Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Дани ти по-скоро стои на сухо отколкото с Керим
Той е много миличък ама само за приятел

# 346
  • София
Дани с дядката ще е по-интересно
Поне ще е купонче

# 347
  • София
  ииииииии ти пък и ти скръндза кво ще му направя!!най много хубаво да му стане!а уж сме от един форум!пфу!стисла!аз ще ти дам дядо джамал и той е разигран напоследък! Joy

само дето аз не съм ти го искала  hahaha hahaha hahaha

и казах поне една седмица - не е сигурно, може и  повече да е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

така е скрндза съм, то ако бях много дашна, нямаше да се доредя от вас  Joy Joy Joy

# 348
ама аз няма само да се гушкам бе веси ще проявя творчество!аз мога и без да се нацоквам кат дафне!ако искаш ела с мен той ся ще има сили за две

# 349
danadani цитат "абе Дафи ти замисляла ли си се да пишеш сериозно !!!кога го измъдри тва??ама те всички рими са тамън на място и със смисъл!брей облещи ме бе!браос!"
Благодаря за хубавите думи Blush,ама рядко ми идва музата да пиша,трябва ми голямо вдъхновение     bouquet Hug Crazy
Мишел едно благодаря и от мен за идеята и затова,че ни радваш с хубавите клипчета  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 22:27 от dafi_83

# 350
ми на дЕ !хубаво ама морган го не ще

# 351
АЙДЕЕЕЕ!няма демир няма керим гонят ме от компа чоа утре в 8 съм с кафето пак тук

# 352
  • София
Момичета, отивам нанам, че умирам за сън - преуморена съм. Confused Но... утре имам история-профил - пак ще показвам знания... hahaha hahaha hahaha

# 353
нещо е много тихо тук .... newsm56

Тинче мерси за серията    mrstraetz

отивам и аз да гледам
до утре  Heart Eyes

# 354
  • София
нещо е много тихо тук .... newsm56

Тинче мерси за серията    mrstraetz

отивам и аз да гледам
до утре  Heart Eyes

х хихихи ти кво очакваше? hahaha hahaha hahaha
да не ти направи нещо впечатление? Joy Joy
айде гледай и после тук на раздумка и комент.....

# 355
  • В тъмната гора.
В Лапаче също я сложиха серията

# 356
За всички, които искат да се подсигурят заповядайте:

На който му идват слаби, да вземе двойна доза  balloon

Мишел, идеята за избраните моменти особено ако са със субтитри, е супер  newsm51

dafi_83, теб отново те целуна музата , по време на 1001 нощ правеше страхотни творби, сега отново ни радваш, явно не си изгубила тренинг, което радва всички ни   bouquet  bouquet  bouquet

# 357
Е щом вече подсигурихте хапчетата съм готова да ви дам залез,море и един Мурат..... Heart Eyes

# 358
  • София
Е щом вече подсигурихте хапчетата съм готова да ви дам залез,море и един Мурат..... Heart Eyes

Гале, срама нямаш.......

пак ми увисна мандибулата, недей така  Crazy Crazy Crazy

# 359
А на който му е малко .............. Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт