ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 266
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета!
БЯСНА СЪМ  #2gunfire на всички управляващи  - трябваше тази ваканция да се обяви преди 20 дни, че да се ограничи наистина разпространението на този грип.
Това, че децата са го изкарали, не означава че не може да ги повтори. Според нашата лична лекарка имунитета при вирусно заболяване бил 15 дни след разболяването. Толкова. После - пак можело. Изрично питах, защото ние в къщи се влачим 14 дни вече.
Дано поне сега проявят разум и да обявят национална епидемия, да залранят събиранията и масовите прояви както в Кюстендил.

# 316
Промени нама като  че ли на сайта на РИО София:

"Уважаеми учители родители и ученици, уведомявам Ви, че със заповед на министъра на образованието, младежта и науката са преустановени учебните занятия от 5 до 9 ноември 2009 година включително в следните столични училища:
№   № и/или име на училището
1   ЧСОУ"Авицена"
2   4 Помощно училище
3   72 ОУ
4   ЧСОУ "РОВЕЛ" - гр. Банкя
5   147ОУ
6   143 ОУ
7   67 ОУ "В. Друмев"
8   52 ОУ
9   136 ОУ "Л. Каравелов"
10   ЧЕГ "Проф.Иван Апостолов"
11   86 ОУ
12   ЧОУ "Д-р Мария Монтесори"
13   3 Помощно училище
14   152 ОУ
15   135СОУ
16   68 СОУ
17   63 ОУ
18   153 Профилирана гимназия
19   134 СОУ
20   15 СОУ
21   76 ОУ
22   25 ОУ
23   ПГСС "БУЗЕМА"
24   Национален комплекс по културата с лицей за изучаване на италиански език и култура
25   85 СОУ
26   ЧСОУ "Св. Георги"
27   74 СОУ
28   46 ОУ
29   19 СОУ
30   28 СОУ
31   175 ОУ
32   ЧЕСОУ "Дорис Тенеди"
33   ЧПЕГ "Д-р Мария Монтесори"
34   ПГХМБТ "Професор Пенчо Райков"
35   Профилирана гимназия за изучаване на чужди езици "Св. Методий"
36   92 ОУ
37   55 СОУ
38   ЧОУ ”Веда”
39   69 СОУ
40   66 СОУ
41   Национално училище за танцово изкуство
42   96 СОУ
43   Софийска професионална гимназия по хлебни и сладкарски технологии
44   150 ОУ
45   122 ОУ
46   22 СОУ
47   ЧСОУ „РЬОРИХ”
48   18 СОУ"

# 317
  • София и там където не се пуши
Да едни и същи са. То дали ще решат, те започнаха да оздравяват децата.

# 318
Грипна ваканция?
Две седмици ми звучи абсурдно. Но ако това се случи, иска ми се в края на втората седмица, да си кажат колко от майките ще са доволни? newsm78

# 319
  • София
Най-после!!! По-добре късно, отколкото...

Изх.9106-191/06.11.2009 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

С писмо изх.№ 67-00-1292/06.11.2009 г. Столичната регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве обявява грипна епидемия в София, считано от 09.11.2009г.

С цел опазване здравето на учениците, на основание чл. 93а, т. 1 от ППЗНП Министърът на образованието, младежта и науката ще обяви за неучебни дните от 9 до 13 ноември 2009 г. включително във всички общински, държавни и частни училища на територията на град София.

Моля предприемете нужните мерки за своевременно уведомяване на родителите и учениците.

ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РИО
СОФИЯ–ГРАД

# 320
Моят тийн никога не е слушал новини толкова задълбочено. В 12.30 щастлив ми се обади, че са във ваканция, но аз като една отговорна мама го засилих да тръгва за училище, защото ваканцията най-вероятно ще е от понеделник (както се и оказа). На протестите му, че са съобщили в ефир за ваканцията, му обясних, че честичко ние хората чуваме това, което ни се иска, което е причина за огромна част от недоразуменията, разбирай за неизвинените отсъствия.  Wink

# 321
  • гр. София
Моля,мамите от Френската да потвърдят новината! Grinning
След цяла седмица изкарана в къщи и още една със сигурност ще полудеят в къщи. Laughing

# 322
Дороти, пожелавам ти див купон утре. Да се забавлявате и да се пренесете във всички страхотни и щури моменти, които сте изживели заедно! newsm04

# 323
Моят и без това нямаше да ходи много-много на училище, че на 14-ти е регионалното по роботика в Германия и са в трескава подготовка за заминаването. Дано само се опази здрав дотогава. Дори съм доволна, че обявиха грипна ваканция. Не че брат му не му кашля от 10 дена вкъщи, но явно ще се окаже устойчив на домашния щам на свинския грип.

# 324
  • Sofia
Хайде, да ние честита и ЗДРАВА ваканцията!
Моля, дайте идея как да си окова детето вкъщи?  newsm12

Дороти, весело прекарване и от мен! Hug

# 325
 Hug благодаря за пожеланията. Да пускам ли после тайни снимки. Голями купонджийки сме си целия клас. Е не успяхме да намерим всичките, но за следващия белким успеем.

Честита ви ваканция, а как да ги задържим. Ами уж вече порастват, не би трябвало ние да ги учим.

# 326
  • България
 А защо трябва да ги задържаме на това хубаво време?  newsm78 Аз нали съм с позитивно мислене, смятам, че е достатъчно да не се събират на затворени места здрави и болни деца. Днес бяхме при личната лекарка. Тя категорично изключи грип, каза, че детето е настинало. Напълно й вярвам - вчера намерих девойката по къс ръкав. Било й топло  #Crazy. Вероятно грешката е в мен  Wink

(х) Dorothy , весело изкарване! Ние също се събираме редовно и правим страшни купони. Когато ходих на 5-годишнината, майка ми ме питаше дали да заключва /аз не живея в града, където съм израсла/, но вече е категорична: "Когато се прибереш ще съм си изпила сутрешното кафе!". Не съм се прибирала преди 7.30. Еееееех, как се размечтах!  Joy Joy Joy

Последно за кога остана срещата? Аз запомних 14.11.2009г. 13.00ч. Мисля, че ще дойда. С живата охрана  newsm44! Нали съм безценна!!!

# 327
Опс, нямах това предвид, да ги спираме от разходки. Имам предвид да не се затварят някъде.

# 328
  • гр. София
Добре сте си вие,че ви е спокойно на душата.  Laughing А аз като си имам в къщи бивш микробиолог,елате да чуете какви лекции се изнасят за развитието на вирусите в топлото време. Joy Не е лесно да си дете у нас и да си болен. Mr. Green
Дороти, и умната! Hug

# 329
  • София
Дороти - с малко закъснение и от мен щур купон...и никакво умната - направо през просото  Laughing Laughing Laughing
Това беше цитат. Ние също се събираме често - толкова е готино и естествено в 7 часа се пие кафе в Марая...
Абе съучениците са си съученици, а сега сме с ученици - 8 клас Simple Smile
На 14,11 - остава срещата, нали Ассссс
Ние сме на ортодонт - свалихме брекетите - контролен преглед, но той е преди обяд. Лейди ще ти звънна преди срещата ако съм навреме, ако не мъничко ще закъснея
Хайде тази седмица да се преброяваме.
Моето дете каза, че и понеделник нямало да учат заради изборите за кмет на София, така ли е? Аз даже не знаех че са на 14-ти.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 18:52 от margaritavass

Общи условия

Активация на акаунт