ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 185
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • През девет земи в десета
Значи цел на следващата среща "разяснения по въпроса за ника на My mom got" Mr. Green
Сега остава да решим кога точно да бъде,този път мисля да планирам по-отрано нещата и да не пропускам Wink
Нещо коледно може би newsm78

# 496
Важното е цел да има, че да се оправдаем   tooth

P.S. Току що видях, че дарителската кампания за малката Анджи е приключила.

http://www.help-littleangelina.com/

Кампанията приключи! Благодарение на всички вас!

Дарителска сметка - 434 740 BGN

Pay Pal - €5726.15 EUR

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 13:54 от my mom got

# 497
  • България
☼ Зла Гад® ☼, ние точно за някакво декемврийско събиране говорихме. Мисля, че Маргарита и Дороти са по-наясно, но може и да греша. Ако не са - да си изяснят!!! Joy Joy Joy

# 498
Мили дами, тук при вас било мнооого интересно.Обещавам да ви чета редовно вече.Съжалявам, че съм пропуснала и тази забавна форумска среща.Много ли ще бъде нахално от моя страна да помоля и аз за парола за снимките  Praynig....все пак доста разпалихте любопитството ми, коментирайки ги.Мисля, че сте супер позитивни, красиви, весели дами....А аз обещавам да се включа в следващата сбирка.

# 499
  • в полите на Балкана
Момичета, искам да благодаря на всички Ви за оказаната ни помощ. В сметката вече има 542лв. Вече съм сигурна, че ще събера нужната сума за количката.

извинете за спама

# 500
Уведомяват се мамите гуляйджийки, извинете, обменящи опит и идеи, че новата среща за  "разяснения по въпроса за ника на My mom got" щу се състои на 19 или 20.12.2009г. на същото място и в същия час.

Завеждащ документалните кадри : Lady-B

Моля записванията започват

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 21:17 от Asss62

# 501
  • България
 На първо време можеш да запишеш "Обичайните заподозрени".  newsm62
Мисля, че е по-добре 19 или 20, че 18 е петък, а пък аз се славя като много работна  Embarassed

# 502
  • София
Дарителска сметка - 434 740 BGN

Pay Pal - €5726.15 EUR
Това сметката на мама Раче ли е?

# 503
  • България
Не, това е дарителската сметка на Анджи, но кампанията е приключила. Средствата са набрани.
Сметката на мама Раче е в подписа на ника й. Ще я потърся и ще ти я пусна. Погледни под чертата на поста й. Това е сметката.

# 504
  • София и там където не се пуши
Neli_ani не е - на мама Раче е в подписа и.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=46812

# 505
  • София
ОК, благодаря !

# 506
  • София
Ей весели момичета - така ви искам, усмихнати, разговорливи и най вече съпричастни с дечицата забравени от бога (в случая държавата).
Новата среща е ОК.
Зла гад - и аз съм фен на Здрач и Роб...
Но няма да ходя на премиерата - не мога да пищя с тийнейджърки, така че чакам отзиви от теб.
Нощна птица ако има мами - ентусиастки след това за редовни прожекции - готова съм за отбор.
Мама Раче - какъв спам - това са важните неща от живота, аз още не съм се включила с парички (срам), но ще вида къде е сметката...
За Камен донев - проучих, не се разпространява с посредници. На 10 пускат билети - и опашка, трябва чакане. Предложих на моята брокерка - срешу процент възнаграждение на всеки билет да ни купи. Ще мисли. Пък след театъра някакси е удобно един пиано бар?!?
Момичета страхотно е с вас, не излизайте от темата.
snow_bird  - добре дошла на всяка следваща среща  Hug
Дороти - аз разбира се веднага гласувах, нали знаеш, че съм по тези неща!

# 507
  • България
margaritavass, ти от къде знаеш, че не можеш да пищиш с тийнеджърки?  newsm78
Пробвала ли си? ..... Щото ако не си, значи първо трябва да опиташ. Мисля, че ще се справиш успешно! Даже съм убедена!  rotfImao rotfImbo

# 508
Ей весели момичета - така ви искам, усмихнати, разговорливи и най вече съпричастни с дечицата забравени от бога (в случая държавата).
Новата среща е ОК.
Зла гад - и аз съм фен на Здрач и Роб...
Но няма да ходя на премиерата - не мога да пищя с тийнейджърки, така че чакам отзиви от теб.
Нощна птица ако има мами - ентусиастки след това за редовни прожекции - готова съм за отбор.
Мама Раче - какъв спам - това са важните неща от живота, аз още не съм се включила с парички (срам), но ще вида къде е сметката...
За Камен донев - проучих, не се разпространява с посредници. На 10 пускат билети - и опашка, трябва чакане. Предложих на моята брокерка - срешу процент възнаграждение на всеки билет да ни купи. Ще мисли. Пък след театъра някакси е удобно един пиано бар?!?
Момичета страхотно е с вас, не излизайте от темата.
snow_bird  - добре дошла на всяка следваща среща  Hug
Дороти - аз разбира се веднага гласувах, нали знаеш, че съм по тези неща!

Марги,а ти знаеш ли колко билета трябва да вземе?И нали е на 1 декември,за кое 10 число пишеш?Май нещо пропускам  newsm78

# 509
  • Sofia
Редовните прожекции на Здрач започват от 04.12. Дъщеря ми ще ходи в първата събота, т.е. на 05.12. Едва ли е удачно да ходя с нея, така че - аз по-късно. Ако има желаещи, ще правим отбор.

Роси, Предполагам, че става въпрос за това, че на 10.12 ще продават билети за постановката в Сатирата за януари.
Марго, ако убедиш агентката - имай ме предвид с 2 билета.

Общи условия

Активация на акаунт