Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 31 063
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Миркам, благодаря  Hug
Благодаря на всички за милите думи  Hug Трогната съм от пожеланията и вниманието на всички  Heart Eyes. Надявам се да се видим скоро, вече с бебетата  Flutter

# 586
  • Лавал-Пловдив
Аз един ден не съм влизала и колко много бебета. Да са честити на всички, няма да изброявам поименно. Много се радвам за вас!
Ние нямахме комп 1 ден, че нещо изгоря захранването, но мъжа вече го смени. Иначе днес бях на консултация - кръвно нормално 110/70, урина чиста, микробиология - отрицателна  Hug
Направо съм шампион  Laughing Другия вторник за последно ще се виждаме с докторката живот и здраве.
Лека седмица на всички, цунки на бебоците.  Party

# 587
  • гр.София,кв.Овча купел
Честити синчета на Yana_ya,Ina_Maria,НВИ,Nincheto,Iveto85,Seagirl83,Edira!!!
Честити дъщерички на Terri,Ively,Adi84!!!
Да са ни живи и здрави всички октомврийчета newsm44!
Честит рожден ден на патерица на синчето на Деси77,на Омана,дай Боже само хубави неща да ви се случват!
Манолия,Омана,страхотни снимки newsm10,много сте хубави,а и всички малки бебчовци са толкова сладки,пу-пу да не им е уроки,дано скоро се покаже и мойта бебка,че вече нямам нито дрехи, нито обувки hahaha, вие как сте с дрехите и обувките ?
Вчера се чух с Ванирка,много добре звучеше,добре са с бебка,сигурно в четвъртък ще ги изписват,праща ви много  Hug и  Heart Eyes
Ние сме си все така, спокойно си подритваме от време на време,добре ни е при мама,никакви признаци за излизане и така чакаме се...Това е  за сега,хубав ден и до скоро  Hug Heart Eyes

# 588
Охххххххх , аз пак съм се кукнала в 4:30ч. и няма заспиване.Изтръпват ми ръцете , не мога да си намеря място. ПИСНА МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ! Close Вече нямам търпение да раждам, поне да ми падне това неразположение.Но дано устискам ,поне да мине рожденият ден на сина ми на 16.10. , че не ми се ще и двете ми деца да са родени на една и съща дата.
Честити бебчета на тези , които съм пропуснала от вчера  и дано днес има още много хубави новини. Heart Eyes
dani-puh като гледам и ти не спиш Simple Smile. Това бремеността е голяма работа , как се променя човек !!! Crazy hahaha

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 06:36 от bunsy

# 589
  • гр.София,кв.Овча купел
И на мееееееееееееееееееен:))Така е,bunsy и аз като теб съм с изтръпнали ръце,огромни,подути крака и не мога да спя,ама се надявам,че скоро всичко ще отмине и ще се смея на всички тези неразположения.Стискам палци ,бебка да изчака на бати рождения ден fingerscrossed.

# 590
Добро утро!  Hug

Радост, относно помпата... как така нищо не прави? При мен си работи чудесно  newsm78 Да не би нещо да е счупена твойта?  Опиши какъв е проблема, ако е нещо дефектна ще ти съдействам да опитаме да я заменим, въпреки че нямат гаранция  Hug

Честито на всички новопоявили се бебчета  Heart Eyes Да са ни живи и здрави   bouquet

# 591
Честито на всички нови  мами! Преброих бебоците и се оказаха 7! Hug
А останаха ли такива като мен, които все още не са родили Laughing Уж бебо бързаше да излиза от 5-я месец, а сега си му харесва вътре.
Момичета, последни километри с тумбите,пожелавам успех на тези които не са родили, бързо и безпроблемно раждане!

# 592
Благодаря ви за поздравите и пожеланията на батко.Той беше супер превъзбуден от вчера,снощи едвам легна.

Еди,честито ви бебче-да расте здраво,щастливо,послушно.  bouquet

Честито и на другите нови мами.Чувството е прекрасно.

Айде бременните,докога ще ви чакаме. JoyТия бебоци видяха малко студ и не искат да излизат,пожелавам успех на тези които не са родили, бързо и безпроблемно раждане
bunsy,, разберете се тайно с бебо,че първо да мине РД на бате и тогава,ще видиш че ще те разбере.виж бебо на Ронка  се появи след като взеха новото жилище.

# 593

Блаодаря ти,мила dany-puh
И аз вече не мога да се дочакам да се роди моя бебо,за да мога спокойно да си се вмъкна в старите дрехи...Уж само на корем сам напълняла....ама то никакви панталони не мога да закопчея....добре че сега тука са на мода едни клинове и отгоре нещо като тип рокля,ама плетено-та хем сам модерна,хем ми е удобно Joy
Късмет на  Bunsy  и да изчака бебо рождения ден на баткото,бапреки че според мен ще е много сладко да са родени на един ден-ще е страшен купон винаги вкъщи

Момичета,моля ви кажете как да се \"вмъкна \" и аз с моето бебче в списъка на очакващите на 1-ва страница?

# 594
Да са честити бебчетата на Тери, Ively, Ina_Maria, Надежда,  Yana_ya, Adi84, Нинчето, Iveto85, Seagirl83 и Edira!!! Живи и здрави да са ви и много да ви радват   bouquet  bouquet  bouquet

При мен нищо ново, още сме си 2 в 1, утре става 1 седмица след термина, дано да тръгне да се ражда това бебе, че като гледам май ще си откарам спокойно още няколко дни без да ми предизвикат раждане  #Cussing out

# 595
   Ръцете изтръпват нощем мноооогоооо гадно, разчетох се , че оотичали тъканите и притискали някакъв нерв под мишницата, че като стане нетърпимо нощем и масажирам ръцете. Помага , като чели . Още малко търпение   Mr. Green

# 596
  • Пловдив
Честито на всички новородили мами , а на очакващите пожелавам късмет   bouquet

Относно кърменето, аз моя бебок си го храня на поискване и той сам си изгради режим още на 4-5 ден започна да се храни през 3 часа. На някое хранене когато е сукал по малко се буди след 2 часа и иска пак да яде, вечер прави пауза и от 4 часа без да се буди ( което на мен многооо ми харесва ).
Аз помпа за кърма нямам, няколко дена си усещах гърдите по напрегнати и тогава слагах гореща кърпа и леко натисках, тя кърмата сама започва да изтича и те облекчава. На десетия ден кърмата ми се регулира и вече не ги усещам така напрегнати, нито пък се цедя допълнително.
Ами май това е от нас - кърмим се, спим и пълним памперси - голям серльо е моя бебо.

# 597
Добро утро и от мен.
Честито на родилите мами,добре дошли на изписаните!!!   bouquet  bouquet  bouquet/че вече изпуснах края/ :
Маноли,пиши на Миркам или Girl from Ipanema,за да те впишат.

И аз храня на поискване,така ме посъветваха и в болницата, аи баткото така съм гледала.Бебчо вде на около 2,5-3ч.,но понякога и на 2ч,хапва,зависи колко е ял преди това.пОнякога се уморява,заспива и не успява да си хапне добре.Нощем сме със същия режим,като понякога прави и 4 часови паузи.Коремчето го мъчи сутрин,към 5-6 и от няколко дни не спим и двамката .Иначе е душичка.

# 598
Здравейте от мен  Hug

Честито нови бебета, да са ни живи и здрави и много да папкат и слушкат  Hug Party

Ние се борим с хапването  Wink Благодаря ви за съветите момичета  Hug Сутринта се цедих и всъшност така я дохраних моята буба  Peace Млякото ми е гъсто и това което оставих в хладилника от снощи, сутринта като го извадих от хладилника по стените на шишето се залепи каймак като на кравето мляко  Crazy Акото ни е точно като горчица и дриска почти след всяко хранене  Laughing
Уффф тая дилема около храненето до кога ли ще ме преследва  ooooh! Добре, че сте вие тук да ми вдъхвате кураж и да вървим напред без да се обезкуражавам  Peace

Приемам всякакви предложения и съвети за да си напълня гърдите  Crazy

# 599
  • София
Здравейте Simple Smile
Виждам, че е имало доста будуващи тази нощ. Аз също много не спах, но при мен е не заради неразположение ами от нетърпение вече. Малко остана и започвам постоянно да си мисля какво още имам да свърша, не съм ли забравила нещо... След мъничко се отправям към клиниката за последен преглед и запис на тоновете преди големия ден Simple Smile Толкова много неща искам да питам лекарката ми, че отново като вляза в кабинета ще забравя всичко  Rolling Eyes Нашият татко много държи да присъства и трябва и за това да разпитам каква е процедурата и дали ще му дадат да пререже пъпната връв  Simple Smile
Направо не знам какво да си облека  Confused Никое яке не мога да си закопчая и вятъра ми брули шкембето. Много е неприятно. А и сега пак ме чака весело приключение в трамвая и борба за седящо място с тълпа разлигавени пубери  Close Просто не знам кой ги възпитава така тия деца. Освен мен има и сумати болни и сакати старци по градския транспорт, които седят прави за да може някоя начервена пикла на 14 години да се чекне на седалката в компанията на една купчина насядали простаци и простакеси в разцвета на пубертета и липсата на акъл за 5 стотинки в главата  Close Просто ако моето дете израстне такова не знам... родителите ли са виновни за това положение, или кой?...  Confused Приключвам с размислите за сега  Laughing Отивам да видя бебо колко още се е одундил от последния път  Grinning  Пожелайте ми успех

Общи условия

Активация на акаунт