Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 107
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Зи,как е възможно наистина доктора да е фен на природосъобразният на4ин на живот,а в същото време да прокарва усилено вси4ки скъпи и ненужни ваксини?
$$$$$$$$$$$$

# 541
Щом е имал цироза, нищо чудно да е починал от свински пържоли и препиване, което се опитват да ни пробутат за "свински грип" Mr. Green
Боже, кой интерес ме събра с вас Crossing Arms Joy Joy Joy

Добре де, шегувам се. Но не можах по друг начин да свържа цирозата със свинския грип. А тлъстото в големи количества също може да доведе до нея Joy

# 542
Зи,как е възможно наистина доктора да е фен на природосъобразният на4ин на живот,а в същото време да прокарва усилено вси4ки скъпи и ненужни ваксини?
$$$$$$$$$$$$
Така си е.

# 543
Здравейте и от мен. Аз честно казано ходя по ръба между двата лагера - ваксинирала съм детето си, но определено има твърде неясни неща покрай тези ваксини. За жалост, една сега започнах да чета за тях, не съм против на 100%, но определено научих доста смущаващи факти и да се надявам да няма никакви лоши последствия един ден. Praynig Rolling Eyes
Мисля да пиша официални писма до някои компании, за да ми уточнат колко точно и какви неща има във ваксините освен указаните на листовките. Май ставам луда с бързи темпове. Mr. Green newsm78

По повод на 3те починали бебенца, ваксинирани с Превенар в Холандия, порових из нета и ми попадна това:
Може ли някой да ми каже какво имат предвид с последното изречение от този абзац. Иначе ето целия текст тук.

Emotions take hold following vaccination deaths
Several of today’s papers report on the deaths of three babies after being vaccinated against the pneumococcus bacteria last month. Public health watchdog RIVM has called on clinics not to use the batch of vaccine concerned pending an investigation. In AD the organisation explains: “Every year between five and ten children die after a vaccination, without a link being established. But these deaths have all occurred in quick succession – reason enough for us to take a ‘better safe than sorry’ approach.”

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 00:27 от ЛУРДЕС

# 544
  • Виена
Щом е имал цироза, нищо чудно да е починал от свински пържоли и препиване, което се опитват да ни пробутат за "свински грип" Mr. Green
Боже, кой интерес ме събра с вас Crossing Arms Joy Joy Joy

Добре де, шегувам се. Но не можах по друг начин да свържа цирозата със свинския грип. А тлъстото в големи количества също може да доведе до нея Joy
И много ми хареса  Peace Всъщност след като с неохота си признаха, че първият смъртен случай бил с наркоман, все диагнози ни очакват.

# 545
Здравейте БГ Мами!

И това е 5-тата поред тема, и страницата е 37, това означава че Вие сте отговорни мами  Party Peace

Аз подкрепям факта, че ваксините са вредни, може би повече от самата болест, и ваксини Не трябва да се приемат в никакъв случай.

И не само защото съм гледал материали свързани с тази тема, а защото съпоставям с това което виждам че се случва. А то е - видима паника сред населението за нещо, за което няма истинска информация да е вредно, и дори да си заслужава вниманието. Хора с маски се разхождат по улиците, по новините това е главна тема.
Виждам толкова голяма "загриженост" от медиите за нещо, което няма и капка сравнение с други познати проблеми, които отдавна водят след себе си пъти повече жертви. Не е ли прекалено странно това?
Не мислех че това е така, защото рядко хващам новините, но тук прочетох че имало смъртни случаи от ваксините. Те не трябваше ли да предпазват? Тогава ваксината също трябва да се определи като болест и да се създаде паника за нея? Не е ли ваксината също толкова опасна, колкото самата болест? От кое да се пазим - болестта или ваксината?

Преди всичко, радвайте се че този грип не е наистина страшен. Защото можеше да е нещо ужасяващо, и тези които го създават по принцип нямат скрупули да сътворят каквото и да било. Но това не означава че този вирус ще е последния. Нищо подобно, той е само поредния. Следващия може да е по-опасен. Но замислете се - какъв е начинът за разпространение на една болест? В миналото са пускали отровата по реката, за да заразят всички села по течението й. Сега могат да използват ваксините. Паниката се създава с цел да се приеме по-лесно ваксинацията - доброволно! И още повече - рекламира се. Вижте този запис от точно такова рекламиране на ваксината през 1976, когато аз не съм бил роден, но swine flu е бил модерен за първи път - http://www.youtube.com/watch?v=ASibLqwVbsk . Аз знам нещо. Всяка реклама се създава с идеята да вземе. Всяка реклама се създава в интерес на нейния създател. Никой не прави реклама за нещо в подарък, никой няма да си мръдне пръста ако няма изгода. И ако тази реклама изглежда толкова сладникава.. не е ли странно това? Та аз не съм виждал такива мили и реклами за СПИН. Това за мен е наистина реклама на болестта, не препоръка или каквото там трябва да изглежда.

И вземете спрете тия телевизори. Няма информация за вас там. Няма да разберете нищо, което ще помогне в ежедневието ви. Няма да получите пари от там. Няма да получите щастие от там. Това е сигурно. Освен ако не искате да сте болни, тъжни, стресирани, безлични, без капка желание за живот, сиви, омърлушени.. да продължавам ли? Ако искате да сте такива, не пропускайте ежедневната емисия "Новини". То не е по-различно като да си вземете ваксина. Но и лошото настроение което може да създаде, то се предава от човек на човек, докато накрая всички в стаята станат такива. С какво помагате на себе си по този начин? С какво помагате на другите, на света? Мисля че по този начин Вие сте заразата която носи болестта.

# 546
“Every year between five and ten children die after a vaccination, without a link being established. But these deaths have all occurred in quick succession – reason enough for us to take a ‘better safe than sorry’ approach.”
Всяка година между 5 и 10 деца умират след ваксинация, без да е установена връзка/м/у смъртта и ваксината, се има предвид/. Но тези смъртни случаи се появиха в много близка последователност, което достатъчен повод за нас предприемем тактиката "по-добре да играем на сигурно, отколкото да съжаляваме".
...доста груб превод, но в общи линии е това...

и пак пише, че са спрели използването на партидата /the batch of vaccine concerned/...ще излезе, че партидата е била крива, а не ваксината по принцип...както обикновено.

Да, финалът е потресаващ: "The paper speaks to immunologist Ger Rijkers of Utrecht University Hospital, who warns “stopping the vaccination of babies is not an option. This vaccine prevents 300 children every year from developing life-threatening meningitis”. He goes on to insist “the vaccine is one of the safest I know”.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 11:02 от agneshka

# 547
Цитат
Сезонният грип "Брисбейн" ще се развихри през януари, прогнозират здравни експерти. В момента доминира свинският вирус, 95 на сто от случаите на заболяване са причинени от него.

Затова и не се налага да се правят тестове за доказване на заболяването, освен ако няма сериозни основания за това при пациенти с тежки усложнения и много хронични болести.

Очаква се към Нова година свинският грип да утихне. Именно тогава ще дойде втората грипна вълна от сезонния вирус. Тази година обаче много повече хора се ваксинираха срещу трите грипни щама, посочени от Световната здравна организация.

Противогрипната ваксина не дава 100-процентова защита, но гарантира по-леко преболедуване, твърдят експерти.
Ваксинацията не е препоръчителна по време на епидемия, тъй като имунитетът се изгражда от 14 до 21 дни.

Догодина свинският вирус вече ще бъде включен в тривалентните ваксини, изтъкват експерти. 

http://www.standartnews.com/news/details/id/48922/%D0%91%D1%80%D … D1%80%D0%B8%D0%BF

Цитат
Здравният министър Божидар Нанев не се ангажира кога у нас ще започнат да пристигат първите противогрипни ваксини срещу новия вирус A(H1N1). Зависи какви са наличностите, които ще ни предложат производителите, каза той. Повечето страни са заявили и заплатили предварително ваксината, подчерта министърът.

Той посочи, че България се е обърнала към европейските страни чрез Брюксел, ако имат излишък, да ни го предоставят, преди да бъдат получени заявените по търговски път дози. Ваксината не се използва масово в Европа, има държави, които са се отказали да я прилагат, подчерта Нанев. Той посочи, че общо около 12 млн. лв. ще са нужни за антивирусни препарати и ваксина. Най-вероятно за ваксината ще бъдат необходими между 5 и 6 милиона лева, пресметна здравният министър.
http://www.standartnews.com/news/details/id/48904/%D0%A6%D1%8F%D … D0%B8%D0%BF%D0%B0

То си беше ясно,4е Запада не ще ваксините и сега ще гледат да ги пренасочат...
Пък на учителите най-добре да им спрат заплатите докато не работят.Да видим колко ще са заболелите в училищата тогава.

# 548
...доста груб превод, но в общи линии е това...

Tired Абсолютно.
И аз така си го преведох, но ви се стори твърде грубо и затова викам да питам и вас... Whistling ooooh!

# 549
Боже, къде са съвестните лекари? Защо се предлага ваксинация по време на епидемия?
Хора, честно ви казвам, че от четене и гледане из интернет ми се иска да крещя. Пандемията според мен ще дойде след масовото ваксиниране.

# 550
Aseas Roa ,гледането на новини не води до нищо добро,така е.Но ако се гледат отвреме на време информтивно,без да се вземат на сериозно,мисля 4е няма проблем.
И да,'76 година е имало експерименти първо сред войниците,след това са се опитали да пробутат грипа и на населението,но планът е бил замразен.

Боже, къде са съвестните лекари? Защо се предлага ваксинация по време на епидемия?

Доста от педиатрите тук слагат ваксини на болни в момента на ваксинирането деца.Нямало проблем. Sick Какво остава сега да се осуети такава жътва?

Omega ,така и предполагах,4е по Коледа грип4о ще е във ваканция. Laughing

# 551
Чак пък да се шокират, ама всъщност, да ще се шокират като вярват безрезервно  Mr. Green

Аз пък все си мислех, че е нормално човек да се шокира от смъртта на 3 малки бебета. Явно хората сме различни. Дълбоко се съмнявам, че знаеш какво е мнението ми за ваксините.  Peace

# 552
ЛУРДЕС, добре дошла!

Мисля да пиша официални писма до някои компании, за да ми уточнат колко точно и какви неща има във ваксините освен указаните на листовките. Май ставам луда с бързи темпове. Mr. Green newsm78

Това няма смисъл да го правиш. На листовките си пише всичко, стига да можеш да го прочетеш. И тимерозала е там, и формалдехида, и алуминиевите съединения, и антибиотиците, и животинските клетки. Човешките само са маскирани като "диплоидни клетки".

# 553
$$$$$$$$$$$$
Така си е.
Peace Peace Peace

# 554
В щатите предстои здравна реформа. Предстоящата задължителна здравна осигуровка ще означава и задължителни имунизации. Който откаже ваксинациите няма да получава никаква здравна помощ.

"What Will Be Considered Mandatory
The Federal Government’s proposed mandatory health insurance will mean mandatory vaccinations/immunizations. The Center for Disease Control (CDC) says that for anyone who refuses to keep up-to-date vaccinations, under the new health reform, you will not be able to obtain any health care you may need until immunizations are current."

Целият текст.

Дори не ми се коментира повече...

Общи условия

Активация на акаунт