ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Прилагам списъка с молба да го разпечата някоя от вас, че вече не съм толкова сигурна в присъствието си.

Asss62, как така? Кой ще ни разказва за Мадрид?

# 361
Видях, че съм включена в списъка, но аз ще присъствам само духом с вас. За съжаление ще трябва да се представя на друго място и по друг начин. На следващата сбирка ще се реванширам с присъствие.

# 362
За съжаление и аз няма да присъствам на сбирката, за втори път пропускам -направо резил  Embarassed   , но........ ще си взема бележка
Ще ходим с щерката на културно мероприятие- театър , отдавна съм й обещала и сега ме приклещи в ъгъла. След това ще ходим на разкрасителни процедури   Wink Laughing и така..... няма да успея навреме.

# 363
  • София
Варна - we will back... - това го каза Силвесстър Сталоун в Рамбо. Така че Мохамед като не може да дойде при планината - ние ще дойдем. Шегичка...
Наистина ни липсвате , вече... както и Хетерата, която е страхотна, както и mymomgot, с която пак няма да се запознаем, а толкова ми се искаше... защото всяка е уникална...
Нали си знаем - мамите са страхотна сила...

# 364
  • София
Здравейте момичета!   
  bouquet
Аз се надявам списъка да набъбне, а то - отсъствия ще си пишем  hahaha

Като говорим за театър - не е за изпускане представлението "КОТКИТЕ" по А.Уебър в Музикалния театър!  Peace
Не знам сега дали ще има представления, ние ходихме пред м.Май с Христо - очаровани останахме!

Имам въпрос - искате ли да си резервираме предварително маса в "Мис Каприз"- една обща като миналия път?
До сега сме около 20 човека. Може ли майките , които ще идват с малки деца, да кажат за колко деца да вземем допълнителна маса?
Доколкото разбирам осмокласници няма да има  Joy

# 365
  • През девет земи в десета
Лейди,добра идея е да си резервираме маса,сега като е по-хладно може и да не е толкова празна пицарията Peace
Аз засега съм сигурна,че ще дойда,то не остана време да си променям тепърва плановете,за дребното не знам още дали ще го взимам Rolling Eyes

# 366
  • гр. София
Много ми е фатално,че съм под номер 13. Flutter
Аз мисля да съм соло този път.
Подкрепям идеята за резервиране на маса.Нека ни е по сигурно. Laughing

# 367
  • В центъра на мръсотията
Те и доста хора поизчезнаха...имаше една Донесена от вихъра и тя се отнесе...
Да не изброявам и други.

Срам, срам, срам...  Embarassed
Влизам само набързо, колкото да "видя", че сте добре. Сега съм повече майка на първокласничка, отколкото на осмокласничка...  hahaha
Криси е много щастлива в новото училище - с такова удоволствие учи немски, че чак се кефя...  Crazy

Весела среща на 14-ти - аз съм на тийм-билдинг и пак ще пропусна...  Sad

# 368
Привет и от мен !
И аз имам дъщеря в 8 -ми клас и студентка в 1-ви курс /затова вече да не чувам разни приказки за годинките, щото аз съм сред вас лелинка...../.
Между другото , SofiaV , по една случайност или не, се запознах наскоро с твоята девойка- слънчево дете.
Та, понякога ще ми е приятно да понадничам тук......

# 369
  • България
 pepelia6kata , благодаря!   bouquet Хората, които я познават казват, че отговаря на името си. От както е в колежа, стана по-сериозна и вглъбена /до колкото е възможно разбира се Wink/. Коя е твоята дъщеря? Аз познавам доста от новите й приятелки по име.
 Леличка може да си само ако се чувстваш такава, но като разгледах блогът ти - не вярвам!   newsm62 
 Дами, аз ще знам довечера дали ще съм тук или не. Въпросът ми е: ще идват ли дребни дечица?

# 370
  • София
Здравейте момичета!

Pepelia6ka, добре си дошла!
 Hug
Много готин блог!  Peace

Обадих се в Мис Каприз на пам.Левски!
Маса за 20 майки е резервирана за събота - 14.11 от 13,00ч!
За децата също ще има маса Grinning

Явно са ни запомнили предния път, защото останахме "на доверие"  (без капаро) - като за нас  hahaha

Моля последни потвърждения утре - петък, за да разпечатам списъка!  Peace

# 371
pepelia6kata , благодаря!   bouquet Хората, които я познават казват, че отговаря на името си. От както е в колежа, стана по-сериозна и вглъбена /до колкото е възможно разбира се Wink/. Коя е твоята дъщеря? Аз познавам доста от новите й приятелки по име.
 Леличка може да си само ако се чувстваш такава, но като разгледах блогът ти - не вярвам!   newsm62 
 Дами, аз ще знам довечера дали ще съм тук или не. Въпросът ми е: ще идват ли дребни дечица?

Ами мойто дете не го пуснаха от колежа да дойде с нас при каката в Лондон и остана за седмица в общежитието и там , при посещението ми да видя къде все пак оставам детето си, се запознах със Светлина. Много контактна и отворена, за разлика от моята щерка, която е малко стеснителна, обича само да чете книги и май да не се среща много с хора.....самодостатъчна си е. На таткото ще да се е метнала, щото аз съм душа-камбана .....
А ще си водите ли осмокласничките или е само за дребните дечурлига ?

# 372
Lady-B , SofiaV , благодаря ви, че сте надникнали в блогчето и ви е харесало ! Аз много се забавлявам с него....

# 373
  • България
pepelia6kata, Светли ми разказа за случая. Даже ми показа снимки на твоята девойка от Хелоуийн. Заповядай на съботната среща. Осмокласници мисля, че няма да идват, но ако знаеш майките им колко са готини!

# 374
Малко е кофти, все пак днес се разписах тук и айде с вас на среща, вие си се познавате отдавна....Ама ще помисля, де....имам доста домашни ангажименти през уикенда, благодаря за поканата.

Общи условия

Активация на акаунт