Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ох, аз днес цял ден се каня да се разпиша, но нещо не му идва реда.
Гледам снимките са станали страхотни, мога само да съжалявам, че забравих да си взема апарата. Вчерашната среща беше много хубава, радвам се че се запознах с Галина, въпреки че все още продължавам да се питам, не сме ли се срещали и преди  newsm78

Мен нещо мъдрец започва страшно да ме боли, чак място не мога да си намеря от болка  Sick
Та се чудя аулин мога ли да пия при условие, че се кърмим макар и само вечер? Мисля, че Никита нещо беше споменала за аулина, но не мога да се сетя точно какво, лошото е, че съм алергична към аналгин, иначе до сега нямаше да се замисля много. Е, хайде спокойна и ползотворна от мен  Wink

# 151
Здравейте!
Напекохме се за последно и ние днес. Мария дори е още с баща си навън, че заспала точно, като станало време да си тръгват и сега я чака с една биричка в градинката да се събуди.
Вероники и другите, които проявяват интерес към дървените уолкъри- има такъв на Чиполино- ето, струва 61 лв. в Кикиморско царство. Моя приятелка е доволна от него и ще ми го дава да го ползвам...Не знам дали и в ТСМ не съм виждала...
Нинче, наистина, изглеждаш идеално, а ти искаше диети да почваш...
Отивам да  1ironing
Спокойна и хубава вечер.

# 152
Ей ме на.
Макар и късно- черпя ви по едно малко с лед.  Rolling Eyes

Никита- тя Елия като ходи при мама ми, чистя, пера, и т.н и вечер ако не съм скапана има  luvbed

Та в тази връзка, днес оправях 12кг чушки. Хич не ми се слагаше зимнина, но пълнени чушки ядем много и си трябваше. Та ги бланширах, пекох и рязах за готвене. Утре ще ни докарат фризер та да си поберем чушките и прасковите. Хората месо слагат, а аз чушки. Ма то зимата месото е по-евтино от чушките.

Хайде от нас лека и мека, че мен пак ме чакат на легло  Embarassed

# 153
Страхотни сте на снимките!  Hug Времето тези дни е разкошно, ако може така да е цяла година  Mr. Green Дано има още хубави дни, да сме здрави и да има още срещи.  Simple Smile
Колажът също е много хубав, бебе Мони, благодаря!  Hug  bouquet
ТаняР, и аз щях да питам същото като Окич. Иначе другите неща ги правя така.
При нас нищо интересно, затова и не пиша.
А, да не пропусна - честито на Бодливка  Mr. Green , да видим коя ще е следващата почерпила.  Whistling Laughing

hahaha Като го гледам моичкият как сладко похърква на дивана пред ТВ, май няма да черпя аз  Joy

Embarassed Взимам си думите назад....  Laughing, та няма да ми се размине черпенето/ ама на, трябваше да го събудя, за да се премести на леглото

Бодливке, мнооого ти благодаря, ще трябва и теб лично да черпя явно  Mr. Greenи
... Whistling /, освен, ако не бъркаш някои други снимки? Че аз не съм забелязала да съм се вталила  newsm78 Ще трябва да се премеря, освен да е станало неусетно, защото нищичко не правя, че нали още кърмя...та ми е оправдание и да си хапвам  Crazy

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 23:21 от *Nikita*

# 154
Хайде да се разпиша и аз в нощните часове! Hug
Срещата в Западен парк бе много приятна, времето беше с нас - разкошно красива златна есен само за разходки,  един пухкав килим от есенни листа... запознахме се и с Галина и цялото и семейство, мнооого симпатични и мили хора. Peace
А и срещата с другите мами и бебоци, някои от които виждам почти всеки ден, други с които се запознах едва сега ме зареди с положителни емоции...
Много бяха смешни малчуганите, като ги наредихме за снимка на тревата, хванаха се  ръце като за хоро, а пък Марто само приклякаше, сякаш играе сиртаки. Joy
Ето и аз прилагам моите снимчици, явно сме много фотографите. Laughing
http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.15336047

Явно този ден ни е бил ден за снимки защото, като се прибирахме приседнахме с майка ми в квартална градинка и докато аз напазарувам, Марти забавлявал и очаровал де що види...та го нащракали с фотоапарат едно хубаво, приближавам се към пейката и гледам събрала се тълпа около майка и Марти а той си прави своите номерца и пуска най-чаровните си усмивки.
Та някаква мама, е не разбрах много добре фотограф ли що ли, но го снимала с професионален фотоапарат, е и мама не пропусна да позира пред обектива с Мрати, но снимките наистина станаха много хубави, жената ми ги изпарти по скайпа.
Ето да видите фотосесията  Wink  
http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.15335907

Ами това е от мен, а щях да пропусна да се похваля, че Марти днес намаза Бънджи, е не се търпи от няколко дни, все на ръце и скача ли скача...та в чудо се видях, изобщио не иска да лежи, седи...не му харесват и старите играчки, само мрънка ли мрънка... ама напазарувахме за скорошното ни навършване на  7 месец. Утре що го снимам и ще го кача с новата придобивка.
А и скоро ще се местим и имам багажи да събирам, опаковам, ами мирно дете ми трябва Joy
Та да знаете ако изчезна, че голямото преселение е започнало, до края на месеца трябва да се преместим, не ми се мисли...каква хамалогия ще...ама е за хубаво. Laughing
Лека вечер и   love001

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 09:04 от dobro_nastroenie

# 155
  • София
Добро утро, мами!

Почерпете се за навършените 7 месеца на Терминатора.
Мисля да го отпразнувам като си вдигна чукалата към Ихтиман и го оставя на любимия му татко.
Много сте готини на срещата. Снимката със седналите бебоци е малко отдалече, но е идейна. Simple Smile

# 156
Добро утро!
Торта без капучино не върви  Laughing . Айде по едно

# 157
  • Стара Загора
Ами къде остана сока след тортата и кафето  Wink

# 158
Добро утро!
Ние след кошмарна нощ със запушено носле и без да можем да дишаме днес се събудихме с пробило зъбче отгоре, като и второто е на половина избило и то. Mr. Green

По този повод да попитам мамите, на чиито бебоци след появяване на зъбчетата хремата изчезна: какви са сополките на бебоците? Чудя се запушения нос на Рая дали не е от зъбите?  Thinking То след малко ще звъня на педито, ама все пак да попитам... Ние сополки нямаме, а някакъв прозрачен секрет, който и пречи да диша и съответно да суче, затова тази нощ се буди 3 пъти с рев, докато и пръсна физиологичен разтвор, че да и се отпуши нослето и да може да суче... ooooh! Та хич не сме спали, ама това са бели кахъри...

# 159
Ей ме на, като разглобена съм.  Embarassed

Честити месечинки на 11ците!!!

Ние се захващаме с чистене, че мама ще ми доведе Елия след 1ч.

Хайде приятни разходки.

# 160
  • Варна
Ми ха добрЮтрУ и от нас.
Аз мислех след 6-та да не ви занимавам с  месечинки, обаче Ния реши днешната да я отпразнува с първото падане  Embarassed Sad Simple Smile   Хем ми е смешно, хем ми е тъжно. Сигурно всички си мислят "То не, че е страшно, ама и моето няма да падне - аз го пазя"  Mr. Green  Е, пазя го де!!!  Само се наведох да си взема чорапи, тя беше по корем на средата на спалнята. Изправих се, за да видя как елегантно преодолява последните сантиметри. Добре, че имаме нещо като пейка до леглото, където си слагаме дрехите, та първо там се претърколи и оттам се изсухли на земята, което са 20-ина см. Нищо й няма, тя поплака, аз се поразтреперих малко и така.

Та наздраве, да са ни живи и здрави всички палавници:

Мънки, тоя другар на първия ред вдясно е специално за наборчето !  Mr. Green

Тони, честити ви зъб и половина Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 11:46 от Бухтa

# 161
Честито на Илия и Ния за месечинките, както и на всички други от 11-ти! Да си изкарате хубав и спокоен празник!
Честито зъбче на Рая! Дано другите избиват по- безпроблемно!
Мария също не спа добре, става в 2 и в 5...Просто...ми омръзна! Ама още малко- има-няма 1-2 години.

# 162
Здравейте  wavey
няколко дни не съм писала,но не ми остава време,уж компа ми е включен постоянно,а не мога да се добера до него,тигъра време не ми оставя  ooooh!,с всеки изминал ден е по-активен
тук е ужасна жега и явно не му се отразява добре,цяло лято в Бг не ми е било толкова топло,на ден го преобличам по 5 пъти,че е винаги мокър  ooooh!
Честито на всички месечинковци   bouquet
И едно въпросче,правите ли почивка м/у месата,сега давах 9 дни пуйка,вчера не дадох и се чудя дали днес мога да му дам пиле  newsm78,вие по колко време изчаквате  Rolling Eyes

# 163
Ха здравейте. Ние пък тази нощ спахме, кога ли ще избият тези зъби newsm78. За сметка на това се събуди в 6 - като видях колко е часа направо ми се дорева и тайничко се надявах пак да заспи, ама нъц. Добре че детето обича да си поспива та после поспахме до 10,30 yes
Честити месечинки на Илийката, Ния и на останалите от днешния отбор  bouquet. Бухта дано всичко е наред при вас. Аз за сега успявам да не го изпусна, ама не се знае до кога.
Страхотна е била срещичката, снимките са много хубави, бебоците много сладки. И ние вчера си спретнахме мини срещичка с Мария на Шуши  - пихме по кафенце, бебоците се видяха. Мимето много е пораснала Wink
Много е готино това с честитките за  luvbed, ма то явно при повечето си е повод за празнуване (в това число и при нас)
Честито зъбче на Рая - дано следващите по-лесно и по-безболезнено да излизат tooth

Хайде изчезвам, че задачки имам за вършене Hug

# 164
Здравейте и от нас Hug
Честити месечинки на Илия,Ния и останалите от отбора,родени на 11-ти!!!
Честито зъбче на Рая!
Честито и на всички ,които са правили това-онова през ноща  luvbed
Ние сме добре,още нямаме зъби и не лазим Mr. Green,но пък и Илия започна да мамосва,много е сладък Wink.Свекито вчера ми донесе една чанта/3-4кг/ с моркови,произведени специално за Илия WinkСега докъто спинка ги остъргах/половината де Rolling Eyes/,измих и нарязах на колелца,после в пликчета и хоп във фризера.След обед ще оправя и другите.
Гледах снимките от срещата-много сте готини всички Hug,дано и на мен някой ден да ми се отдаде възможност да се запозная с вас  bouquet
dobro_nastroenie,много готина фотосесия са ви направили Peace.Мога ли да те попитам,какво точно представляват тези лишеи,които Марти имаше по ушенцата,и с какво ги лекувахте??? Илия и той има нещо такова на едното уше,мажа със Судокрем,но не минава newsm78.Трябва ли доктор да го види,или мога и сама да се справя с това???

Днес май няма да има разходка newsm78,най много с кенгурото до магазина и обратно.Лоша работа Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт