Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 40 837
  • 808
  •   1
Отговори
# 270
  • София
  Феникс добре дошла и тук. Става ми интересно, че доста сме близнашките майки подвизаващи се или за които просто знам тук. Аз се сещам в момнето поне за 7 броя  Simple Smile

# 271
Да това го пишеше в неделния Билд Mr. Green иначе моите наблюдения  са,докато се говореше че ваксината ще се поставя на всички желаещи безплатно,всички говореха колко е опасен този вирус и как ще си я поставят и видиш ли как правителството мислело за тях ooooh!От две седмици насам все повече се говори по медиите за странични ефекти на ваксината и че който иска да си я постави ще трябва да си я плати.Сега вече никой не иска да си я поставя.Не мога само да разбера защо го правят,първо побаркаха хората с тази пандемия,сега пък изтъкват недостатъците на ваксината newsm78В билд пишеше че освен специалната ваксина за политици,правителството поръчало и друга ваксина за БРЕМЕННИ  Shockedкоято била с намалени странични ефекти.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 13:04 от Bergkristall

# 272
И какво ли точно ли значи "намалени странични ефекти" при бременни.  newsm78

# 273
Здравейте, на децата ми изолираха от носен секрет STREPTOCOCCUS PNEUMONIAE', педиатъра ни препоръчва да сложим ваксина пневмо 23, моля за вашето мнение, в голяма дилема съм,каза,че иначе няма да се преборим с бактерията,пак ще се появява ooooh!

# 274
Здравейте, на децата ми изолираха от носен секрет STREPTOCOCCUS PNEUMONIAE', педиатъра ни препоръчва да сложим ваксина пневмо 23, моля за вашето мнение, в голяма дилема съм,каза,че иначе няма да се преборим с бактерията,пак ще се появява ooooh!

Потърсети си добър класически хомеопат, за да нямаш притесниня ти. Не виждам ваксини са части от бактирии и други чудесии как ще помогне при все че децата вече носят нещо, но не са болни... Т.е. не мога да приема, че наличието на една бактерия е проблем само по себи си - всичко е въпрос на бройка. Когато патогенните са малко, тялото добре си работи с тях, когато поради някакви причини (примерно ваксина) станат повечко или силите на тялото отидат в друга посока.... отговорът сам се налага...

# 275
...докато се говореше че ваксината ще се поставя на всички желаещи безплатно,всички говореха колко е опасен този вирус и как ще си я поставят и видиш ли как правителството мислело за тях

Ами типично немско мислене.Щом нещо е безплатно,що да не вземем да намажем? От германеца по стиснат не знам дали има.

Много бих се радвала да си я платят желаещите,щото иначе ще трябва да вдигнат още веднъж здравните застраховки,заради издънката на любимото им правителство дето наскоро си го преизбраха.

# 276

Не бих сложила ваксината.... Ако не се лъжа, на мен също ми изолираха точно тази бактерия от гърлен секрет миналата година по това време, пък общо взето нищо ми няма... Разболявам се веднъж-дваж годишно за по няколко дни и лекарства не пия - карам го на чай и лимони.... Значи или бактерията е "избягала" или не създава проблеми...   Wink

# 277

Потърсети си добър класически хомеопат, за да нямаш притесниня ти. Не виждам ваксини са части от бактирии и други чудесии как ще помогне при все че децата вече носят нещо, но не са болни... Т.е. не мога да приема, че наличието на една бактерия е проблем само по себи си - всичко е въпрос на бройка. Когато патогенните са малко, тялото добре си работи с тях, когато поради някакви причини (примерно ваксина) станат повечко или силите на тялото отидат в друга посока.... отговорът сам се налага...
Дъщеря ми изкара гнойна ангина,сина ми се размина по-леко, но имаха упорита хрема,която продължи след 10 дневно слагане на антибиотични капки в носа,това наложи изследването и беше открита тази бактерия

# 278
Ами ЛЛ трябва да е луд щом предлага да сложи ваксина на болни деца!!! Shocked
Картината никак не е приятна; добър класически хомеопат ще ви оправи  Peace

# 279
.Не мога само да разбера защо го правят,първо побаркаха хората с тази пандемия,сега пък изтъкват недостатъците на ваксината .
Смисълът е да се внесе страх, смут и паника - това води да проблеми и заболявания...!

има нов вирус - страх - ваксиниране
(понеже не проработи навсякъде, сега постановката е друга)
ваксина - сериозни странични ефекти - страх

# 280
Ами ЛЛ трябва да е луд щом предлага да сложи ваксина на болни деца!!! Shocked
Картината никак не е приятна; добър класически хомеопат ще ви оправи  Peace
Препоръчва я след напълно оздравяване на децата Peace
Тръгнаха на градина и се почва,дъщеря ми пие за първи път АБ.

# 281
Не можем да ваксинираме децата си за ВСИЧКО. Децата трябва да боледуват, но по избрания от природата начин, а не като им се инжектират боклуци директно в кръвта. Не можем да ги предпазим от всичко, можем да им помогнем да минат по-леко през болестите, можем да ги научим да водят приридосъобразен начин на живот и да се хранят с истинска храна.

