Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 40 837
  • 808
  •   1
Отговори
# 255
само не разбрах откъде решиха, че "тази мода" идва от САЩ?!
според мен, просто хората преди не са се осмелявали да отказват официално ваксини, а не че са се увеличили сериозно.

# 256
само не разбрах откъде решиха, че "тази мода" идва от САЩ?!
според мен, просто хората преди не са се осмелявали да отказват официално ваксини, а не че са се увеличили сериозно.

Ми щото щатите са огромна държава и там има много повече отказали на глава от населението. Пък и са много шумни, нали знаеш. Целият свят трябва да ги чуе.

# 257
Ми щото щатите са огромна държава и там има много повече отказали на глава от населението. Пък и са много шумни, нали знаеш. Целият свят трябва да ги чуе.
да, освен това там са задължителни ваксините. не могат да кажат, че е европейска мода, щото в Европа си е в реда на нещата

# 258
Eдинствената будала е тая,която е писала статията.
Тези журналисти никак ли не ги у4ат?
Аз бих казала,4е именно те се поддават на опасни модни тенденции,като въвеждат изклю4ително много 4уждици в ре4ника си и оттам изглеждат като жалки будали.

# 259
  • в матрицата
Защо изобщо коментираме тая статия??? То е очевадно, че тоя дето я е писал, и идея си няма от това що е ваксина и имали полза от него.......

# 260
Прави ми впечатление, че в последната 1 седмица излязоха доста материали ЗА ваксините, описвайки нежелаещите да ги слагат като недообразовани, сляпо следващи някаква мода и застрашавщи с избора си другите!!! Не ще да е случайно. Още повече, че се появвяат във всакакви малки и по-малки вестници  и списания.... Големите издания просто не си цапат името с малки, непроверени текстчета....

# 261
Мегi, не знам дали помниш флуорния фурор? Е, тогава беше нещо подобно. Още година преди да стане ясно, че в програмата за орална профилактика са заложили флуориране на питейната вода, започнаха непрекъснати репортажи и публикации колко са ни зле зъбите, по колко кариеса имали децата и т.н (без да имат статистика забележи). И година след като са ни загряли - хоп предложение за флуориране на водата. Та, горе-долу това си е бизнес, а най-новата (и да не забравя думичката модерна) реклама е под формата на журналистически публикации и репортажи. Горе не спят Simple Smile

# 262
Хич, ама хич не са само малките издания. Следя цялата преса и всички големи сайтове. "Статиите" са колкото искаш. Традиционно всяка година по това време на журналистите им "хрумват" тези теми. В момента текат реклами за протвогрипни ваксини по повечето ТВ. Пък за свинския грип да не говорим... Промиването на мозъци тече с пълна сила.

# 263
Искам да ви кажа, че петицията срещу задължителното ваксиниране се чете в интернет пространството от всички. Може да се очаква още повече медиен шум и по-сериозна атака в полза на ваксините. 

# 264
Аз нямам нищо против ваксините, нека се маркитират колкото си искат, НО имам много против това да са задължителни!!! Определено там е грешката и в закона, и в мисленето на хората....

# 265
  • в матрицата
Multi, ами това е чудесно, нека да се чете, ние все пак сме готови за голямата  битка!!! То е ясно, че няма да е лесно, но е крайно време някой да проговори......

# 266
Аз нямам нищо против ваксините, нека се маркитират колкото си искат, НО имам много против това да са задължителни!!! Определено там е грешката и в закона, и в мисленето на хората....

Мег, точно там е проблема - имаме законови неуредици, от които произлиза проблема.
Не знам как някои хора не могат да го проумеят това и си мислят, че група изкукали майки искат отмяна на ваксините.  ooooh!

ПП. Обърни внимание какво се пише по повод петицията в този подфорум: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435679.300

# 267
Петицията получи и моята подкрепа.

Не съм чела всичките ви теми поради липса на време.
Ваксини реших да не поставям на децата си повече.
Единственото,което ме тревожи оттук нататък е,че заради обществото в което живеем на тях ще се гледа като на едва ли не прокажени заразоносители.Затова и мисля да си мълча по въпроса,доколкото мога...

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт