Да ви кажа, аз също още от началото се чудих защо е Гиновева, а не Геновева, ама явно майката така си е решила, сигурно има някаква причина/ даже не помня коя беше, за което се извинявам/.
Аз мисля този месец да пропуснем консултацията/ или поне следващите 1-2 седмици няма да я водя/. Като си представя какво свърталище на вируси е в болницата, всеки киха и кашля в това затворено помещение и лошо ми става.За едните мерки и теглилки да рискувам да ми лепне някой грип -

Нямаме ваксина сега, ще я видим колко е пораснала по-нататък, не е болка за умирачка.Аз я виждам, че си хапва нормално и добре си изглежда.
Да ви питам сега и аз за пустата му игра на Памперс - изрязвам там някви мечета
, ама нямам никаква книжка или там нещо, на което да ги лепя.От къде мога да си взема? И до кога изобщо важи, че да не ги събирам след дъжд качулка Есме, ужасно се ядосвам и аз на такива изпълнения - при такива случаи директно отдалечавам детето / моето
Елвинг, казвай бързо
И ние днес се посъбрахме в градинката, все едно се бяхме наговорили
, ама аз хей сегичка ще кача снимките и ще ги издам
Ето да ги видите, че нещо ме мързи да ги качвам и в нашето албумче http://vvalkova.multiply.com/photos/album/6#photo=31
Аз пак да кажа, че то е ясно, че в крайна сметка от мен си зависи решението, но споделянето тук с майки в моето положение (и част от тях с подобни дилеми като гледам) много помага. Като трябваше да си сменя предната работа (Гого беше на 8 месеца, а аз бях се върнала на работа 4 месеца преди това), много се чудех пак (беше по същото време на годината
). Чуденката ми тогава беше по подобни причини, защото на тогавашната ми работа бях много отдавна и имах много свободен режим, който ми позволяваше да съм повече време с детето. Не съжалявам нито за миг за решението си тогава, но си спомням що сълзи изревах... В архива на форума има и една моя сълзлива тема в Кърмаческия в тази връзка
Извинявай, ако любопитствам, ама ми се стори объркващо... 
, от тогава до ден днешен сметка под 100-120 лв не сме плащали цяло лято , а пък зимата по 300 -400 лв . За сведение - 2 бойлера , миялна , 2 перални , печка , 2 климатика.
След време може да съжаляваш , ами ако това ти е шанса в живота ?
Целувки на миличката душица. 

.
и даже си правеше устата да го гушне, ама познай дали и дадох. Аз вече на никого не водя евала и не ми пука дали ще се обиди някой, щото и добре да се държа те пак намират за какво да са недоволни.