треньор на Спартак. Дъщеря ми също е доволна и ходи с удоволствие. Часовете за тренировки са след 17 ч., а хубавото е, че ако не можеш да водиш детето два пъти през седмицата, едното посещение може да се измести в събота или неделя. В почивните дни работят същите треньори и заниманията са между 11 и 14 часа.
май натам се ориентираме и ние. При коя треньорка сте, доволна ли си?

# 12
Синът ми, на 10г, ходеи в Спартак при треньор Енчев. Много го харесва, той е опитен и благ. Ние не търсим високо спортно майсторство и той е перфектен за нас. Хубавото е, че има всеки ден часове. Минала съм с двете момчета през почти всички големи басейни в София - Мадара, Спортната палата, Спартак. Важното е учителят да е заинтересован. Енчев ходи след всяко дете и му посочва грешките, без викове , с много усет. В Мадара ми писна да му викат и замалко да го откажат от плуването. Peace

# 13
  • София
Синът ми, на 10г, ходеи в Спартак при треньор Енчев. Много го харесва, той е опитен и благ. Ние не търсим високо спортно майсторство и той е перфектен за нас. Хубавото е, че има всеки ден часове. Минала съм с двете момчета през почти всички големи басейни в София - Мадара, Спортната палата, Спартак. Важното е учителят да е заинтересован. Енчев ходи след всяко дете и му посочва грешките, без викове , с много усет. В Мадара ми писна да му викат и замалко да го откажат от плуването. Peace
[/quote
Сърдечно благодаря!

# 14

В Надежда няма добър басейн. Ние  живеем там, но дъщеря ми ходи на плуване в училището в Обеля. Каката,която ги тренира е много симпатична и децата ходят с голямо желание.

Общи условия

Активация на акаунт