Отговори
# 75
Хайде и аз качих снимка за колажчето!

Нашата педка също не е гледала така обстойно Андреа, но явно и тя има някакво срастване, защото от десетина дни се е появила една дупчица точно там, а преди я нямаше... newsm78 . Следващия път трябва да се опитам да я покажа. То е такъв рев на тези консултации и борба, че не знам дали ще успея.
Иначе Андреа също не спи спокойно и постоянно мрънка и проплаква докато спи - зъби ли са, коремче ли я боли от детската кухня, не знам.

# 76
  • Бургас
 Здравейте мацки:hug:

Нашия тати се прибра  smile3548и време за форума не ми остава.

И аз изпитвам носталгия при спомените си какво малко беззащитно бебче беше Мирела, а сега е толкова уверена - пораства на мама хубавицата и това си е Heart Eyes

Има ли още мами които кърмят? Имам  newsm78: Усещате ли като кърмите зъбките на бебчетата сякаш да ви хапят леко?(не мога точно да го обясня, но усещането ми е неприятно и после на зърното имам две червени вдлъбнатинки от горните зъбки на малката. Мисля да отбивам, но само това е спасението да заспи вечер и след обед, незнам ако стане нетърпима болката ще търся решение на въпроса Tired
Моя сладкиш от месец ми казва мама, мамо и като я чуя направо се разтапям от щастие, много е хубаво да чуеш от устичката на детето си думичките Мамо Blush

# 77
Здравейте на всички!Maya 76,аз кърмя Мартин още,обаче той си няма зъбки и не ме е хапал.Но докато кърмих Виктор имах такъв проблем-наистина е много неприятно.Не мога да те посъветвам нищо,защото при нас хапането съвпадна с отбиването(той сам се отби).Горе-долу 20 дена продължи и Виктор се отби и така ме спаси от неприятното усещане.Дано някоя друга мама да ти даде съвет Thinking

# 78
  • София
Косьо има 4 зъба отгоре и два отдолу, но не ме хапе. Един-два пъти пробва, но като кажа "не" престава и не е опитвал пак.

# 79
  • Бургас
Косьо има 4 зъба отгоре и два отдолу, но не ме хапе. Един-два пъти пробва, но като кажа "не" престава и не е опитвал пак.

Тя не ме хапе, просто усещам горните и зъбки(2бр. със голямо разстояние между тях) докато суче и се забиват леко в ореолата на зърното, опитах със смяна на позата, ама тя си има само една любима да е в скута ми Crossing Arms

# 80
И аз още кърмя, но Анитка бандитка си ме хапе  ooooh!.Рядко но все пак...
Мая може просто такава да си е захапката на детето.Не знам и аз какво да те посъветвам.Може да погледнеш при дълго кърмещите-сигурно са имали и те подобни изживявания.

# 81
И аз кърмя, но Фафи не ме хапе. Понякога му усещам зъбките, но се извъртам и престава. Понякога обаче почва да си играе като се е наял или почва да си пее  Crazy и тогава може да ме похапне без да иска, но пуска веднага, като му кажа не.

# 82
Здравейте,

Вале
Наистина е кофти, когато липсва подкрепата на най-близките  Sad Но сега не е момента да го мислиш. Вярвам, че като майка ти се съвземе от новината всичко ще си е по-старо му  Hug

Иначе за нашия проблем - надявам се вече да е зад гърба ни. Днес посетихме детски гинеколог и направи нужната процедура. Сега трябва да се грижим за раничката и да се надяваме всичко да е наред занапред. Назначиха ни и изледвания на урината, за евентуални проблеми с бъбреците или пикочния мехур. Надявам се и там резултатите да са добри  Praynig Иначе самата процедура не беше никак страшна / както пише в оная тема/, но е важно да е открие навреме  Peace

Мая Сега като пита се замислих и тъй като четох докато кърмих /приспивах/ малката, да кажа - усеща се съвсем леко хапване, даже за секунди остава отпечатък от зъбките, НО изобщо не ме дразни, камо ли да ме боли  Peace За отбиването знам, че както лятото, така и зимата не било хубаво да се отбива, та ако си решила сега е момента.

Ох...ние май ще отсъстваме от колажчето. Немога да избера подходяща снимка  Rolling Eyes

Ставам, че мъже тропа с крак  Mr. Green
Лека и поспалива нощ  Hug

# 83
Най-сетне качих снимка за колажа! Но защо не мога да я обърна???  newsm78 Rolling Eyes Надявам се да не е пречка.

# 84
  • София
Марожинка, ДееДее, Благодаря ви за подкрепата момичета Hug, ама не ме мислете. Аз бях по-скоро изумена от намесата в собственото ми семейство и опитът да ме третира като гимназистка  newsm78.
Марожинка, като не можеш да избереш снимка прати ми няколко аз ще си избера  Mr. Green Браво, че сте решили проблема с девойката   Hug. Аз моята я разглеждах цяла вечер и не намерих такова срастване, но на консултацията ще питам сестра ми да погледне, ако трябва и ние да правим процедурата.

Момичета исках да ви помоля да качите снимките до утре, в неделя ще го правя, че вече през седмицата не ми остава никаква сила и в 9 съм заспала с Калина. Mr. Green
Утро, не се притеснявай, ще я завъртя. Ако има и други със снимки настрани това не е проблем!

Обаче има една девойка със слънчоглед закичена, но без име???

Лека нощ!

# 85
Здравейте и от мен и аз да ви кажа все си мисля за бързо отминаващото време,кога бяха малки,кога ще правят годинка.Как лети времето  Shocked сега вече разбирам мама като ми казваше кога бяхте деца,кога станахте и вие майки.Така ще си отлети ще ги гледаме как растат и ще им се радваме на сладурите.
Валя важното е вие двамата с мъжа ти да се подкрепяте,защото те са до нас колкото и странно да звучи.Майките помагат до едно време после си оставаме сами със създаденото от нас семейство,така че радвай им се на двамата,че скоро ще отлети времето и ще дойде бандита  Heart Eyes  Hug
Марожинка-важното е че всичко е минало и тревогите са изчезнали.
Елеее -малката е опасна кукла
И аз като кърмя Радост малко се усещат зъбките й,но не е фатално.Сега да ви кажа една сутрин в 5.30 някъде се събужда мацката и й давам да суче в легнало положение до мен,след време дърпам гърдата като си мисля,че е свършила и й слагам бибата- И СЕГА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ТЯ СИ ИЗВАЖДА БИБАТА И СИ ТