Анитка втора вечер ми проплаква през 20 мин. и не знам от какво-дали зъбче я тормози, или изживява нещо от през деня.....Ужас
Айде лека на всички
Задава едни въпроси, дето просто ме хвърлят в музиката!
Но ще разкажа сега
) Та седим, има си една любима книжка с животни, баща ми й я купи докато бяхме в Гърция, аз я държа, а тя си разлиства и се кефи на животните, но разлиства само с палеца. В началото си помислих, че е несъзнателно, но на всяка страница беше така. И се разплаках (дори сега ми се размазват клавишите) - имам чувството, че вчера беше, когато тези малки ръчички бяха едни сиви, студени и сухи като на баба Яга, а вече е човече голямо и си разлиства само книжка
В един момент тя повдига поглед и вижда, че плача....взира се в мен и сякаш иска да ми каже нещо, но продължава да си разглежда животните. 

сега ще я снимам да видите нагледно
. Аз редовно вися на балкона, но нещо ме мързи да пиша
. Сега обмисляме да я местим в частна ДГ с френски, засега пак на половин ден, а от април и за цял, че като се върна на работа дядото доста ще се озори с Ясен и с нея. Наближава и рожденият й ден (17.10.) и сега са едни вълнения... кога и тя беше бебе, кога порасна и почна и претенции да има
и много
на двете ни бременни коремчета.

. Сега ми е много по-забавно защото можем да си общуваме макар и вербално
.
От няколко седмици нищо друго не казва. Иначе мама каза последно, разбир се
(Ето сега е в кошарата, играе си и вика ма-ма, маааааама, маммма, ма
)
Аз за много неща съм си така, ама за това специално ми е много тежко. От друга страна пък нямам търпение Стефи да стане разумно човече и да си имаме наши специални моменти
Да се връщам от работа например и да ходим на сладкарница, да караме ролери заедно (от 2 месеца имам ролери, които още не съм пробвала навън, чакам Стефи да порасне
)
Когато беше наш ред да влизаме, останахме само с него в коридора и Стефче стои в баща си и гледа към бебенцето и майка му и се радва нещо и се засрамва, крие се в баща си. Викам "защо се засрамваш, бе мамо, никой не те гледа", а мъжа ми вика "как никой не я гледа, бебето я гледа
". Обръщам се към тях и то наистина се обърнало към нас и си насочило погледа към Стефи, но не гледа нея разбира се, то дето се вика още е сляпо
А нашата маймунка се срамува 
Хубав ден на всички! 
Като започне да ви става лошо сутрин и носталгията ще изчезне
Вчера незнаех да се смея или да плача. Вярно че на стари години хората изкукват, ама тя ме изуми. Да беше свеки щях да го приема и да й кажа да си гледа работата, ама то майка ми.
!
!Сега стой та гледай - няма внук, няма щерка... нещяната внучка и е качена на главата и бавно, но сигурно я разорява финансово
! На такива баби по едно хитро внуче и това е 
страхотните моменти от тук нататък ще стават все повече!

Ей, ама как все с това, дето не е за игра обичат да се забавляват значи?! Симона онзи ден набарала протмонето с Уинкси на кака си и един час го откопчава и закопчава. 
Иначе вече започвам да се замислям за един грандиозен двоен рожден ден!!!
Ей, ама как все с това, дето не е за игра обичат да се забавляват значи?! Симона онзи ден набарала протмонето с Уинкси на кака си и един час го откопчава и закопчава.