Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета извинявам се, че ви отклонявам от темата, но искам да попитам някой гледал ли е този филм "Буря",  да ме светне, кой какво играе и как им е играта на Мурат и Борчин.
Аз само тук-там - сцени между двамата. На мен ми харесва как играят, химията, всичко. В смисъл - Мурат си играе така, както и с Туба, според мен, ако трябва да съм честна, без обичайното си забавно настроение. Simple Smile

# 451
Момичета извинявам се, че ви отклонявам от темата, но искам да попитам някой гледал ли е този филм "Буря",  да ме светне, кой какво играе и как им е играта на Мурат и Борчин.
Аз само тук-там - сцени между двамата. На мен ми харесва как играят, химията, всичко. В смисъл - Мурат си играе така, както и с Туба, според мен, ако трябва да съм честна, без обичайното си забавно настроение. Simple Smile
Това значи, че ако бяхме гледали Буря сигурно щеше да разбираме защо е влюбен в жена си, а не в Аси. Така мися.

# 452
  • София
И аз така мисля. В смисъл - играе си със същата страст. Друг е въпросът, че може да е влюбен и в двете, но... да не издребняваме сега. hahaha hahaha

# 453
Друг е въпросът, че може да е влюбен и в двете, но... да не издребняваме сега. hahaha hahaha

съгласна съм! newsm10

# 454
Не знам в коя е влюбен,но е страхотен!Много искам да го видя на живо,но дойде ли в България,ще свърши изяден!  Shocked

# 455
Е, Тинче, как мина историята днес? Помогна ли ти Аси?

# 456
Друг е въпросът, че може да е влюбен и в двете, но... да не издребняваме сега. hahaha hahaha

съгласна съм! newsm10
Това той си знае и ако е така не му е лесно. Срещат се и такива хора, с широки сърца, обичат вповече.  Simple Smile

# 457
  • София

съгласна съм! newsm10

Гледайте да не ви чуе младоженката че ще видите вие.

Пък ти драга само едно ти е в главата!!!
Не че и в моята няма, просто днес издивявам от работа и то чужда дето трябва да я свърша аз щото другите не могат/?!/!!!!

Този проблем и при мен се случва и се противя, но като знам че няма накъде и искам да си тръгна бързо я свърша и то на скорост

Ами да ти кажа в средата на октомври всички подивяват щото дремят цяла година и накрая юруш.

# 458
  • София
Е, Тинче, как мина историята днес? Помогна ли ти Аси?
По-мъничко. Днес предимно ми помогна дълбокото ми деколте, но да не навлизам в подробности. Embarassed hahaha

# 459
Установих, че вчерашният 27-ми епизод е действителният 23-ти и то посредата.

# 460
Установих, че вчерашният 27-ми епизод е действителният 23-ти и то посредата.
Да,днеска ще доглеждаме 23,и вероятно малко от 24. Peace

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:53 от galina_malina

# 461
Още нещо ми направи впечатление....
Когато Дефне излизаше с Керим все и забраняваха да ходи с него сама или поне с падар...сестра и, а Аси ходи с Демир навсякъде и никой не си прави труда да и крещи или да и прави забележки че е с него. Как мислите откъде идват тези неща от доверието ли - към Керим е едно и доверието към Демир е нещо друго?

# 462
Тук ли ? http://vbox7.com/play:7a97c133

# 463
  • София
Тук ли ? http://vbox7.com/play:7a97c133
Да, това също е пример. Wink

# 464
Още нещо ми направи впечатление....
Когато Дефне излизаше с Керим все и забраняваха да ходи с него сама или поне с падар...сестра и, а Аси ходи с Демир навсякъде и никой не си прави труда да и крещи или да и прави забележки че е с него. Как мислите откъде идват тези неща от доверието ли - към Керим е едно и доверието към Демир е нещо друго?
Смятам, че защото имат повече доверие на Аси. Имат я за  по зряла и разумна. Нали наравно с баща си работи и знае всичко.

Общи условия

Активация на акаунт