Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аслан полудя, направо му разбиха детските мечти  hahaha hahaha hahaha

# 496
  • София
"Големия брат" влезе в акция за пръв и последен път , като такъв Mr. Green
На Зия му се стовари чувал с картофи на главата  Joy

както се казва Big brother вижда всичко  hahaha hahaha hahaha

# 497
Имам чувството че Демир искаше да каже на Аси ....там над града....че я обича. Пуста гордост! И смелост!
А и тя се надяваше май!

# 498
както се казва Big brother вижда всичко  hahaha hahaha hahaha

О, да спор няма в това  hahaha hahaha hahaha

Дядо Джамал отново беше неотразим, в пълния си блясък на търга  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 499
Как се изкефих,че Аслан и Сухейля загубиха  hahaha hahaha Браво на Демир за всичко. Номер едно е  Blush Heart Eyes Heart Eyes Дядката все повече ме кефи как се присмя на Аслан . Искам сега да му видя физиономията като отидат Аси и Демир  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 500
Веднъж поне и Сюхейля да излезе права  Grinning Само как каза на Демир- ти си купил чифлика, защото си влюбен в Аси  Joy Joy Joy

# 501
Как можа да свърши на най интересното,дано вече си признай и пред ссебе си и пред леля му ,че отговора на въпроса й е дааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 502
Веднъж поне и Сюхейля да излезе права  Grinning Само как каза на Демир, ти си купил чифлика, защото си влюбен в Аси  Joy Joy Joy

хахаха а той направо  Tired хахахахаха а пък Ихсан какво пак се прави да хване да се стегне и да се връща докато има възможност Grinning А този Зия  #Cussing out #2gunfire

# 503
  • София
"Влюбен си в това момиче."
Добро утро. Shocked hahaha hahaha hahaha

# 504
  • София
Хубава серия или поне от там, от където я хванах. Където Певицата даде на Гонджа капките за очи. Какво пропуснах? Явно е имало доста.

# 505
  • при най-добрия мъж...
Много хубава и едновременно с това тежка серия.Сякаш още ме е хванала за гърлото и не ме пуска.
Като го гледах това момче какво бушува в сърцето му,а тая пуста гордост не му позволява да каже едно просто "обичам те".

# 506
Аси : " Май си забравил как изпразни тенджарата със сърмите"  hahaha hahaha hahaha
Демир: " Ако дойдеш  тук с кой ще се заяждаш ? "  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 507
здравейте, момичета  Hug
Днес цял ден не мога да се включа - докато изчета всичко и вие пак наново даааааай пиши Joy Joy Joy Но пък иначе темата е постоянно отворена и хвърлям по едно око #Crazy
Днес серията адски много ми хареса - на моменти беше толкова силна, чак дъха ми спира, а на моменти съм се смяла с глас hahaha hahaha hahaha Особено на това за МЛАДЕЖА, а  и за заяждането на Аси.
Най-накрая да чуя от Сухейля една правилна приказка за демир, че правел всичко заради любовта си към Демир.
Отидам да погледам детенце и като го приспинкам - пак съм на линия

# 508
Ех,Демир пак какви погледи и вкарваше,докато я караше да си мечтае със затворени очи! Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Сюхейля и тя откри топлата вода....."Защото си влюбен в това момиче" Shocked

# 509
нали ще има добри души които ще ни пуснат днешната сериика като я пуснат някъде   bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт