Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Честит имен ден Златина! Да си весела,здрава и обичана съпруга и майка!!!
Целувки   bouquet

# 481
Злати,честит имен ден мила,много щастие и любов ти желая  newsm51
Благодаря ви за хубавите думи  Heart Eyes
Десис,щом и хубавко на Вики на разходки какво по-хубаво от това,тъкмо ще диша чист въздух и ще се калява  Peace,дано скоро и в къщи се кротне детето  Praynig Hug
Честито и на всички месечинковци,да са ви живи и здрави   bouquet
Аз да се оплача,мойто дете от 2 дни не иска да яде,само се гоним с шишето,а като види лъжица и веднага се скрива с лигавника  hahaha,точи едни километрични лигиии,та се моля скоро да избиват тия пусти зъби  ooooh! Praynig
Рила,забелязала ли си по-лесно да излизат следващите зъбки,само първото ли е толкоз зор или всички  newsm78
Дано да са добре Алекс-мама  Praynig

# 482
Злати, честит ти имен ден   bouquet
Оки4, да ти е жив и здрав мъжа!
Зеленко, въртележката я махнах преди месец, че малката само я дърпаше.
Да ви се оплача последните дни Мария взе много да повръща. Дали може да е свързано със зъбоникненето?
Голям студ е в нас 18 градуса, та пуснахме масления радиатор.

# 483
Ха здравейте,

ЧИД на Злати!!! Да си здрава, щастлива и обичана!

ЧРД на мъжо на Окич. Да те слушка и помага.

Честито 5то зъбче на Марти.

Честити месечинки на днешните бебоци!!!!

Ние на обяд бяхме на гости на свекитата. Излизаме с дребната, а то свкъра ни чака с неговата кола. Та се оказа, че на нашата са ни счупили стъклото. Добре, че нищо не са взели.

Дребната иначе е ок, за разлика от майка си. Как мразя да съм болна. Та в тази връзка да питам нещо- смятате ли да си слагате противогрипна ваксина и каква?

за къпането- аз на Елия вече цял месец и мия през вечер главата. Не знам дали ще намалим къпането. В нас е топло, пък и на нея си и харесва да се чипка.
за изваряването- аз до 1г и нещо ще давам такава вода.
за стерилизирането- още го правя, шишета, чашки, купички, лъжички. То вярно, че слага всичко в устата, ама поне храната да и е чиста.
за играчките- аз не разрешавам да се играе с нещо друго. Давам само пликче за памперс. Няма нужда да се учи, че може с тенджери и лъжички да си играе.

Сега с мъжо гледаме формулата и се скапах от смях.

Хайде от нас лека и мека и  Hug

# 484
  • София
Зеленко, тъй като съм руско чедо, а пък руснаците много хапват елда, ще си позволя да споделя моите начини на приготвяне. Аз я ям по няколко начина: докато е топла й добавям малко масло и захар, или мляко топло и захар. За този вариант при варене се слага по-малко сол или изобщо не се слага. Солената версия я запържвам в тигам със създърма (мъж ми изяжда с количества в такъв вид) или както типично се сервира в Русия запържена с месо, но задължително със сос, или с кюфтета.

Ше стерилизирам докато пие мляко, защото в кухнята сме с проточен бойлер и нямам вряла вода, а леко топло, та за по-безопасно в стерилизатора. Единствено не стерилизирам купичката, в която яде попара малката.

# 485
Честито на днешните месечинковци,специално на Теди на dYma:) Сладурка ти да не си случайно с нов скайп? Нещо се изгуби от чата? И я ги покажи тия обувки и имат ли почва в нашия град?Щом 6 чивта си купила значи са хубави. Да направиш снимки.

# 486
Здраейте момичета!Почти не пи6а ,но редовно ви чета.Разбрах ,че едно майче се оплаква ,че  детенцето и повръща .При нас също е така-като мине 1-1.30 ч от яденето и вземе ,че повърне!Вече като чели се притеснявам,а и последния месец е качила само 280 гр....та чудя се има ли и други бебоцу ,които повръщат?

