Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 114
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Няма много желаещи за безплатни ваксини срещу свински грип в щатите.
NY TIMES - New York Clinics See Few Crowds for Free Vaccine

# 571
Цитат
Няма много желаещи за безплатни ваксини срещу свински грип в щатите.
Тук се редят на опашки,след две седмици мои познати семейно ще се ваксинират.
Чух че и във Франция намало много желаещи.

# 572
Глоба от 1000$ на ден и до 6 месеца затвор за отказ на ваксина против свински грип в щата Масачузец

http://www.mass.gov/legis/bills/senate/186/st02/st02028.htm

В България ваксината е много вървежна. Прекалената употреба на TV ( паника и чалга) води и до това. И днес попаднах на това.

Микробиолог от Моссад е предупреждавал за епидемията в Украйна, през август месец.
Мнозина помнят скандала, който се разрази през втората половина на  февруари 2009, когато австрийската компания - дистрибутор на лекарства "ОРТА" изпрати в Чехия, Словения и Германия партиди противогрипни ваксини, произведени от американската международна фармацевтична компания Бакстер (Baxter International.
Тогава лаборант на чешката фармацевтична  компания 'Биотест", от Прага, изпробвал получената американска ваксина на лабораторни плъхове. Скоро след получаването на ваксината, всички животни умрели. При по-подробен анализ на ваксината се оказало, че тя съдържа жив, активен птичи виру H5N1 и човешки H3N2. По-подробните изследвания на канадска химическа лаборатория показали, че компонента H5N1 се явява един от най-опасните биологични агенти на Земята, зарегистриран като потенциално биологично оръжие. Смъртността при неговото използване достига 60%.
Тогава едва не стана нещастие, което да срине пазарите в Европа - удар, равнявящ се на локална война. Мнозина си задават въпроса: не е ли били Украйна с списъка на 18-те страни, където би трябвало да бъдат изпратени 'заразените образци'? .....
.....
пп. много дълъг ще стане поста. Който иска може да прочете матеряла в
 http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,10538.210.html

# 573
Ох, пак съм аз ,ама не се здържам да видите и това>
http://www.-spam078-/?p=588

# 574
# 575
Полша отказва ваксината за свински грип. Гледайте изказването на полската здравна министърка по повод ваксината и фармацевтичните компании. Невероятно висш политик и лекар поставя здравето на хората пред фарма-мафията

http://www.youtube.com/watch?v=IlqWFV098xw&feature=related

# 576
Ние хубаво си говорим тук , гледаме,четем и се информираме. Но като чета други теми и като гледам какво става в България виждам само едно голямо нежелание да се проумее истината. Ще си позволя един цитат от тема на един <доктор>, последовател на Менгеле, след опити да се покаже, че има и други начини за опазване от грипове и вируси всякакви.
 "Никога не прави неискано добро, защото неисканото добро е грях"... ////
 Показателно е нежеланието и неразбирането на проблема. ХХХХ

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 14:54 от exter17

# 577
exter17, всеки е отговорен за себе си. Всеки действа според нивото на което се намира.
Вече доста пъти ни показаха/да не кажа наказаха/, че освен в този подфорум, присъствието ни в останалата част на форума е нежелано. Ми хубаво! Аз лично не се изживявам като спасител, просветител или учител... Не обичам да давам и оценки като "стадо", "овца", "грях"... Всеки си има път - да си го върви.

# 578
Ех, момичета! Аз съм нова тук, но все пак съм по-информирана от вас. За ваше сведение д-р Нонна Петрова няма нищо общо с Боарон. Може да ви звучи невероятно, но в Европа има далеч по-авторитетни организации от френските. Знаете ли, че родината на хомеопатията е Германия, че тази наука там има 200-годишна традиция и че там е Немският хомеопатичен съюз. Д-р Петрова няколко пъти спомена това авторитетно име, но явно вие не сте слушали внимателно. И още нещо- ако тя беше боаронка, както я наричате без дори да сте потърсили каква е, трябваше непрестанно да произнася имената на препаратите на Боарон, защото от тази фирма са изключително агресивни... А тя просто спомена активните съставки на немския препарат Инфлуцид, но коректно без да му казва името и да прави реклама... Защото това е препарат, за който наскоро са правени изследвания в Русия за ефективността му при профилактика и лечение на грипи простуди и дори свински грип!!!! Готова съм да ви пратя тези изследвания веднага щом пожелаете... Защото настина с него може да предпазите цялото си семейство... А за Немския хомеопатичен съюз ще кажа само - Дормикинд, Имунокинд, Гастрокинд, Ентерокинд, Дентокинд - това са препарати негово производство, за най-често срещаните проблеми при малките деца. Дали сте ги чували?

# 579
Tsutsita,
Нещо си се объркала, но добре дошла. Тази тема е в алтернативния подфорум. Тук има всичко за хомепатията и всяка друга нестандартна, нетрадиционна и непозната за много хора система или част от система. Ще се изнанадаш от количеството и качеството на информацията!  Grinning
Отказът от ваксини е само една малка част....
Или може би не си се объркала  Wink Следващите ти няколко поста ще кажат.... Wink

# 580
... А за Немския хомеопатичен съюз ще кажа само - Дормикинд, Имунокинд, Гастрокинд, Ентерокинд, Дентокинд - това са препарати негово производство, за най-често срещаните проблеми при малките деца. Дали сте ги чували?
Ако тези "котейлчета" наистина са дело на Немския хомеопатичен съюз  ooooh! Голям срам

# 581
... А за Немския хомеопатичен съюз ще кажа само - Дормикинд, Имунокинд, Гастрокинд, Ентерокинд, Дентокинд - това са препарати негово производство, за най-често срещаните проблеми при малките деца. Дали сте ги чували?
Ако тези "котейлчета" наистина са дело на Немския хомеопатичен съюз  ooooh! Голям срам

ами те делят една черга с Боарон-тука паралелно се продават и едните и другите, аз не знам дали има разлика и в агресивният им PR Peace

# 582
Полша отказва ваксината за свински грип. Гледайте изказването на полската здравна министърка по повод ваксината и фармацевтичните компании. Невероятно висш политик и лекар поставя здравето на хората пред фарма-мафията:
http://www.youtube.com/watch?v=IlqWFV098xw

Много правилно, само така. Дано има повече управляващи като нея.
То не беше свински грип, птичи грип, луда крава... Ами на всеки вече му писна вече с тези измислици, като че ли си нямаме други грижи?

# 583
Ех, момичета! Аз съм нова тук, но все пак съм по-информирана от вас. За ваше сведение д-р Нонна Петрова няма нищо общо с Боарон.

“Благодарим за сведенията, от които нямаме нужда!!!
Това е отдавна приключила дискусия и не е потребно уточняването на детайли. Факт е, че въпросната лекарка не се представи добре в качеството си на хомеопат.
А ако Ваша милост е самата тя или неин близък приятел, готов да разхвърля изследвания - спестете си този труд!
Тук всички сме достатъчно интелигентни и знаем много добре какво се продава в аптечната мрежа и кой какво произвежда...

Въобще тонът Ви не е много подходящ и този лек сарказъм, който се усеща .... спестете си го!

# 584
Аз нещо не разбрах за какво Tsutsita е по-информирана. За това, че класическата хомеопатия не приема полипродукти определено не е. А това, че хомеопатията е създадена в Германия е наистина голямо откритие  Praynig Как ли сме го пропуснали.
Това, което със сигурност не е открила е, че този подфорум не е за хомеопатията, а за ваксинките

Общи условия

Активация на акаунт