Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Хайде поспалани  -сатавайте  Hug

Да ви почерпя, че днес е деня на Перник  Hug

SZA в София Евроленд има в Хит-а в Младост, на друго място не съм сигурна къде има.Мамите от София могат да ти помогнат повече.Иначе аз пазарувам в този в Перник ( този м-н в Младост е по-голям Wink) А за фирмен м-н на фирма Десс има на площад Македония (зад спирката на на трамваите 6 и 9) и на Графа (ама къде точно беше ще те излъжа  Embarassed) Български са, и ценитеим са нормални - ботушите мин. година им бяха около 150 лв. Ей, голяма реклама им дръпнах  Crazy Embarassed

Ей ги ботушките, най-накрая ги снимах - изглеждат много големи, ама не са  Wink http://martenichki.snimka.bg/other/nashite-pokupki-za-bebchetata.262534.15501954

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:56 от cvetka-koketka

# 496
Добро утро cvetka_koketka тая сутрин май сме най-рано станалите.Честит ви празник  bouquet Чакай да ти правя компания да изпия едно кафе и аз.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:58 от vesi_petrovska

# 497
Добро утро!

Преди да изляза на терасата да си изпия кафето да напиша някой друг ред, че вчера нещо сайта не ми позволяваше!
Честитка месечинка на бебоците! Всички снимки, които видях са на едни много хубави дечица! Супер сладки са!

Бодливка, резултатите и на Слънцето са страхотни, но и ти изглеждаш невероятно! Страхотна разлика а и имаш едно много чаровно излъчване!  bouquet

Слънце, честит имен ден на патерици! Пожелавам ти много здраве и семейно щастие!

Да си призная за стерилизирането напоследък стерилизирам на всеки един два дни! Вчера Петя яде попара и много и хареса май, но гледам да и давам мляко сутрин, ако стане по-рано тогава ще давам първо мляко и малко по-късно попара! От вчера пак нослето и свири, вече не знам какво да я правя! Слагам физ разствор, но не помага! Ще дърпам после пак с помпата да видим ще излезе ли нещо! Вчера цял ден не спа малката и заспа рано и през нощта се събуди в 2,30ч и не искаше вода, не искаше да я гушкам, не искаше при нас в спалнята и накрая от чудо дадох мляко! Ми изпи около 130гр и заспа! Егати ако тепърва ще почваме да ядем мляко по нощите добре ще си я науча!

Цветка, ботушките са много сладки! За Петя аз имам едни кожени от баткото, тъмно сини, но няма смисъл да купувам други!

Вчера почти цяла вечер разглеждах разни нещица в my toys! Започвам и аз да избирам коледните подаръци за децата! Ще е нещо с колите, че и Личката е като баткото на Вероники и си пада по филмчето!

Хайде леки приятен ден! Днес ще сме сами с Петя, че баткото ни е на градина! Навън вали и май пак няма да излизаме за съжаление!!

Хайде лек ден

# 498
Здравейте

Мерси за кафенцата тази сутрин.
Честит имен ден Слънце /малко на петерица  Embarassed/ - Да си носиш името със здраве.

Честита месечинка на Радост на ВесиПетровска. Честито и на всички празнуващи днес.

Цвети - честит празник на града. Честито и на другите перничани.

За стерилизирането - аз го правя на 2-3 дни. Пред другото време мия с гореща вода. И при нас както всички сте писали - всичко минава през устата.

Къпането - аз вече от началото на месеца мия главата през ден. Но дупето се мие на всяко акане - т.е. по 3-4 пъти на ден.... Така че не мисля че е останал мръсен  Laughing

Много ме заинтригувахте с тези обувки и ботушки. Събота ходих по магазините да си търся нещо, ама нищо не си харесах. Лошото е че в нашият град няма особен избор....

Ставам и отивам да готвя докато Ники спи. Лек ден

# 499
Честито на всички празнуващи днес и вчера! Не знаех, че и Златата имат иман ден (а имам много близка приятелка с това име  Embarassed).
За стерилизирането - и аз още го правя, но лъжичките и чашките само мия с гореща вода и сапун.
Къпане прескачам само ако е заспал и ми е жал да го будя. В този ред на мисли - вие сменяте ли памперс през нощта? На мен ми е жал да го будя (той се храни на сън, само промрънква, че е гладен и яде без да си отваря очите) и понякога на сутринта памперсът е препълнен (мокър). Колебая се дали да му разбутвам нощния сън или да го оставям до сутринта? Да добавя, че ние също мием дупе на всяка смяна на памперс.

# 500
Цвети,Шуши честит ви празник на града!
Цвети много са хубавки ботушките,те са си апрески направо!И за 3лв?! Whistling И аз съм имала страхотни попадения в Евроленд-а,преди ми беше по-близо Хит-а и от там пазарувах за Дари пюрета и т.н,а сега ако ходим скоро до свеки непременно ще погледна,(аз всъщност винаги там първо се завирам  Mr. Green)-наистина има невероятно евтини неща а и съвсем не са лоши! Неща,които в Джъмбото са по 5-10лв.там са 2-3. Peace

Тони наистина не е голям,ама нищо ти го "преслушай". Peace
Zora благодаря за комплимента. Blush  bouquet

Тук е такава мъгла от сутринта,на 200м.нищо се не види.Много ми се седи на компа,но прахосмукачката ме вика,а и вече огнярка го играя-прескачам чат-пат до котела да го зареждам.Завиждам на всички,дето сте с климатици.Надявам се все от някъде да ни изпаднат едни 5-6 хил.та и ние да се обурудваме. Mr. Green

# 501
Ха добро утро.
И дребната и аз сме със запушени носове.

Инкогнито- знам какво ще и е. Дано се оправя бързо тати.
Дума- само пращай на скайпа и ще ги кача.
Бодливка- нищо не са търсили. Касетофон няма (прибираме си го вечер). Мъж ми си държи очилата там, но не са ги взели. Според мен е отмъщение. Преди месец сложи пред входа 2 кашпии с цветя, за да може нормално да се минава с количката. И онзи ден ги циментира и е някой идиот дето му пречат и му заемат цяло място за паркиране.

Аз днес имам да подреждам дрешки, да гладя и да готвя.

Хайде  Hug

# 502

Добро утро!!!Мерси за кафето на vesi_petrovska и на cvetka-koketka !!!А Веси не сте най-рано станалите,моята щерка е будна от 6 сутринта така че не можете да се мерите с мен  Laughing.За отоплението ми ние вече пуснахме парното,ами няма как, в нова кооперация,построена миналата година и познайте дали е изсъхнала,а и  сме на 1-ви жилищен етаж и си е студено.А и моята пикла си е доста зиморничава,като и стане студено и почва да хълца, като термометър,само се чудя какви сметки за газ ще плащаме като отсега сме пуснали радиаторите,ама здраве да е!Аз да си призная как се амбицирах от бодливка и почнах една диета,та да видим докъде ще я докараме,имам още 8 кила да свалям и да стана като преди!ЕЙ голям стимул си Бодливка Mr. Green.А щях да питам за паяците(проходилките),ми ние вече се сдобихме и голям кеф за мама Mr. Green и за Радост Mr. Green ама нали уж трябвало  детето да стане на 7 месеца, да стояло стабилно без упора само и .т.н.,та въпроса ми е дали и други мами като мен оставят бебе четата си в паяка за половин час на ден?
За книжките за развитие да четем,но татито ги чете и после ми ги разказва,аз нямам никакво време да чета такава литература през малкото свободно време което имам чета за изпитите си нали съм още студентка.
Стерилизирането  ми честно казано на две седмици веднъж го правя иначе мия с препарата на Бочко за бебешки съдове,но водата която пие си я преварявам   всеки ден .
И да къпят се всяка вечер с баща си  Twisted Evil аз все още за моя радост нямам пръст в къпането,мазането с мляко/олио,масажирането и обличането,аз само  я храня и слагам да спи Twisted Evil,ех какъв мъж имам нали LaughingА във връзка с мазането сменихте ли млякото с олио?Ох оставям ви че трябва да сядам да понауча нещо за изпита дето ми предстои.Ай де целувки и предварително благодаря за отговорите!
А ето малко снимки и от  нас: http://mariaradostdiman.snimka.bg/family/moite-sl-nca.399849.15502788

