Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 039
  • 808
  •   1
Отговори
# 315
Добре де, новите ваксини май са същите като другите грипни ваксини, само "щамът" им е свински (помощните съставки са си формалдехид, алуминий и всички останали добри познайници). Какво толкова различно като реакция да й има и на новата ваксина  - обичайните заподозрени.

Абе не са само те. Изглежда животинския приемник, в който са отгледани..
Дай линк да прочетем какви точно болни "заразени" клетки, от свиня ли.. или мъртъв ембрион (свински?).  Sick
Само като си помисля и почва да ми настръхва косата.. как ти вкарват разни гадости с игла.

# 316
Яйчни протеини има, не знам това ли значи, че пилешки работи са ползвали.

# 317
Да бе, колко съм зле - яйчни протеини - нали тръгна от "птичия", а после стана "свински грип".  Joy
С търсачка сигурно ще излязат апокрифните сайтове, в които има инфо тоз' пилешки белтък от какво точно произхожда.
Мога да пробвам, но май.. ми е време за сън..  Tired

# 318
Да бе, колко съм зле - яйчни протеини - нали тръгна от "птичия", а после стана "свински грип".  Joy
С търсачка сигурно ще излязат апокрифните сайтове, в които има инфо тоз' пилешки белтък от какво точно произхожда.
Мога да пробвам, но май.. ми е време за сън..  Tired

От някои ваксини, вирусите уж се отглеждали в птичи ембриони (до колкото си спомням, а хич не ми се рови)... Не знам коя ваксина ще се слага за свински грип, може и да излезе инфо с търсачката къде са си гледали свинските вируси...

П.С. Ето например Приорикс... Морбилният и паротитният вируси са произведени върху пилешки ембрионални клетъчни структури, според официалната листовка, а рубеолният върху човешки ембрионални клетки от бял дроб (мисля, че беше)...

# 319
http://theflucase.com/
Тук е са събрани намеренията на различни държави в ЕС по повод ваксинациите за "свинщината", отгласите от лекари и техни организации и разбира се недоволството на хората и какво правят те, за да променят нещата (и успяват!!!) Поне като информация за чуждия опит (и евентуално негово ползване) може да послужи...

# 320
Да бе, колко съм зле - яйчни протеини - нали тръгна от "птичия", а после стана "свински грип".  Joy
Мога да пробвам, но май.. ми е време за сън..  Tired

От някои ваксини, вирусите уж се отглеждали в птичи ембриони (до колкото си спомням, а хич не ми се рови)... Не знам коя ваксина ще се слага за свински грип, може и да излезе инфо с търсачката къде са си гледали свинските вируси...

П.С. Ето например Приорикс... Морбилният и паротитният вируси са произведени върху пилешки ембрионални клетъчни структури, според официалната листовка, а рубеолният върху човешки ембрионални клетки от бял дроб (мисля, че беше)...

Всъщност, без значение. По-важно ми беше да разбера с какво толкова е по-различна свинската ваксина от останалите противогрипни ваксини. Просто фармацевтичните компании са си ползвали технологията и съставките на противогрипните ваксини, които са правили досега, но са сменили "щама". Та, затова ми беше чудно защо се очакват някакви различни странични реакции? За мен най-тъпото в цялата работа е, че за пръв път ги препоръчват за бременни (за което не са правени никакви изследвания и анализи), и че се препоръчват 2 противогрипни ваксинации - една свинска и една за "обикновен" грип, което си прави 4 дози за сезона.

# 321
А бре жено, само си помисли - кога успяха да минат всички фази на клиничните проучвания??
Ми не са, много ясно. Пускат се в на пазара след 2-рата фаза - това е по изискване на СЗО.

Само помисли за Гардасил какво сме коментирали - пишеше го дори в интервю с една докторица от онкологията - не са завършени проучванията. Но за да се завършат, трябва да се тества. И къде е това, след бума на смъртни случаи в Щатите - в страните от третия свят, източна Европа и Азия. Рекламни кампании, шумотевици - производителя и дистрибуторите (всички по веригата до краен клиент) се нагушват с парички.. за всички избълвани лъжи. След някоя година, като се окаже, че страничните реакции са твърде много (вече не следя колко смъртни случая има до момента) и ваксината не е достатъчно ефективна - СЗО я спира и... ТОЛКОВА. Който успял се напечелил, който пострадал - пострадал. Мир на праха на жертвите.  Praynig

Цитат
По-важно ми беше да разбера с какво толкова е по-различна свинската ваксина от останалите противогрипни ваксини.
Очевидно не в помощните вещества е разликата. Този предполагаeм N1H1 всъщност са някакви клетъчни частици, носещи характерни ДНК-структури. Уж от "изолирания" вирус. Вземат се клетки от пилешки ембрион, в който са инжектирали тази гадост.. И нали се сещаш как това чудо ще лекува??   Sick

