Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
исхан па вече се не трае!

# 511
тази серия хем беше смешна Mr. Green, хем беше сериозна Thinking

# 512
Момичета, вижте този сайт.   Не зная за какво се гласува, само знам че е между Tuba и burçin. Аз вече дадох своя глас /познайте за кого/  гласувайте и вие. 
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … rzioglu%26hl%3Dbg
Гласувах,тамън 10-тина пъти,ей така за спорта,докато не светнах,че не ми отчита гласовете. no

# 513
  • София
Bu ankete daha önce oy vermişsiniz. - Веднъж вече сте гласували в тази анкета.
Така че... не може по много пъти. Laughing

# 514
Bu ankete daha önce oy vermişsiniz. - Веднъж вече сте гласували в тази анкета.
Така че... не може по много пъти. Laughing
Аха!!!! LaughingПоне един път се отчетох.

# 515
Демир как сви сърмите на Зия  hahaha hahaha hahaha Много хубава сериа  Peace

Това в днешната серия е нищо, в много скоро време на Зия ще му се стъжни Mr. Green Джемал Ага е най-свежия образ в сериала, на всички останали света им се срива, а той чеизи краде, любов върти - шапка на тояга hahaha И за първи път от много серии не ми идва да удуша Сюхейля, най-после се светна как стоят нещата Wink

# 516
Здравейте! На Ихсан света се срива,а той се прави на недостъпен. На гол г.. чифте пищови. Много морален, а когато е бил със Сухейля е забравил за морала и направил бебе.Най - големият образ е Джамал. Какво ще стане със Зия?

# 517
Здравейте и от мен!

Серията е яка, сигурна съм в това!
Чакам с нетърпение да я гледам! Демирякис не случайно е с име, което означава железен. Вие какво си мислите!

Тинче, бъди и тази вечер нашето ангелче Innocent

# 518
Да се включа и аз. Днес епизода отново беше изключително въздействащ. Не издържах и надникнах с половин око Wink какво следва .Очакват ни отново силни емоции съвсем скоро . Момичета  споделете с ББ нещо за Керим и Дефне , те също са много сладки , особено сега  като са семейни  Grinning

# 519
Цитат
Джемал Ага е най-свежия образ в сериала, на всички останали света им се срива, а той чеизи краде, любов върти - шапка на тояга hahaha И за първи път от много серии не ми идва да удуша Сюхейля, най-после се светна как стоят нещата Wink
Джемал Ага беше голям образ когато отиде да иска неговага любима сърма....(не мога да и запомня името) Joy
А Сюхейля, аз пък днес най-много бих стискала, за да я удуша, защото го каза на Демир като че ли с всичката злоба в себе си, а и мисля, че сега ще започне най-много да им пречи.

# 520
ББ съвсем скоро дафне и керим ще правят любов на полето много са сладки после как се стесняват

# 521
Какво ще стане със Зия?

ББ Зия сега заминава от Антакия и Гонджа като разбира за това прави опит за самоубийство - неуспешен, Демир като научава тръгва да търси Зия, намира го и го женят за Гонджа

# 522
Джамал ага ме изкефи тази серия особенно като натри носа на Аслан и му се изсмя в лицето .А мисля че Аси вече взе да се поддава на любовните погледи ,ама малко гадничко се получи като си казаха кой за какво мечтае той да я гледа все ,а тя да обикаля по полето с баща си .Но най-вероятно пропусна да каже че баща й от едната страна Демир отдругата да е..............

# 523
  • София
http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=d4 … df7ce85d8f301d3e6

ето ви серийката дами   bouquet  bouquet  bouquet

нали 29 да не сгафя нещо  Embarassed

# 524
  • София
ББ съвсем скоро дафне и керим ще правят любов на полето много са сладки после как се стесняват
благодаря много за ББ
понеже го гледам тези дни с по едно очо, че децата са ужасно бесни, тамън щях да питам тез двамата консумираха ли брака Blushили от крадене на чеизи и дрънкане на китара не им остана време Joy Joy
Ихсан и мен ме дразни-егати гордостта, когато децата ще ти се разпилеят нанякъде #Cussing out
и все Аси върши цялата работа и урежда нещата
а за Демир много ми е Cry Cry Cry
какви му бяха зачервени очите по едно време, ако не бяха децата щях да зацивря с него Cry Cry

забравих дедко Джемал-направо ми иде да го разцелувам - особено нна търга-голям сладур, егати образа hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт