Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 836
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тинче леко с шоколадчето пред екрана щото от това на него да не ти стане прекалено сладко!
Матичка, аз без шоколад не мога - особено когато гледам още нещо сладко. Това ми напомня за вчерашния час по математика и за междучасието, в което един съученик ми даде половината си шоколад, а аз - като хапнах, и почнах да дишам тежко-тежко. И темата, която госпожата предложи, беше: оргазмът, предизвикван от шоколада. Та - вярно си е, така съм пристрастена към шоколада, че получавам такива удоволствия, кажи-речи. hahaha А в комбинация с мъж... да не говоря какво става... Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 481
  • България
Момичета, вижте този сайт.   Не зная за какво се гласува, само знам че е между Tuba и burçin. Аз вече дадох своя глас /познайте за кого/  гласувайте и вие. 
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … rzioglu%26hl%3Dbg

# 482
  • София
хванаха Керим на местопрестъплението hahaha hahaha hahaha

контрабандиста освен беля да му докара на главата друго няма да свърши Joy Joy Joy

# 483
мата,искам да те поздравя с диетата,обаче някой се скара че се отклоняваме и аз нали съм малко нова викам да не ме напъдите!

# 484
Демир колко е доволен че Аси е в колата му .А дядо Джамал остана сам с любовта си на голямото легло Joy

# 485
а за керим пак няма секс!!!!!

# 486
маи стана пияна жена"весел креват".Дафнето маи се изложи или маи не е Керим ми се вижда весел маи е огрян

# 487
божеееее джамал много въздух му взела главата!а демир дето гледа секси!еееех!

# 488
Демир как сви сърмите на Зия  hahaha hahaha hahaha Много хубава сериа  Peace

# 489
А това "сбогом"едва не ме разплака.Ама тази Аси много железна излезе.Не и трепна нищо/или не показва/.

# 490
  • София
дедко си намери майстора в очите на Аси, как се пазарят..... hahaha hahaha hahaha

ама нали са от една кръв...
а Керим и Дефне тази брачна нощ ще почнат вече да я сънуват......ако им се отдаде удобен момент то това ще си е направо манна небесна ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

хихихихи Керим как му го надяна на Аслан - изкефих се......... smile3533 rotfImao

# 491
Здравейте Hugпак бая сте изписали Whistling
Лилимс добре дошла  Hug Въпреки че мнението ми е противоположно на твоето на Мен Аси и Демир ми харесват повече от Онур и Шех,но това си е мое мнение и уважавам твоето,все пак всички сме различни и усещаме нещата по различен начин Hug  bouquet Крадците леко се разминаха,ама пак Керим ще стане за смях, дедко пак чист ще излезе WhistlingНеразбрах Керим пак на сухо ли остана newsm78 Демир ще продаде всичките си акций,за да спаси чифлика на Аси,защото не иска да я остави даже я придружи до Адана абе мъж мечта и си призна че иска нея,ама тя май още неможе да му се довери или просто сега след като семейството й се разпада друго я мъчи Rolling Eyes и неможе да се отдаде на любовта  newsm78  Много ми е любопитно какво ще стане на тоя търг че тая Сухейля много упорита уж за сина й иска чифлика,но иска да покаже власт и надмощие според мен SickМай никой освен Нериман не се съгласи с Аси за преместването и ще си артисат Mr. GreenА дедко пак си докара младата "невеста"  hahaha Joy кефи ма много  тоя човек Crazy Ако ме вдъхнови довечера пак ще съчиня нещо,благодаря на всички   bouquet Тинче гледай да не ти дойде в повечко сладичкото Heart Eyes

# 492
На Аслан най-после му отрязаха крилцата  Mr. Green или по-точно всяко чудо за 3 дни  Close

# 493
"Големия брат" влезе в акция за пръв и последен път , като такъв Mr. Green
На Зия му се стовари чувал с картофи на главата  Joy

# 494
Знаех си,че Биг брадър ще му докара акъла на Зия hahaha Joy Този разговор м/у Аси и Демир над тази гледка ме остави без думи и с  Heart Eyes  Kissing Heart Heart Eyes "Невестата и закуска в леглото иска hahaha Joy,ще й докара акъла на Нериман hahaha

Общи условия

Активация на акаунт