# 503
  • София
 Здравейте:)
 Аз бях няколко дни от отбора на болните, та чак днес си наваксах с четенето!
 Честито на всички месечинковци от вчера и днес   bouquet
 За къпането - не смятам скоро да разреждам. И ние като вас, Мечо Пуух във ваната забравяме и глад и умора Laughing Иначе главата се мие през ден Peace
 За стерилизирането - шишетата за вода ги стерилизирам през ден.
 Тук до нас на бул. Сливница, в търговски център Европа има Евроленд, днес или утре ще отскоча да видя има ли от тези ботушки, че и аз не открих никъде момчешки.
 Вчера от Джъмбо се обзаведохме с пеещо гърне на Фишър Прайс, ами искам да е интересно, а не обикновено гърне, не че сигурно има значение, ама нали знаете - луд на шарено се радва Grinning
 Днес ми се струва много кофти времето, ще излизате ли?
 И да ви се оплача - Влади не търпи нито яке, нито космонавт и не знам как ще я караме ooooh!

# 504
  • Варна
Добро утро! (то стана пладне, докато се наканя да пиша)
Тази сутрин за първи път дадох на Симона попара - еми много и хареса. Като за начало и направих по-малко количество, но мисля, че можеше да изяде цяла доза (при нея това означава 150 гр.) Явно за разлика от мен и от кака си ще си пада по соленичкото, а не по сладкото.
В къщи се топлим с климатици и при условие, че лятото плащаме 100-110лв. ток, не ми се мисли зимата как ще ни съдират кожите. Бодливка, ако във вашия район наистина падат пари от небето - обади се дойдем Laughing Hug
Кристина вече е в къщи. Днес следобед ще ходи на гости на едно детенце от групата, което също не ходи на градина в момента (майката ми е позната и я покани, за разнообразие на децата). А вчера гледахме това филмче (много ми хареса и го препоръчвам на мамите с по-големи дечица) http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=170366&hit=1  
Забравих да пиша по въпроса за паяка - Симона прекарва там доста време и видимо и харесва. Вече се осъвършенства в маневрите. Общо взето ги редувам - седнала на нашето легло, легнала в нейното и права в паяка.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 11:36 от Gery Moore

# 505
  • София
 Eй ме на! Пак съм тук Laughing

Честито на месечинковците, новоозъбилите се и т.н.
 Честит имен ден на Слънцето на патерички
 Честит празник на cvetka и shushi

Много ме е яд, че пропадна срещата, защото въобще не валя  Crossing Arms Аз да не повярваш този път се бях сетила да взема всичко, което съм обещала - книгата със занимавките и мрежички за зелено човече (то ти вече си се оборудвала де  Wink ) и една кутия на Nivea за *Elle*. Здраве да е, само дано не ги забравя на следващата среща.

И вкъщи стана хладно вече (16 градуса) и пускаме една духалка. Децата си ги къпем в банята - като пуснем водата и вътре не е толкова студено. Що се отнася до всекидневното къпане - ми аз и Ники го къпя всеки ден, не само бебето.

Евроленд има и в ХИТ Люлин

Някой питаше за сребърни лъжички - май по-евтини от 40-50лв. няма. Скоро едни мами дискутираха в една друга тема та си спомних.
 Аз не стерилизирам (или пък се случва рядко), но Тео рядко пие от шише и то само сок или чай. Ако пиеше мляко сигурно щях да се замисля. Приборите, с които се храни също никога не съм стерилизирала.

Понеже знам, че има сръчни мами (а и татковци) в редиците ни реших да покажа тези неща

Идейките са от тази тема - пълна е с подобни красоти  Peace

Zora*, ето ти едно предложение за подарък на малкия фен на Колите (освен ако си нямате вече. Цените са много добри, аз досега най-евтино бях намирала за 50лв. За момиченцата пък има с Принцесите на Дисни.

Аз тази сутрин хапвах круша, а Тео ме гледаше жално и взех, че му дадох. Много му хареса, с такова настървение я захапваше и мляскаше, а и доста успяваше да си отхапе с голите венци. Сериозно се замислих дали да не почна да му давам парченца меки плодове и сварени зеленчуци  newsm78.

Deziderata, защо не пробваш този метод с Тоби щом държи да се храни сам. Скоро една мама споделяше (в друга тема), че детето и въобще не е яло пюрета, а от малко са му давали малки парченца храна.