Конкретно до ваксините ще повторя нещо, което написах в темата за Петицията. Детето на най-добрата ми приятелка се разболя от коклюш незвисимо от всичките си ваксинки. Това, което ви разправя Персона или някой друг, че ваксинираните деца го карали по-леко са пълни глупости. Детето влезе в болница (инфекциозното на Окръжна) след като направи гърч от кашлицата, повръщането и това, че не можеше да си поеме дъх. Коклюшът е много гадна болест. В болницата майка му установи, че далеч не са единствените с коклюш, като подчертавам, че всички останали малки пациенти също бяха надлежно ваксинирани. Моята приятелка си направи труда да поразпита по въпроса. Лекарите говорят за "паракоклюш", а любимият ни Мангъров говори и за "див" коклюш. Все бях чувала за диви животни и растения, но за диви болести.... Това си е същата гадна болест, а с ваксината просто си бяха натровили излишно детето. Когато се възстановиха в огромна степен благодарение на хомеопатията, моите приятели направиха разследване и установиха, че друго наше приятелче било болно, но си го карало в къщи, и че то също било надлежно набоцкано.
А сега черешката на тортата - моето дете не е ваксинирано, беше контактно с детето на приятелите ми по времето когато то си кашляше, а докторите му обяснявха, че има алергия (защото няма как да си помислят за коклюш - НАЛИ Е ВАКСИНИРАНО). Та моето момиченеце НЕ СЕ РАЗБОЛЯ. Персона, специално за теб ще го напиша още веднъж: МОЯТА НЕВАКСИНИРАНА ДЪЩЕРЯ НА 1,5 ГОДИНА НЕ СЕ РАЗБОЛЯ ОТ КОКЛЮШ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕ КОНТАКТНА (СПОРЕД ЛЕКАРКАТА НИ БЕШЕ "НЕИЗБЕЖНО" ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ)!!!

До този момент вижданията ми за ваксините бяха свързани основно с публикации в интернет, апокрифни книжки, които нашата ЛЛ оплю и разни форуми като този. Това беше първият път, когато нагледно се сблъсках с "ползата" от ваксините. Тази "случка" разтърси моите приятели и за тях ваксинирането просто приключи. Тяхната ЛЛ се опита нещо да им каже за реимунизации и те я понасметоха.
Ваксините не гарантират силна имунна система, дори бих казала, че спомагат за точно обратното. Някъде четох, че неимунизираните деца имат изградена имунна система на 1 година. Може пак да е било апокрифна литература, но аз вече съм склонна да вярвам.

Иначе всеки сам да си прави изводите!!!

# 282
...докато се говореше че ваксината ще се поставя на всички желаещи безплатно,всички говореха колко е опасен този вирус и как ще си я поставят и видиш ли как правителството мислело за тях

Ами типично немско мислене.Щом нещо е безплатно,що да не вземем да намажем? От германеца по стиснат не знам дали има.

Много бих се радвала да си я платят желаещите,щото иначе ще трябва да вдигнат още веднъж здравните застраховки,заради издънката на любимото им правителство дето наскоро си го преизбраха.

А на нас ще ни вдигнат така или иначе здравните осигировки, парите от касата не били достатъчни и се налагало. Обаче дали някой направи ревизия да види къде отиват - 130 000 ваксини за свински грип, безплатни за военни и пр.!?  Откъде накъде?!

1/3 от населението не плаща осигуровки и нямало достатъчно постъпления. Чудесно, нямат намерение да намерят начин да си събират постъпленията.. Е, аз пък не им ползвам услугите, а вече с години ми удържат от заплата и от догодина кой знае колко ще ни одират.

yoana77, аз не бих сложила тази ваксина на детето си!  Peace
Потърсете листовката и я прочетете - вижте добре съдържанието и страничните реакции. Sick
Намерете начин да стабилизирате детето, лекувайте го с природни методи и ще се оправи.
Ваксината ще разбута отново здравето на детето, пък и каква гаранция, че ще има резултат, а и точно върху този щам..?

# 283
След антибиотични капки в носа, май ще могат да изолират каквото си поискат...   Tired  И мен се опитаха да прецакват с кортикостероидни капки, дето 2 месеца да си ги слагам и така "омазаха" положението, че не мога да опиша...

# 284
Ваксини,не искам да слагат на децата ми задължителните а камо ли да слагам доброволни,вредата е адски голяма,поради съдържанието им - има и живак има и алуминии,това са тежки метали които при бебета могат направо да поразят нервната система,затова има толкова деца страдащи от абтизъм и др.подобни заболявания.За жалост това също е част от Световната Консприрация срещу ЗДРАВЕТО.Целта им е населението да се разболява да за да могат ад купуват лекарства.Фармацевтиката е най-мощната индустия и анй-печелившата в момента,след наркотрафика и след търговията с оръжия.Съгласни ли сте с мен,мтова е форум и ммного ме интересува вашето мнение,пишете ми

Общи условия

Активация на акаунт