Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 981
  • 808
  •   2
Отговори
# 210
Всеки е свободен да напусне по всяко време, мисля, че заглавието на темата е достатъчно еднозначно и дава да се разбере за какво иде реч тук. Отдавна не бях се натъквала на толкова посредствена особа.
останалото няма нужда от коментар, жалко е и е смехотворно  ooooh! .

Май че този е начина, след като тази тема никой не я наглежда и/или е оставена свободно за посещение от всякакви персони..  Peace

# 211
Очевидно или аз не чета или вие не четете...   Crazy  Джуличка се е разболяла от коклюш, въпреки ваксината... Каква е връзката с австралийското бебе Дана, което между другото явно е единствен случай, след като само него ползвате...

Момент, момент, Джули не се е разболяла ВЪПРЕКИ ваксината.  Naughty
Джули се разболя БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНАТА!
След поставянето на ваксината Джули се разболява, та се съдира от кашлица, и на всичкото отгоре отнесе 1 млн мускулни инжекции в крачето, които бяха толкова болезнени, че родителите ми ме носеха по обратния път до вкъщи, защото не можех да ходя!  Sad
Добре ли е?
Или може би трябва да съм благодарна за това?!

# 212
Момент, момент, Джули не се е разболяла ВЪПРЕКИ ваксината.  Naughty
Джули се разболя БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНАТА!
След поставянето на ваксината Джули се разболява, та се съдира от кашлица, и на всичкото отгоре отнесе 1 млн мускулни инжекции в крачето, които бяха толкова болезнени, че родителите ми ме носеха по обратния път до вкъщи, защото не можех да ходя!  Sad
Добре ли е?
Или може би трябва да съм благодарна за това?!

За Вас става дума, нали?

Разбира се, че описаното е неприятно.
На каква възраст бяхте, колко време след поставянето на ваксината се разболяхте?
И преди колко години се е случило това (или поне имате ли представа коя ваксина се е използвала тогава)?

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 01:23 от Persona

# 213
Всичко, което предлагам е да не се превръщаме в дивашка държава.

А предлагате това, защото има хора, които не ваксинират и това превръща държавата в дивашка ли???   Thinking

# 214
Цитат
Разсъжденията ми се базират на научни факти от 21 век, не на хипотези. И на факта, че ваксините спасиха и спасяват милиони детски животи.
Останалото са празни приказки.
По последния въпрос моля посочете доказателства или ще добавя и това Ви мнение към клеветите срещу мен
Не ставайте смешна с тези научни факти Персона.На мен лично това не ми минава.Друг може и да се впечатли от постинга ви.
Задал сьм вьпрос,не сьм клеветил.Правете разлика.Останалите чаршафи отдавна престанах да чета. Peace

ПП Колкото и да ти е неприятно все повече хора ще се научат да не слагат ваксини и ще разберат истинското лице на медицинското лице.Аз сьм честен човек и страх нямам.Радвам се,че поне навреме се осьзнах. Peace

# 215

За Вас става дума, нали?

Разбира се, че описаното е неприятно.
На каква възраст бяхте, колко време след поставянето на ваксината се разболяхте?
И преди колко години се е случило това (или поне имате ли представа коя ваксина се е използвала тогава)?

Да, за мен става въпрос.
Била съм на около 6 годишна възраст (всъщност малко повече от 6, защото аз съм родена през лятото, а си спомням, че имаше дълбок сняг, когато ме носеха от Поликлиниката).
Преди доста години се е случило, но по всичко личи, че и на децата ми ваксините "не им понасят" (да не говорим, че големия ми син се роди недоносен, а го набодоха с ваксини).  Twisted Evil
Нямам представа коя е била ваксината, но специално рових в картона ми, когато се случи случката с малкото ми човече и взех да се интересувам от ваксините и от страничните им реакции.

# 216
Не ставайте смешна с тези научни факти Персона.На мен лично това не ми минава.Друг може и да се впечатли от постинга ви.

Благодарение на науката и научните факти използвате компютър, интернет, телефон, автомобил и т.н.
Това, че не Ви "минава" е ясно, защото очевидно се впечатлявате от ненаучни нефакти без доказателства и с погрешни логически изводи. И защото се държите като класически denialist.

Нека да Ви цитирам думите на Дъглас Адамс, изречени по друг повод, но валидни и за дискусиите:

"Не всички мнения са равностойни. Някои са много по-жизнеспособни, по-съвършени и по-подкрепени от логиката и аргументите от други...Винаги ще предпочета благоговението от разбирането пред това от невежеството."

# 217
Цитат
Благодарение на науката и научните факти използвате компютър, интернет, телефон, автомобил

За това спор няма.Сьгласявам се веднага.За медицината обаче не важи.
Имам голяма книга сьс световни сентенции,но не мога да намеря подходящата за вас Персона.Просто липсва такава. Peace

# 218
Неимунизираните деца СА опасни! За себе си и за другите.
Да бе!  Laughing

# 219
  • Враца
Оня ден слушам по дарик радио има предаване на 'Дойче веле'. Та от Германия съобщават, че при проведено изследване от университет(не му запомних името), са свързали аутизма с ваксината против хепатит б . Най-опасно било да се поставя веднага след раждането.
Преди някой да каже, че не е вярно да потърси информация за университета и изследването.

# 220
По логиката, която Персоната се опитва да ни предложи, единственият вариант за спасение от болести е населението да се ваксинира 100% и това да става още от родилното. Иначе винаги ще има някой неваксиниран, опасен за тези, които не са достигнали възраст за ваксиниране. Очевидно това е невъзможно! Защото освен "надъхани неграмотници" като нас, има вече доста хора, за които и официалната медицината признава, че не бива да бъдат ваксинирани. Т.е. тази система нещо не е както трябва.

М/у другото, дори, когато смятах, че ваксините са добро, винаги ми се е струвало безумно да се ваксинират хора с отслабен имунитет и хронично болни.

# 221
М/у другото, дори, когато смятах, че ваксините са добро, винаги ми се е струвало безумно да се ваксинират хора с отслабен имунитет и хронично болни.
И аз така, когато не знаех нищичко за болестите и ваксините.
Дъщеря ми беше освободена от коклюш и толкова ме беше страх да не се разболее като беше бебе.
Всъщност невежеството върши голяма работа, но е позорно да се използва по точи наичн срещу хората.

Ма'ни я персоната, то не си струва човек и да чете глупоастите, малко ли ги бълват медиите..

# 222
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте,имам дъщеря на 6 год.Досега сме слагали всички задължителни ваксини,но след едно сериозно заболяване преди 2 год.решихме да не слагаме повече ваксини.(да не казвам колко съжалявам ,че въобще съм си тровила детето досега)Та сега на 6 год. има реимунизация,и джипито взе да ни привиква,пратих мъжът ми,да говори с нея,и тя му дала декларация,на която пише че се отказваме от ваксините,това трябвало да се завери при нотариус и да се носи винаги в здравния картон на детето.Като го убедила,че никой не може да му направи проблем.Проблема е,че малката ходи на предучилищна в училище.Моля,кажете ми,ще ми създават ли проблеми ,с този документ занапред,или в училището.Благодаря ви.

# 223
Възможно е да опитат за предучилищната, особено ако е в градина. В училище - не.
Но да не те плаши това. Прочети петицията в подписа ми, там ще ти се изясни законово как седят нещата.
Ако се наложи да се бориш, ще трябва да си подготвена.

# 224
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Възможно е да опитат за предучилищната, особено ако е в градина. В училище - не.
Но да не те плаши това. Прочети петицията в подписа ми, там ще ти се изясни законово как седят нещата.
Ако се наложи да се бориш, ще трябва да си подготвена.
  Благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт