Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в публикациите?
Какви са някои от емоционалните преживявания, изразени в публикациите?
Какви са основните предизвикателства, които се споменават в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в публикациите?
-
Какви са някои от емоционалните преживявания, изразени в публикациите?
-
Какви са основните предизвикателства, които се споменават в публикациите?
-
Какво представлява нормалното развитие на раждането?
-
Какво да очаква една жена, която ще ражда за първи път?

Нямам търпение вече да приключим с всичката организационна част и подготовките и да остане само да си чакам спокойно 16.10
), ама си викам сигурно бъркам 

!!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!

ще видим как се справяме като минем другата седмица през един кантар да видим как вървят нещата

. Тези са със знанията си отпреди 50 години. Аз тъй като не разбрах за свестна педиатърка в Дружба се разбрах с Антонова, която е в поликлиниката на Плиска. Не ми е далече от Дружба. Тя е за изключително кърмене на бебето и късно захранване и се надявам, че съм направила най-добрият избор.
Е не, щях да падна, само си загубих времето с тази. И като я питах е добре аз съм майката, аз решавам дали бебето да е при мен и тя - такава била политиката на болницата, можела да съдейства, но за през нощта задължително ти взимат бебчето. Е нека някой ми го вземе и сигурно ще му фрасна някой юмрук