Тео в слинга си спа днес. На ръце вече не издържам да го държа - тежък е и ми изтръпват ръцете.

Още не съм сложила чорапогащник, но ако падат още градусите - ще слагам. Все още спим с по-тънките одеяла и отваряме прозореца, но тази нощ ми застудя и в неделя ще сменям одеялата.
Ще го слагам като застудее повече.
. Така ми е жал за детенцето... Дано поне Ники остане здрав. По този повод пак ще изпусна близката до нас среща, но какво да се прави... Следващата дано сколасам.
А и не ме притеснява, като ги гризе.
).

Дадохме камомила, да видим дали ще има ефект скоро. Някой да е давал? Че чувам различни схеми.. всеки ден, докато се оправи, по 5 гранули, по 3 гранули.. 
Е, осъдили са, го, ама такива не са човеци значи. Може ли да си такъв кретен!?!?
Ситуацията малко ми прилича на случите в темата за най-абсурдни реплики, свързани с късното захранване. Ама защо не даваш вафли, че какво му е на шоколада, то витамини, бе!

Я да те питам в кой квартал сте, че времето, дето ми го описваш, все едно не е в София... Смятам, че не навличам Калин, но вече за втори път обивам чорапогащник навън, много духа тук, редовно слагам чувалчето на количката, шапка и т.н. 

В спалнята ни нощем е 17градуса и без да съм отворила прозореца, като ставам заради малкия треперя, с духалката го докарахме на 20
, та определено не мисля да спим на отворено.
Чувалчето и ние не сме слагали, вчера беше приятно. Но под панталончето обувам по нещо.
Класическата хомеопатия е против тези схеми и даването на своя глава на л-ва - просто може да не е вашето л-во.

От градината ли я е лепнал тая гадна скарлатина? Дано сано Ники не го прихване 

Ами Гого май не е хванал скарлатина от градината, а от едно детенце, с което си играе пред блока - то е в съседна детска градина. Аз също пия всяка сутрин чай от маточина с мед, по някой път слагам и лимон. Защо да не може мед за кърмещи майки? Не може за бебета до годинка, но за кърменето не съм го чувала, я сподели. 

Направо вече полудявам. Вчера успях да си остана до обяд в къщи та да си изчистя къщичката, че беше станала за изринване