Бодливка, голям кеф е било в клуба, много е щастлива Ади  Hug. И аз миналата седмица, като водих Ники, се замислих дали да не пусна Тео в залата, ама му се размина.

# 506
Добър ден!
тук сутринта имаше такава мъгла, че още не се вдигнала съвсем, та не сме излизали. Надявам се до 2 часа да се вдигне, че да излезем поне за час, час и половина, че в къщи не се издържа хич.
Днес Рая спа сутринта точно 15 мин.  Shocked Отдавна не го беше правила, ама тя и кашата си ядеше сутрин, пък сега изобщо не поиска да я опита, та днес не знам изобщо как ще се храним. Вчера така хубаво яде и си казвам, че ако върви така ще заместим хранене...е, да, ама не...днес изобщо не иска да яде. ooooh!

veroniki, страхотни неща си показала пак. Аз и преди ги гледах тези платнени столчета за хранене и ми се видяха много практични, особено за път. Ще ги покажа на баба и на Рая, та дано да успеем да го ушием. Peace

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 13:25 от Tony_st

# 507
Честит празник на месечинковците!
Чести празник на Перничани! Гледам по "Гала"- част от мощите на Св.Иван Рилски са в града...
Тони, на Райчето хареса ли й тортата Wink
Вероники и аз ям когато я храня Мария и тя ме гледа с голям интерес.  Като й дам, обаче, само стиска с ръката и маже- не иска да слага в устата. А хартията- лапа Crazy
За манджите да кажа, че аз пък слагам овесени Ядки вместо ориз. На една спаначена супа със сирене става божествено!!!
По елдата и аз бях залитнала- сладка ми хареса повече, но солените варианти на глафира са много интересни и сигурно ще са вкусни.
За климатиците- и аз не бих отказала един. Тук сме с парно, но не топли както си трябва...
veroniki , някой осъществява ли ги тези идеи от темата за майсторлъци- това според мен е за хора без работа( без деца).

А пък да ви кажа, мен вече много ме мързи да изкарвам количката- то като е за един час (при тези температури аз повече не издържам)направо не си струва Confused

Ааа- за ботушите- малеее и аз имам от там, сетих се магазините, които посочихте, не знаех, че са някаква марка. Ами миналата година ако го нямаше този магазин на Графа- щях да си ходя с гуменките у снега. Наистина моделите са много по- различни от всички други ,под 200 лв.

# 508
Еее, голям студ е тук cold Да пускат вече това парно, че духалката не може да затопли хубаво стаята.
Нямам търпение да стане в сряда - ще ходим до Сф за рдто на мамито ми и за консултация на Алек. Ще си взема всичките дебели дрехи, ботуши, якета, палта...Че нали като дойдохме беше топло още.
Честит имен ден на Слънцето на патеричка, честит празник на града на Цветка и на Шуши (Шуши щеше да ми пращаш последните снимчици на нашите следурковци) Честити месечинки на сладурковците от днес Hug
Цветке страхотни са ботушките. И аз съм се замислила да купувам, ама да видим от къде, че тук няма много голям избор. Харесах едни кафевички от сайта на Некст, ама май няма да се наема да се пробвам с поръчка.
Аз преди малко приготвих пюрето на Алек да му го давам (беше се размрънкал), се връщам- детето заспало и сега го чакам в готовност.
Ние вчера направихме една 2 часа и половина разходка - ми тъкмо тръгнах да се прибирам (Алек се беше събудил) и той взе че пак заспа и така го чаках 1 час да се събуди.
Още щях да пиша, ама като се сетя какво ще се включа пак Hug

# 509
  • София
Честит празник на перничани!
Честити месечинки на бебоците сладки!
Хайде и ние в отбора на кашлюкащите, само немога да се отворя настинка ли е или от много рев.
За памперса – последно сменям към 10-10.30ч. преди да заспи, след тoва към 10 сутринта, ако на хапването в 7 не ми се стори много мокра.
*Elle*, знам че бебе в мъгла не се извежда, та може да пропуснем днес. Няма смисъл да обяснявам какъв рев е като облечем якето или космонафта. Ето една снимка от вчера, след като се измори да реве  http://martenichki.snimka.bg/baby/bebetata-prez-oktomvri.427341.15503874
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт