Златна есен и ФОТОШОП (Тема 69)

• 42 124
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • София
по-недоизпипана версия на ФШ от CS3 едва ли има Simple Smile Ако някой смята да ъпгрейдва, направо към CS4 да минава. Ако нямате достатъчно място на харда, не си слагайте Extended. Дори и Portable върши страхотна работа Wink

Аммм , на мен пък CS4 не ми харесва и се върнах на 3-та Peace

# 46
  • на село
Аз преди малко си инсталирах четворката - Extended
Поразгледах я - определено е по- бърза при мен  Peace

.....................

Пак съм аз.
Тръгна си програмата, доволна съм от бързината /за разлика от тройката/ обаче, не мога да си намеря историята   newsm78

Незнам защо, но първият път, когато я пробвах днес дали работи ми излезе, а сега не я виждам никъда   Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 20:53 от tatyana_77

# 47
Здравейте, момичета.
Аз ползвам CS2. Другите не мога да коментирам, защото не съм ги ползвала.
И да ви се похваля, качих в библиотеката първия си кит, ако някой се интерисува...

# 48
.....................

Пак съм аз.
Тръгна си програмата, доволна съм от бързината /за разлика от тройката/ обаче, не мога да си намеря историята   newsm78

Незнам защо, но първият път, когато я пробвах днес дали работи ми излезе, а сега не я виждам никъда   Rolling Eyes

Виж в най-горния ред в window от падащото меню ще си намериш history

Нела, честит ти първи кит!

# 49
Я да се разпиша,че много пустичко

# 50
# 51
Alanaa,sentana много са хубави smile3501

# 52
  • Пловдив
Много красиви рамки...ама нещо е пусто, да не работите усърдно за конкурса? Wink

Аз правя кит и мълча, но все пак да раздвижа темата малко.
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В БИБЛИОТЕКАТА:

# 53
Ех, Минерва...просто ти се отдава от всякъде.Отново прекрасен кит.От времето на старите в темата не съм попадала на такива хубави китове.Пожелавам ти музата никога да не те напуска!  bouquet

# 54
  • Пловдив
Криси, благодаря. Поласкана съм  Hug

# 55
запис да ви следя

# 56
От много време нищо не съм показвала тук,само плямпам!Да се отсрамя...,но е доста постничко Blush

Минерва,готви есенен кит!Браво!Не се и съмнявам,че ще е приказен  Peace Да си призная мен малко ми дотегна да правя есенни неща Rolling Eyes (понеже и в календара ми има на есенна тематика и вече  Whistling )

# 57
Ох, срам не срам, хем исках да напаравя нещо да  не е съвсем гол запис, ама...

# 58
  • София

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 15:50 от Сузанка68

# 59
Минерва кита наистина е страхотен.Искаше ми се всичко да сложа,толкова са сладки .Направо ме е яд ,че не го направи преди 3 месеца,за да мога да използвам за на Крисчо рожденния ден,но за догодина ще си ползвам  с кеф newsm53.Невероятен е!

една рамчица със снимка от роженния ден на това сладурче                                       и една малка лудница с Криско

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 17:44 от ivelina karavasileva

Общи условия

Активация на акаунт