Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за инсталирането на камери в класните стаи?
Изучават ли се транскрипциите на думите и се правят ли контролни с транскрипция в английските училища?
Къде мога да намеря най-голямата селекция от речници за всички езици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за инсталирането на камери в класните стаи?
-
Изучават ли се транскрипциите на думите и се правят ли контролни с транскрипция в английските училища?
-
Къде мога да намеря най-голямата селекция от речници за всички езици?
-
Къде мога да намеря уроци по китара за децата си?
-
Какви са препоръките за ученик, който се бори с математиката?

Снощи новините започнаха с "прекрасното" съобщение, че в 127 СОУ има дете, болно от модерния грип (свински ми предизвиква едни странни асоциации). Не съм паникьосана, а само леко притеснена. Посъветвали са децата да пият витамини. Ще давам и имуностимулатор. Тя миналата седмица беше доста зле - на антибиотик. Кой грип изкарахме не се знае. Тя даже ме попита след съобщението за починалия мъж от Самоков - мамо, да не би и аз да съм болна от свински грип?
При положение че не може да пее и няма никакво чувство за ритъм, можете да си представите моето изумление!!!Не знам как и е прищукнало...На всичкото отгоре, учителят бил казал да си закупим китара...Как пък не, да се чудя след 1 месец какво да я правя...Ще ми се наложи аз да тръгна на уроци, защото от семейството аз съм единствената музикална.

?