Отговори
# 60
Хихи заразих ви всички.
Анитка втора вечер ми проплаква през 20 мин. и не знам от какво-дали зъбче я тормози, или изживява нещо от през деня.....Ужас
Айде лека на всички  Hug

# 61
  • София
 morning
Добро утро и се надявам да е по-добро от моето! Косето е хремав, с температура и отгоре на всичкото му растат зъби и се лигави постоянно. Мислех, че ще ни подмине това неразположение, но не познах. Сега хем ме е яд, хем ми е мъчно да го гледам такъв сополив.

# 62
  • София
Добро утро и от мен. И на мен ми подейства Ели с тия приказки. Вярно взе да ми ства мъчно, че порастват, но пък си мисля в посока какви нови и интересни неща ги очакват - нали тепърва откриват света. Много се смея с дъщеря ми, която с големия батко и малкия брат, по средата, не знае към кой точно да се причисли и измисля такива начини да ни намери "занимание", че... обикновено завършва не много добре.  hahaha    hahaha     hahaha   Задава едни въпроси, дето просто ме хвърлят в музиката!

Хубав ден на всички от мен и моите деца, които обикновено надничат над рамото ми докато пиша...     Hug     Hug       Hug

# 63
  • София
Добро утро

Ели, аз попаднах в такова състояние преди да хвърлиш заразата  Hug Но ще разкажа сега Simple Smile
Онзи ден седяхме на земята зарити сред играчки (по-скоро Никол беше зарита, че мен трудно може нещо да ме зарие  smile3532 ) Та седим, има си една любима книжка с животни, баща ми й я купи докато бяхме в Гърция, аз я държа, а тя си разлиства и се кефи на животните, но разлиства само с палеца. В началото си  помислих, че е несъзнателно, но на всяка страница беше така. И се разплаках (дори сега ми се размазват клавишите) - имам чувството, че вчера беше, когато тези малки ръчички бяха едни сиви, студени и сухи като на баба Яга, а вече е човече голямо и си разлиства само книжка  smile3518 В един момент тя повдига поглед и вижда, че плача....взира се в мен и сякаш иска да ми каже нещо, но продължава да си разглежда животните.
Обичам я повече от всичко на този свят, искам винаги да си остане така усмихната към света   love001

Лек ден сладурки мои  newsm51

П.С.: И докато пиша тя е утихнала толкова много зад гърба ми, че чак ме беше страх да се обърна.......  smile3506 сега ще я снимам да видите нагледно Simple Smile
Eтo : http://noemvri2008.snimka.bg/baby/bebe-nikol-na-mama-elleee.305325.15308713.big

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:49 от elleee

# 64
  • София
Ели, добре сме Hug. Аз редовно вися на балкона, но нещо ме мързи да пиша Embarassed. Ясен е добре. Нерви ме от време на време, че не иска да яде и ме кара да му пасирам всичко от кухнята. Беше 3 седмици с хрема. Вече диша по-нормално. Още не се е пуснал да ходи сам, но до 2-3 седмици и това ще стане. Ама аз не бързам, де. Иначе е все така усмихнат и относително кротък, но доста енергичен. Като проходи, ще ми бъде доста нанагорно.

Каката ходи на занималня от 9 до 12 ч. в близкото читалище. Миналата година бяха с френски и тя много се кефеше, но сега мнозинството родители предпочетоха английския Sad. Сега обмисляме да я местим в частна ДГ с френски, засега пак на половин ден, а от април и за цял, че като се върна на работа дядото доста ще се озори с Ясен и с нея. Наближава и рожденият й ден (17.10.) и сега са едни вълнения... кога и тя беше бебе, кога порасна и почна и претенции да има Mr. Green.

Хайде целувки от нас, че Яската се събуди. Приятен и слънчев ден на всички  bouquet и много  Hug на двете ни бременни коремчета. Heart Eyes

# 65
  • София
Момичета,Поли е родила Паола.И двете са добре и най-после са щастливи. newsm10

И аз прочетох в темата! Страшно много се радвам! Браво на тия силни хора, ей! Дано се въззстановят бързо и да расте малката буболечка щастлива и здрава!

# 66
Добро утро!

Ели и Али снощи проплаква през час, досега никога не е правила така и съм малко обезпокоена! Thinking

Да ви кажа чесно нямам никаква носталгия по дните когато бяха съвсем бебоци Embarassed, на моя близка приятелка бебчето е на три месеца и всяка вечер се буди в два часа и откарва до сутринта, и ние бяхме така и само като си спомня този период   Sob. Сега ми е много по-забавно защото можем да си общуваме макар и вербално hahaha.

Диди и мене ме е яд на Али по цял ден вика "та-те" или "ба-ба", а мен сякаш съвсем не ме отразява дето се грижа за нея, ама нормално е омръзваме на децата newsm78

# 67
  • Стара Загора
Хаха, май Стефи е единствената, на която само мама й е в устата Simple Smile От няколко седмици нищо друго не казва. Иначе мама каза последно, разбир се Simple Smile (Ето сега е в кошарата, играе си и вика ма-ма, маааааама, маммма, ма Simple Smile)

А носталгията и мен ме гони от мнооого отдавна Sad Аз за много неща съм си така, ама за това специално ми е много тежко. От друга страна пък нямам търпение Стефи да стане разумно човече и да си имаме наши специални моменти Simple Smile Да се връщам от работа например и да ходим на сладкарница, да караме ролери заедно (от 2 месеца имам ролери, които още не съм пробвала навън, чакам Стефи да порасне hahaha)

Вчера бяхме на консултация, Стефи е пораснала с 2,5 см и е качила 450 г, вече е 9800 и 76 см. Като отидохме за прегледа и при лекаря имаше стълпотворение от бебета, по-малки и по-големи, преди нас имаше 8-9 дечица, след нас дойде още едно бебенце, на 2 м., толкова малко и невинно  Heart Eyes Когато беше наш ред да влизаме, останахме само с него в коридора и Стефче стои в баща си и гледа към бебенцето и майка му и се радва нещо и се засрамва, крие се в баща си. Викам "защо се засрамваш, бе мамо, никой не те гледа", а мъжа ми вика "как никой не я гледа, бебето я гледа Simple Smile". Обръщам се към тях и то наистина се обърнало към нас и си насочило погледа към Стефи, но не гледа нея разбира се, то дето се вика още е сляпо Simple Smile А нашата маймунка се срамува Simple Smile

Отивам да качвам снимка за колажа, че изтървах срока Simple Smile Хубав ден на всички!