# 487
Кикоикрис, не мога да те зарадвам, че другите излизат по-лесно  Cry. Аз просто вече не спя  Shocked! Добре че татито поема петък вечер и събота вечер, та тогава си отспивам.
Но пък явно си е индивидуално. На голямата ми дъщеря нито един зъб не съм разбрала кога излиза - просто ги установявахме, че са пробили Simple Smile

Аз да питам - уговорихме ли се нещо за коледно парти - в смисъл, ако детски клуб ще резервираме - май е време, вече!

Глафира, потекоха ми лиги направо!
За кашата от елда - намерих я най-накрая! Мерси че ме светнахте, че има!
Въведохме и овесени трици (купих ги от Метро). Много лесно се разтварят и са доста вкусни. Понеже пишеше, че стават и за супи (вместо брашно), пробвах и стана суперско! Та да споделя, де!

# 488
Привет!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ!!!!!!!!

Ние се прибрахме след седмица отсъствие. Татито ни е с оперирано краче и сега два месеца ще гледам две бебета  Crazy
Сега отивам да чета назад, а на вас лека нощ  smile3524

# 489
Честито на всички който празнуват днес  bouquet Да са здрави,щастливи и обичани Hug На Марти честито 5 зъбче и месечинковците да слушкат newsm51  love001 Лека и приятна вечер на празнуващите.

# 490
Светле,   Heart Eyes същия ми е скайпа бе душа. Ама сега ползвам компа на детето , щото мъжо не ми дава да му  пипам неговия, че прави едни проекти и да не му прецакам нещо.  hahaha  Пък тия месеци преди зимата  имам много работа и все не ми остава излишно време, дори едвам във форума успявам да се вмъкна. Сега като застудя и вече повече ще си почивам и съответно ще имам  и време.   love001  
Обувките ще ги снимам и ще ви покажа снимки , но мойте са нищо в сравнение с тези на мама. То всъшност тя ме светна на този магазин,  когато вече си беше купила n на брой  обувки  и 2 чифта ботуши и боти . И на намаленията през лятото и аз отидох и така се сдобих с толкова много.  Peace

Ели   Embarassed, нали пак ще помагаш със снимките?   Hug  И бързо да оздравяваш.

# 491
E,най-накрая да се добера до компа,преди да е станало утре.. Crazy

Честит имен ден,Злати!Да си здрава,и много щастлива!За златното момиче-златни подаръци!   bouquet Hug

Честити месечинки на днешните бебоци,и специално на сладура Теди!

Честито и на половинката ти,Окич!

dyMa oт сега си записвам час за фитнес у вас,само да вляза в трета фаза! Laughing Ама като знам какви загори-тенждери сме с теб,май няма да го бъде.. Mr. Green Ма много обувки имаш бре жена,къде ще ходиш толкова,а?Сватя знае ли? Mr. Green Heart Eyes

Rila овесените трици са супер,съжалявам само че ги открих покрай режима.Хапвам ги ката ден по всевъзможни начини. Peace

dessiss  Hug

shushi_13 говори с педката,но повръщането според мен не е свързано със зъбоникненето.

marty24 Адриана повръща от как е на АМ и щом го сменихме с Фризовом,почти спря.Много рядко да върне,ако веднага след като е яла я сложа в кошарата и тя естеств. се обръща по корем и връща малко.Но не е както преди определено.На последната консулт. беше качила 710 гр.

