Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 30 933
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честита дъщеричка Миа на Радостинка.

Нека е жива и здрава
.

...
Жени,капи кърмичка,ще мине Peace

# 181
Мами, я да питам- днес ходих при доки- каза 2 см разкритие и наполовина скъсена шийка- какво означава това според вас. Утре обаче ме вика пак. А и при прегледа дооооста ме заболя.
Сега отивам да ви чета и гледам снимки на сладки малки бебоци.

# 182
Честито на Радостина, Светла и Покахонтас! Много да ги радват малките бебоци, а на тях бързо възстановяване.

Ох, аз цял ден не се спрях, бях на работа и после по магазините и аптеките за последните покупки, че и на мен да ми е спокойно, а не да обяснявам после точно какво от точно къде  Laughing

Адри, в моя списък за аптечка има спирт, топоцин, физиологичен разтвор /взех спрей, за да го ползвам по-дълго/, риванол, клечки за уши и козметиката.
Памперси и аз взех тези на Памперс белите - единичка - 2-5 кг за самото начало 2 пакета и от двойката голям пакет

# 183
  • Лавал-Пловдив
Честито на Радостина и Светла. Много много щастие да им носят дечицата!

# 184
Честити бебенца на Радостина, Светла и Покахонтас  bouquet baby_neutral Да са им живи и здрави, а на майчетата бързо възстановяване!!!
Утре стискам палци на всички, които отиват планово да раждат Praynig Всичко да мине бързо и гладко!!!
Мен днес сутринта ми падна тапата или поне част от нея Thinking Цял ден брисах по улуците, но без ефект. Да видим кога ще тръгне това раждане Thinking
Срещата с Ани, много ме зареди и мен и Бубка Hug Тя изглеждаше страхотно- с едни розови бузки вече Hug 
Желая ви хубава вечер!

# 185
Привет, на мен днес ми се отложи прегледа, та незнам как вървят нещата..  Tired
Честити рожби на Светла и Радостинка!!! На Покахонтас й честитих...или не съм  newsm78 Бременен мозък еееееейййй  Rolling Eyes
Покахотас, душка ако не съм честито пак!!!
Само хубави неща да се случват на всичките ни октомврийчета Simple Smile
За Бг педиатрите - без коментар  smile3505 Дано този път имаме късмет с тази на Гер4о...
Гер4о ето ти на теб за утре  Hug Hug Hug Стискам палци всичко да е на 6!

# 186
Честито на Радостина, Светла и Покахонтас! да са живи и здрави малките бебоци.
Много благодаря на всички за пожеланията. Дано всичко мине добре утре, че нещо почнах да се панирам. Сега ще вляза да си направя тоалета и да прегледам багажа, че дяла вечер стоях навън, че да не изперкам у нас.

# 187
Герчо, с теб сме Praynig Hug С теб сме с един термин Simple Smile
Ще чакаме новини утре,вси4ко ще е наред,спокойно Peace

# 188
# 189
Честито на мама Светла и мама Радостина, здраве и късмет, безгрижие и много любов!   bouquet
Аз днес бях на тонове, бебчо си е добре, няма никакви излгеди да се роди преди термин, високо е и главичката му все още е подвижна  Heart Eyes нека си стои миника ми сладък и мил  Heart Eyes
Не ми е ясно едно нещо само, ако имам съмения за това, че бебо нещо не е активен къде трябва да ида на запис на тонове, при моята лекарка или в коятои да е клиника наблизо под ръка - с/у заплащане разбира се, моля ако някой му се е налагало нека сподели  Hug
Герчо утре ще се видите с бебка  Heart Eyes

# 190
Здравейте мами! Не съм влизала няколко дни и се е оформил цял отбор юнаци!
Колко са много не можах да повярвам. Поздравления на всички! Hug Hug Hug
Честит племенник Александър на леля icyangel , честита Василена на мама Саши, честит Кристиян на мама Ронка и семейството, честит РАЙАН на мама АНИ_БОЛАНД, честит Калоян на мама Краси, тати Андрей и батко Андрей, честита Марина на мама Джоя, честита Гергана на мама Хриска, честита Александра на мама Ваня74, честита Валерия на мама Влади71, честит Недялко на мама Ради М, честита Никол на мама Джулия Кристи, честит Димитър на мама Нина2020, честита Дара на мама Муун, честита Ирина на мама Покахонтас, честит Димитър на мама Светла 81, честита Миа на мама Радостина, да са ви живи и здрави малките наследници и Благословени!

rali-83 много сте сладки и двете!  bouquet
desifame относно болничния, моя е от 30.08. и е почти същия. Защото и на двете ни се пада по 1 р.ден за изплащане. На мен този ден ми го платиха на 14.09. а сега за септември ми го платиха на 06.10., но ще ходя в НОИ за справка, защото не мога да разбера върху каква сума ми го пресмятат. Но те ми казаха още предният път, ако всичко е наред първата седмица на месеца се изплащат.
BabyMama,добре дошли с Анелия у дома!
Най - накрая ви изчетох!
Мами разбрахте ли добрата новина - Вчера Поли е родила момиченце на име Паола. Тежи 1200 г и е 37 см. Очаквайте подробности скоро! Надявам се Господ да ги закриля и двете!
Аз тази сутрин се събудих и установих че бебо не е така активен като друг път, не си е показал крачетата нито веднъж, това много ме притесни, обадих се на докторката и утре сме при нея на прослушване. Дай Боже всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 191
  • гр.София,кв.Овча купел
Честито на всички мами,да са ви живи и здрави рожбичките и скоро да се гушкате у дома!!!
Гер4о,стискам палци за утре fingerscrossed,да се гушнете най-накрая с бебка Hug
Дано всичко е наред с Поли и Паола,измъчиха се горките Praynig Praynig Praynig

# 192
Толкова се радвам за Поли. Така се измъчи милата. Ще се моля всичк ода е наред с нея и бебчо бързо да расте Praynig
qroslaw ,вече няма токова място бебчо, не се притеснявай Hug
Герчо, още веднъж стискам палци Praynig
icyangel , може в тина Киркова да отидеш на запис на тонове. 10 лева е таксата Peace

# 193
momicheta,mnogo sym shtastliva za Poli i Tochica-samo edna maika moje da sybere tolkova kuraj i da iztyrpi vsichko zaradi deteto si!jelaq im byrzo vyzstanovqvane i bezoblachno bydeshte! chestitl na vsicki novi mami!da sa im jivi i zdravi slynchicata!na utreshnite sekciota-stiskam palci!chakame novini za porednite malki bonbonkovci. iskam da pratq i mnogo pregrydki na BabyMamma-geroicheta ste vie s bebka! akl propuskam nqkoi za neshto-izvinqvam se,malko po diagonala gi cheta neshtata,kato se priberem sled nqkolko dni jivot i zdrave shte procheta podrobno.spokoina nosht!

# 194
Не ми е ясно едно нещо само, ако имам съмения за това, че бебо нещо не е активен къде трябва да ида на запис на тонове, при моята лекарка или в коятои да е клиника наблизо под ръка - с/у заплащане разбира се, моля ако някой му се е налагало нека сподели  Hug
Герчо утре ще се видите с бебка  Heart Eyes

icyangel, аз два пъти по никое време търча на тонове, за да си легна спокойна. И понеже моя лекар е доста ангажиран и не се знаеше къде ще го сваря, направо си отидох в частна клиника за запис и си платих. Замислих се дали, ако отида в болница няма да ме пуснат за запис, но понеже не бях сигурна, не ми се и губеше време. Питай лекаря си в такъв случай какво би те посъветвал - дали при него да ходиш, дали в държавна болница или в частна клиника

Стискам палци на Поли и Паола Hug

И успех на всички планирани за утре за леко раждане

Общи условия

Активация на акаунт