# 322
Хора, да ме прощавате ако е коментирано, но съм малко в шах...

Наредба №26 на МЗ  от 2008 година за детските ясли пише следното

Чл. 17. В детските ясли се организират и провеждат следните дейности:
1. ежедневен контрол на здравословното състояние на децата;
2. регистриране на здравното и имунизационното състояние на децата в здравнопрофилактичната карта въз основа на данните, получени от личния лекар на детето;
3. профилактични и противоепидемични дейности за предотвратяване и ограничаване разпространението на заразни и паразитни заболявания;

Това означава ли, че имат право да ми набоцкат детето по собствено усмотрение?

# 323
Е как ще ги боцкат в ДГ. Нали може да са болни, например

# 324
Хора, да ме прощавате ако е коментирано, но съм малко в шах...

Наредба №26 на МЗ  от 2008 година за детските ясли пише следното

Чл. 17. В детските ясли се организират и провеждат следните дейности:
1. ежедневен контрол на здравословното състояние на децата;
2. регистриране на здравното и имунизационното състояние на децата в здравнопрофилактичната карта въз основа на данните, получени от личния лекар на детето;
3. профилактични и противоепидемични дейности за предотвратяване и ограничаване разпространението на заразни и паразитни заболявания;

Това означава ли, че имат право да ми набоцкат детето по собствено усмотрение?

Не! Това означава, че могат да искат НЕИ да дойде да пръска срещу хепатити или да сложат карантина, или да затворят за известен период; ей такива работи.

# 325
За мен най-тъпото в цялата работа е, че за пръв път ги препоръчват за бременни (за което не са правени никакви изследвания и анализи),
Естествено,4е не са правени достатъ4ни изследвания.Но ги разбери и тях  Mr. Green ,какъв по_хубав на4ин да разбереш как еди коя си ваксина действа при бременни жени?  Sick Като направят едни хубави репортажи по вси4ки медии да зарибят населението,като подготвят лекарите какво да внушават на клиентите.И после само да водят статистики_коя абортирала,коя с увреден плод,коя с неврологи4ни усложнения и т.н.
Като сте споменали и Гардасил,какво стана с пострадалите?Инвалидизирани преживяват някак си по болниците и ве4е никой не се интересува от тях.

# 326
....И после само да водят статистики...
Дали?
Или уврежданията ще са случайни,нищо общо нямащи с ваксината.
На моята бременна приятелка в Америка силно й препоръчват да се ваксинира,или смърт за детето и нея,ако се разболее  Sick
Тя е биолог по образование,не е лукова глава да я баламосват-явно наистина си вярват.

# 327
....И после само да водят статистики...
Дали?
Или уврежданията ще са случайни,нищо общо нямащи с ваксината.
На моята бременна приятелка в Америка силно й препоръчват да се ваксинира,или смърт за детето и нея,ако се разболее  Sick
Тя е биолог по образование,не е лукова глава да я баламосват-явно наистина си вярват.
Имах предвид тяхната си статистика,не тази която се представя на обществото.Педиатрите тук например си отбелязват за тях някои реакции,но не ги вписват никъде.
Питам го нашият доктор(защото ги хванах да говорят със сестрата на тази тема и реших да кова,докато е горещо)"Колко деца убоде с варицелата","37_отговаря той".А колко от тях се разболяха?_продължавам да се интересувам аз,а той ми отговаря,4е вси4ките ваксинирани.Е,разбира се със забележката,4е те я били прекарали много по_леко от моята неваксинирана дъщеря.Това е глупост,разбира се,тъй като моята щерка имаше малко пъпки,по4ти никакви проблеми,а някои от ваксинираните й другар4ета си хванаха и други усложнения.
Когато след ваксинациите с превенар децата запо4наха да припадат,да страдат от отити,ангини и менингити,лекарите пак единствено вдигаха рамене пред бесните майки,без обяснения.Никой няма записано в картона,4е се е разболял именно от каквото трябва да го "предпазва" ваксината.Другаде е писано оба4е.

Приятелката ти да не поддава въобще,а и не е боса да им се връзва.Няма зна4ение професията,забелязала съм го,кажеш им какъв си и пак те агитират да се ваксинираш или приемаш силни медикаменти.

# 328

По-важно ми беше да разбера с какво толкова е по-различна свинската ваксина от останалите противогрипни ваксини.

Мисля,че проблема в свинската е аджуванта сквалин.

# 329
  • София
http://dnes.dir.bg/2009/10/23/news5269167.html
Свинският грип е по-безопасен от останалите Joy Дано повече хора го прочетат!

Общи условия

Активация на акаунт