У нас е топло,в спалнята даже днес чукна 25 та отварях че голям задух.В хола е 22-23 без да паля камината,но истинските студове тепърва почват..та ще се греем и с вино и любоФ. Mr. Green

Въртележката на кошарата я махнах преди месец-два,когато започна да се протяга и да я стига.А книжки за развитието чета когато мога(баща ми все ми носи и нови ooooh!) та много-много нямам и време де-какво само да се шашкам,а и всяко дете си е уникално.Даже често ги сравнявам моите,а не е много редно но все пак има нови умения,които се появяват в определен период и мисля тук сред нас няма "закъсали го" малчовци. Laughing Просто едни отдавна лазят,докато Адриана все още не седи стабилно и дори не прави опити да застава на 4 крака ама и това ще стане.Както обичам да казвам,хубаво е да се гледа дете по книга,но за всяко дете ще e необходима отделна книга. Wink

Elg добре че не са ви изтарашили колата,касетофиoн сигурно са търсили..другото се оправя-нали е застрахована. Peace

Ще позяпам малко чужди сайтове,много намаления-много нещо! Money ooooh!

p.p.Toни де го този южен мол?И разгледа ли го,има ли нещо интересно..и евтино? Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 00:14 от Бодливка

# 492
Рила, честито ви 5-то зъбче! Благородно ви завиждам, че вече имате 5... при нас за сега са само 2. Tired Какво още ни чака....хич не ми се мисли... ooooh!

EDIT: Свате, май вие ядяхте елда у вас - как точно се консумира това чудо (за възрастни)? Гледах, че се продава в магазина и ми стана интересно...

Ми тя и Глафира ти е написала, но ние с мъж ми много я ядем в къщи поне 3-4 пъти седмично. Обикновено той я вари и няма време да я доискусурява, та и слагаме само мляко и мед, или сирене. Аз я ям и с двете. Embarassed Понякога я пасирам с извара и подправки /чубрица, или див чесън/ и я ядем като предястие, или  нещо като салата. Моя приятелка рускиня ми даде рецепта за гарнитура към месо, но никога не съм я правила и трябва да я потърся, че да се сетя как беше.
 newsm78

Бодливка, намира се от страната на Зимния дворец, след спирката на автобусите в един нов блок - целият Мол е разположена на 2 етажа, точно срещу склада на Симба тойс. Още не съм влизала да го разгледам подробно, но мъж ми се шегува, че ако това е Мол, магазинчето в блока ни е Кауфланд. hahaha Но иначе онзи ден като се завъртяхме там имаше 2 магазина за парфюми - имаше новия аромат на Живанши, а съм му хвърлила око още като излезе, та утре мисля с Рая да се разходим там, че пак го дават да вали и ще пиша как е. Peace

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 00:38 от Tony_st

# 493
Цветке-кокетке, къде е този магазин Евроленд? Аз търсих ботушки за малчо, но нито в Джъмбо имаше момчешки, нито във Фокс Бейби.

А я кажете къде има магазин на въпросната фирма з аобувки Дес? Български ли са? За първи път ги чувам... Аз май последните 1-2 години съм си купувала обувки основно от Кларкс и Бата... - доволна съм, но цените са им по-височки, ама уж заради качеството... чмежду другото на Кларкс са едни от най-удобните обувки, които съм носила).

Бодливке, аз също се ровя от 2-3 дни по чуждите сайтове. Жалко, че M&S спряха доставката до БГ, не знам какво стана там, но бях направила дълъг списък за пазар от него. Сега ще поръчам или с Риминикидс, или с тези, които ги пусна някоя мама по-нагоре (ох, да ме извини, че не запомних). Усливоията им са по-добри от тези на Римини.

Аз също извеждам детето/децата всеки ден, стига да не вали разбира се. Е, ако пръска само - пак, с дъждобрана Simple Smile

Ние продължаваме да къпем Ники в банята, макар че е студ там - ами така ще го каляваме Simple Smile

Elwing, смогна ли да звъниш на Тошко за цитонамазката? Аз още не съм, срам  Embarassed

# 494
Добро утро и от нас! Май тази сутрин съм първа да неповярваш newsm78 Искам да почерпя за здравето на Радостина днес става на 7 месеца.И честито и на другите бебоци на този 19.Да са много послушни и най-вече здрави, че тия болести  ooooh!..

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:33 от vesi_petrovska

Общи условия

Активация на акаунт