Отговори
# 585
И аз да се включа с благодарност към всички, които споделиха за храненето. Юле, мерси за линка. Аз се опитвам да правя нещо средно между педагогическо и стандартно захранване, щото иначе Калина като седнем на маса проявява интерес към нашата храна и опитва 2-3 хапки.
Риба съм давала пак така хапки от варена на пара бяла риба и определено й хареса, пък и реакция отрицателна нямаше. Виж, от кухнята не я и помириса.
Нашето момиче много обича домашната котка и на нея възлагам надежди да я накара да проходи - като я види започва едно скимтене от кеф и старание да я хване.
И аз обмислям отделяне на Калина, но с тези събуждания не знам. Ели, ти вече не я кърмиш като се събуди нощем, така ли?

# 586
  • София
Мишко  hahaha направо ме разби
Щоооооо? smile3506 smile3502

На балкона виждам една Шопка........беж да те нЕма, че ако дойда......знаеш ли какви големи шамари имам smile3512 smile3513 smile3516

# 587
Леле Мишле колко ти е пораснала момата и тези къдрици от къде ги засукахте, дай рецептата  Grinning
А пък ние още нямаме коса, един светъл мъх и това е. Кога ли ще порастне  newsm78 Има ли и други бебоци без косичка.
Ние Марти мислим да го отделим на пролет, сега ще му правим детска. Напоследък мноого неспокойно спи, вдига ме по сто пъти и ми се иска да е наблизо, че само ще се блъскам в стените и вратите, ако трябва да ходя в другата стая.

# 588
Мая честит рожденник - да ти е жив и здрав и да жъне успех след успех за радост на мама и тати!

Мишле много сладка Алексче Hug много се радвам за добрите новини около Шопче Peace
За рибата - аз съм давала пюрета - сега от кухнята има през седмица. А рибата е хек.
Блазе на всички, които си поспиват - моето диване ако не ме вдигне 20-тина пъти на нощ не мирясва Tired

# 589
[
На балкона виждам една Шопка........беж да те нЕма, че ако дойда......знаеш ли какви големи шамари имам smile3512 smile3513 smile3516

love001 smile3534 newsm62

Аз за мъничко само  Blush

# 590
здрасти и от нас!
Честито на празнуващите!
За местене в друга стая и аз си мислех, но ако трябва да ходя 100...0 пъти на нощ за една биба....а той се събужда доста, е нема да стане....та се отказах и ще е видимо по-нататък....
А за тортите на Неделя - аз точно от там съм харесала...септември бяхме на детски рожден ден с торта от там и ми хареса .На Ники на Иринка също беше от там и беше много хубава. Simple Smile ...като гледам повечето са с какаови платки и млечен крем, което ми допада напълно, а за външния вид - поне на картинка са много добри.
Шопи, защо не си заела хоризонтала само незнам... Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 16:40 от mamaAnna

# 591
Такаааа върнахме се от консултация, малкия заспа и сега мога да ви обърна по-обстойно внимание  Laughing
За сега ще си се кърмим още  newsm44  и подкашляше вчера малко, но доки го чу  и днес нищо му няма.

Шопи ние всички те мислим тук, няма смисъл да ни проверяваш  Wink Я отивай и лягай че Мишката ако те настигне....... ooooh!

Мишле а твойта мома с тея къдрици и нашия ергенин я хареса (ще има да береш ядове от 100 места ще я искат   loveuuuGrinning

Честит рожденник Майче  smile3525

# 592
Абе вие добре ме мислите  Hug,ама на мене акъла ми е все в къщи  Confused. Много ми е мъчно като незнам какво става ... Cry малката пак със сополи ,аз -далече  Tired

# 593
Шопче ще се справят,ти си почивай,ще имаш време да седиш у дома с двете дечица.Малката ще помага на мама  Heart Eyes  bouquet

# 594
Ехо  Hug  ние сме добре и да питам,мислите ли за филмчето или само това старото ще "краси" темата.Нищо ново,ядем всичко -риба дават от кухнята и хапва,ако ядем и ние яде с нас и така.Болните да оздравяват,здравите да не се разболяват.Честито на всички,които имат поводи Hug

# 595
Мъри, аз Анита не я кърмя нощем откак направи 2 месеца.Просто тогава спря да се събужда да яде.Като стана на 7-8 започнаха да я мъчат зъбките и затова се събужда.И сега пак не иска да яде нощем-в повечето случаи не се и събужда, а си реве насън.А вкъщи разстоянията не са от големите и не ми пречи-така или иначе все ставам от леглото.
Шопче  Hug Hug Hug

Задето си подлушвала мъжо си  Joy Joy Joy

# 596
  • София
Здравейте и от нас. Мойте мъже вече са по-добре. Дани спря да повръща, стомахчето му се нормализира. Не ми ще обаче постните, лековити манджи, иска си да яде... (което щеше да е добре ако беше съвсем здрав, ама сега... не смея да му давам нещо по-така да не почне пак) Още е на лекарства. Баткото отърва някой и друг ден от у-ще   Outta Joint   Twisted Evil   ама няма да го оставя да не учи, не е познал!   Naughty     #Cussing out    #2gunfire 

Рожденния ден на каката беше добре - носихме торта в у-ще, съучениците й я поздравиха много мило! Тя е щастлива, което кара и мен да се радвам.

Да не забравя да честитя на всички празнуващи - да са живи и здрави! Да слушкат и да радват мама и татко.
Толкова от нас. До скоро и хубава вечер на всички.

# 597
Чета, че давате това онова от масата на дечицата да си опитват. Ние досега нищо не сме му давали, освен кухнята, млякото, плодове и от време на време някоя бисквитка, а и каквото си закусва сутрин. Ето тази вечер сме на мусака, ама има много подправки и е солена. От кога мога да му давам от нашата храна без да се притеснявам??? И се притеснявам, че ако му давам от нашето ядене, ще иска още и още и няма после да си яде манджите от кухнята. Той не се задоволява с опитване само.

# 598
  • Burgas
Привет от нас!
Чака ни още една тежка вечер Tired
Две нощи се късаме от рев. Приучваме се да заспиваме сами в кошарата. Голям инат. Добре че мъжо го няма. Той не би издържал. Идва си след 3 дни, дано до тогава има резултат. Следвам съветите Ви. Твърдо съм решила да приборя ината на бебка.
Хубава седмица на всички  smile3525

# 599
Марти ходииии, пусна се.....сега прекосява цялата стая  Grinning
Като заспи ще пиша пак.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 23:27 от toffifee

Общи условия

Активация на акаунт