Отговори
# 570
  • София
Здравейте и от нас с Ицко!
Първо искам да честитя рождените дни на всички деца, които вече станаха на годинка!Леле, момичета, колко бързо минава времето!!!!Искам да им пожелая много щастливо и изпълнено с любов детство!!!!!!!!
Много се радвам, че пак ви пиша да ви разкажа за всичко около нас:)!Ние сме добре. Ицко ходи от около 2 месеца:)! Проходи на 9 месеца Simple Smile. Та сега се гледаме, и се грижи за фигурата на мама Laughing! Хапваме от детската кухня - за сег авземем диетичното меню на Ози, може би скоро ще започнем и с нормалното меню!
Точно преди 1 месец направихме кръщене на Ицко и вече цялото семейство сме християни:)!
Целувам ви всички и пак ще пиша Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug!

# 571
  • Монтана
Добро утро

Мишле малката е страхотна с тая перука а физиономията е уникална.
Риба давам от 9м започнах с пюрета на гербер те са със сьомга.

Маги ми има алергия от шоколада. Дадох каша на Милупа Страчатела и се стана на едни пъпчици все едно е хванала баба шарка.

Каката и тя ние болна.

# 572
Добро утро и от нас!
И Влади яде пюретата на Гербер с риба. Много му харесват. Гледам поне един път седмично да му давам.
Мишле, голяма картинка е малката бонбонка!
Желая ви хубав ден напук на лошото време навън!

# 573
  • София
Набързо минавам добро утро да кажа!!!
Криси са го хванали бесните от сутринта. Мъж ми направи едни дървени преградки, за да го държат далече от фурната и той сега е тъжен.  Laughing Иначе ме изумява с нови неща всеки ден. Хващам го, че ни и разбира какво говорим. А пък как се е научил да се тръшка, ох ужас, ако не стане неговото.  
Алекс на Мишлето е много пораснала, много сладка е станала!!!

# 574

Заповядайте по кафенце за добро утро.
Анита спа 12 часа тази нощ  Flutter и мама се понаспа.
Малко мрачно навън, но все пак ще се пробваме да поизлезем.

Момичета търся бебефон , че Анитка нали си спи сама в стаята, а започва да става студено и ще затварям нашата спалня.Та ако видите нещо втора употреба свиркайте  Wink

Айде лек ден на всички.

# 575
  • Бургас
Преди 13 години на днешната дата след 12 часови мъки се роди сина ми, едно голямо сладко бебче беше. Сега като го гледам колко е пораснал и ме хваща носталгията, че и малката ми сладурана ще порасне така бързо, а мама ще остарее ..................... Weary

Да ми е живо и здраво момчето и догодина да успее да влезе в гимназията която си е пожелал Laughing

# 576
Да ти е жив и здрав баткото Мая, много успехи му желая и дано влезе в предпочитаната гимназия.

# 577
  • Монтана
tsvetkova_elica в продавалника има доста изгодни бебефони виждала съм и за 20лв.

# 578
Абе и аз гледах в продавалника ама всички бяха продадени.Аз ще следя де ама викам айде ако някоя види, а аз съм се забляла  Joy

# 579
Майче, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много успехи му желая!

Иве
, голям хубавец е станал Косьо Heart Eyes! Стига си го крила ,ами вземи пусни някоя снимка!

Сиска, с тези цени направо ме уби smile3555 smile3556!

Тинка Hug, включвай се по-често !

Мишка, малката е голяма сладурана! И да нахокаш Шопчето от мене newsm29!

За рибата - давала съм от кухнята, беше бяла- хек или пангасиус. Първия път не я хареса особенно(нов вкус),но после е яде с апетит.

# 580
привет мами.не сме писали отдавна компа е развален и пиша от другаде да знаетет че сме добре.още не ходим и зъби нямаме.честито на всички рожденници и всички проходили да сте живи и здрави.това е засега като вземем нов комп ще ви прочета и ще пиша повече.

# 581
Добро утро и от нас  Hug
И ние снощи заспахме в 10 и сега станахме в 10 без 10  newsm44
Да ви се оплача-днес сме на консултация и май ще спираме да се кърмим  Rolling Eyes вече ми намаля доста и Мони ме хапе доста стабилно, а не яде кой знае колко.
За тортите на Неделя-и аз съм в отбора на тези на които са им тежки и не ги обичам.
Ели кога отделихте Анитка в отделна стая, как беше, каксе почувства, че и на нас май ни е време, ама се чудя.... Thinking
За рибата-още не сме давали.

# 582
  • София
Добър ви ден! Hug
И дано е добър, напук на скапаното и депресиращо време навън.

Новини от Шопката- оставят я и днес в болницата, без лекарства, само под надзор, за да видят каква е хавата. Иначе тя и беб са добре Hug

Ели, аз си купих бебефон от продавалника, на Фишър. Страшно съм доволна, има кристален звук (една вечер подслушвах милото долу пред блока с един приятелна по биричка си лафеха)

Хубав ден на всички ви!
Ние след малко слагаме мечите кожи и отиваме за куФнята Mr. Green cold

# 583
Честито на празнуващите!
Мале, Косьо на Ивето какъв мъж е станал вече... А майка му се стиска и не пуска снимки, крие го  Crossing Arms
Алексчето на Мишлето и тя какви къдрици засукала... (аз като женска майка само завиждам)
Ние днес най-после се каним да излезем, че горкото дете вече съвсем изкуква вкъщи (майка му и тя). Засега не вали, 17 градуса е, мисля да се пробваме.

Дано слънчо се усмихне във всички градове и да има разходки за мъниците днес!

# 584
Анита я отделихме лятото-искаше ми се да избегна драмата.Когато са по-малки ми се струва по-лесно за тях.Иначе не се е чувствала по-различно.Когато я сложа да спи ние все още ходим из къщата и тя ни чува, а когато се събуди сутринта отивам веднага при нея.Ако се събуди през нощта отивам при нея да дам биба или да я завия, или да отплета краката от решетката  Joy Тя е свикнала да спи само в кошарата си и не ми е било никакъв проблем.
Мишко  hahaha направо ме разби

Общи условия

Активация на акаунт