Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 699
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
В щатите предстои здравна реформа. Предстоящата задължителна здравна осигуровка ще означава и задължителни имунизации. Който откаже ваксинациите няма да получава никаква здравна помощ.
Ами тогава би следвало, който откаже имунизация да не плаща и здравни осигуровки...

# 556
Бих се радвала да не ни удържат здравни осигуровки и да не се ваксинираме задължително. И без това нашето семейство не ползва здравната помощ, която ни осигурява държавата.
Предпочитам, ако се наложи някога да ползваме болнична помощ, да си плащаме за нея. За толкова години държавен рекет щяха да са събрали достатъчно пари за хомеопатична болница някъде в Европа...  Whistling

Ами тогава би следвало, който откаже имунизация да не плаща и здравни осигуровки...
Интересно как хем ще плащат осигуровки, хем ще им се отнеме правото на здравна помощ..  newsm78
Надявам се, че няма да успеят да наложат тази гадост.  Sick

# 557
В щатите предстои здравна реформа. Предстоящата задължителна здравна осигуровка ще означава и задължителни имунизации. Който откаже ваксинациите няма да получава никаква здравна помощ.

Ами точно там е работата - в линка пише, че здравните застраховки стават задължителни, който ги откаже ще плаща глоби:
"However, under the proposed health reform, those Americans who refuse to purchase health insurance could face monetary penalties. "

Интересно как хем ще плащат осигуровки, хем ще им се отнеме правото на здравна помощ..  newsm78
Надявам се, че няма да успеят да наложат тази гадост.  Sick

Ще им се отнеме правото на здравна помощ, ако откажат ваксина. Значи, ако откажат осигуровка - глоба. Ако откажат ваксина - лишаване от медицинска помощ.

Не е ли умопомрачително?!?

# 558
Сега е пълно  с нелегални и 4ернилки,дето никъде не се водят на хартия..Освен това какво стaва с онези дето отиват там да работят за 2 месеца примерно? И това за всяко осигуряване ли се отнася или само за държавното?

# 559
Това е първият коментар под материала:

"I can afford to buy health insurance. I do not buy health insurance. Being a physician, I have been on the receiving end of health insurance policies. I’ve seen their deceitful practices. I consider that the manner in which the health insurance companies operate is immoral, and certainly illegal. I refuse to contribute to such a corrupt industry."

100 пъти предпочитам да живея в България, където ваксините са задължителни, но пък е фраш от корумпирани лекари (пу-пу, да не чуе дявола..)

# 560
Нали има частни болници, където не е нужно да си осигурен, а си плащаш. Там как седи въпроса?

Omega, то и тук е така - циганите и тези, които работят на черно нямат осигуровки. Не се ваксинрат и не ползват здравна помощ, освен при спешни случаи). Но тогава, доколкото знам, нямат право да отказват помощ, дори пациента да не е осигурен.

# 561
Нали има частни болници, където не е нужно да си осигурен, а си плащаш. Там как седи въпроса?

А ти нали имаш представа за какви цифри става дума?

# 562
Грейс, това няма как да се случи, спокойно.

# 563
Привет на всички!

ЛУРДЕС, добре дошла!

Мисля да пиша официални писма до някои компании, за да ми уточнат колко точно и какви неща има във ваксините освен указаните на листовките. Май ставам луда с бързи темпове. Mr. Green newsm78

Това няма смисъл да го правиш. На листовките си пише всичко, стига да можеш да го прочетеш. И тимерозала е там, и формалдехида, и алуминиевите съединения, и антибиотиците, и животинските клетки. Човешките само са маскирани като "диплоидни клетки".

ЛУРДЕС, във ваксината има живак. само това да изпишат на листовката е достатъчно.  Няма смисъл да пишеш на изроди който имат за цел да намалят  броя на човеците.

Доста от педиатрите тук слагат ваксини на болни в момента на ваксинирането деца.Нямало проблем. Sick Какво остава сега да се осуети такава жътва?

Освен да ми се свива сърцето мога да кажа само, че тези са колегите на ревящтия перушан с почистената и ваксинирана тема. Лекари/ слуги, рекламни агенти на убиици.

# 564
# 565
Цитат
А ти нали имаш представа за какви цифри става дума?
Grace' аз мога да кажа как е тук,една приятелка има позната която не е здравно осигурена,раждала е в къщи с частна акушерка и и е струвало 1200 евро.Това не ми се струва скъпо.

Да питам някой знае ли тоя свински грип може ли да се лекува с антибиотик Mr. Green
На една позната детето и с кашлица и хрема,ходили на лекар и той и предложил да и направи тест за свинския грип,който се заплаща от пациента и струва 22 евро.Установило се че има свински грип,веднага трябвало да вземе другите си две деца от училище и цялото семейство под карантина в къщи трябва да пият антибиотик,здравите превантивно newsm78 до второ нареждане.
Аз все си мисля че антибиотик се предписва за бактериални инфекции,а не за вирусни,мо все пак не съм медицинско лице. Mr. Green

Цитат
И вземете спрете тия телевизори. Няма информация за вас там. Няма да разберете нищо, което ще помогне в ежедневието ви. Няма да получите пари от там. Няма да получите щастие от там. Това е сигурно. Освен ако не искате да сте болни, тъжни, стресирани, безлични, без капка желание за живот, сиви, омърлушени.. да продължавам ли? Ако искате да сте такива, не пропускайте ежедневната емисия "Новини". То не е по-различно като да си вземете ваксина. Но и лошото настроение което може да създаде, то се предава от човек на човек, докато накрая всички в стаята станат такива. С какво помагате на себе си по този начин? С какво помагате на другите, на света? Мисля че по този начин Вие сте заразата която носи болестта.

Привет  bouquet аз новините ги гледам,толкова са ми забавни и смешни приличат ми на някакво шоу,много са ми забавни честно,особенно когато съобщават нещо с едни такива сериозни физиономии Joy

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:26 от Bergkristall

# 566
Какво като не си мед. лице, изглежда си по-грамотна от лекуващия на позната ти.  Mr. Green

Напълно си права - вириусите не се повлияват от АБ, той въздейства само в/у бактерии. Би трябвало да се прави посявка, за да се види към кой не са резистентни, макар че почти винаги просто изписват широкоспектърен АБ с идеята да покрие голям спектър бактерии.
Профилактично приемане на АБ е най-голямата глупост, която съм чувала..  Sick

ПП. С какво изследване е доказано наличето на свински грип?  Rolling Eyes

# 567
Цитат
ПП. С какво изследване е доказано наличето на свински грип?  Rolling Eyes
Не знам точно,само знам че бил кръвен теста и здравната каса не го поема,пациента сам си го заплаща.

# 568
Фармацевтична компания сее смърт в Африка

Става въпрос за Pfizer и някакъв техен антибиотик, който са тествали в Нигерия без знанието на хората. В крайна сметка са се измъкнали с извънсъдебно споразумение.

И накрая:
"Междувременно скандалът около "Пфайзър" имаше и други мрачни последици. През 2003 г. под влиянието на разкритията за „Трован” много нигерийски семейства бойкотираха безплатна ваксина срещу детски паралич заради слухове, че това е заговор на западния свят за стерилизиране на мюсюлманското население."

# 569
Аз все си мисля че антибиотик се предписва за бактериални инфекции,а не за вирусни,мо все пак не съм медицинско лице. Mr. Green

По принцип в този случай антибиотик се изписва за предпазване от усложнения!

Общи условия

Активация на акаунт