# 68
  • София
Хм, добро утро!
Днес е много носталгично настроението тук и май видях и кой е виновен за това. Полковникът се е разчувствал  Hug

Мацки така е, имам чувство че винаги като гледам как пораства Калина и съм радостна и горда, че вече е малко човече и научава всеки ден нови неша. И в същото време искам пак малка сладка бебка., която да чакам да се усмихне за първи път,както сега чакам коконата да се накани да каже Мама най-накрая.
Обаче вече не ми е толкова носталгично, щот си чакам Малинчо.  Mr. Green Така че на който му е много тъжно да работи за второ  Joy Като започне да ви става лошо сутрин и носталгията ще изчезне  Mr. Green

Елито, ние се цепим засега от компанията на неспящите. Калина спи от 9  до 7 сутрин, и добре че спи, че иначе не знам какъв сомнамбул ще съм в офиса.
И ние още точим сополите и аз и тя. Днес ми казаха да й слагам тобрекс в носа, че бил местен антибиотик и аз да си капя също, дано да мине.

Марожинка, не съм питала вчера за срастването защото имахме конфликт. Майка не ми говори защото съм бременна  #Crazy Вчера незнаех да се смея или да плача. Вярно че на стари години хората изкукват, ама тя ме изуми. Да беше свеки щях да го приема и да й кажа да си гледа работата, ама то майка ми.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:22 от Valliya

# 69
  • Бургас
Момичета! Страхотна новина за Поли и Паола! Да са живи и здрави! Praynig
Ели малката е страшен бонбон! Да ти е мноого ученолюбива! Щом обича животни може и колежка да ми стане Wink!
Вале хич не се връзвай на майка си! На моя приятелка майка и до 4-ти месец обясняваше да си помисли какво да направи (т.е да махне бебето), щото синчето и тъкмо било поотрастнало и не и трябвало второ бебе... ,но колелото се върти...  hahaha!Сега стой та гледай - няма внук, няма щерка... нещяната внучка и е качена на главата и бавно, но сигурно я разорява финансово Wink Laughing Wink! На такива баби по едно хитро внуче и това е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 70
Слънчев  ден на всички майчета и на малките слънца които топлят техните сърца! baloni
Пожелавам на всички ви приятни мигове и приготовления за първия голям празник на любимите ви същества!
Наслаждавайте се на всяка минута с тях и за миг не съжалявайте за миналото .............    Wink    страхотните  моменти от тук нататък ще стават все повече!
С много любов от нас  за вас!  newsm51

# 71
Привет!

Ели, защо не дадеш малко Панадол преди лягане? При нас има ефект в процеса на зъбоникнене.  Peace

Елее, ами намерило си е занимание детето!  hahaha Ей, ама как все с това, дето не е за игра обичат да се забавляват значи?! Симона онзи ден набарала протмонето с Уинкси на кака си и един час го откопчава и закопчава.  Crazy

На мен също не ми е особено носталгично за годинката. Първите месеци на Симона бяха някакъв кошмар за нас, тъй като тя изобщо не спеше, будуваше по цели нощи и ни беше много трудно без никаква помощ. Все още я чакам да започне да спи по-човешки през нощта и да не се буди. Носталгично ми е като си помисля, че каката ще стане на 10 години /на 20 ноември/. За нея вече мога да кажа, че ужасно много е пораснала, става все по-самостоятелна и има все по-малка нужда от мен.  Cry Иначе вече започвам да се замислям за един грандиозен двоен рожден ден!!!  Laughing

# 72
  • София
Привет!

Елее, ами намерило си е занимание детето!  hahaha Ей, ама как все с това, дето не е за игра обичат да се забавляват значи?! Симона онзи ден набарала протмонето с Уинкси на кака си и един час го откопчава и закопчава.  Crazy

И аз започнах да отделям предмети, които не са играчки но са безопасни за малката. Като ги дам и следва безумна радост и занимание докато се преобуваме и храним или малко спокойствие за мен. Имаме си пластмасови капачки за шишета, стари шишенца от капки за нос, опаковка от термометъра, старото шише от тоалетното мляко, все такива интересни неща.
Само дето незнам как да обясня че тези са за игра, а новите НЕ. Калина вече редовно ми разсипва кошницата с нейните тоалетни принадлежности да си търси играчките, знае хитрушата че оттам вадя. Mr. Green

Ей Утро, аз чак сега се загледах, че ти си ги подредила през 3 дни. Голяма веселба щее  на Рождените дни вече  Hug

# 73
  • Попово
цъъъък  набързо да не ви търся  Hug
сорри, че само наминавам, но наистина ми е много кът времето  ooooh!

# 74
  • София
 Здравейте отдавна не съм се включвала , ама моя син ми вика Тате  и явно детето си мисли ,че съм аз незнайно защо  Grinning Laughing Laughing
 Така ,че не се притеснявайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт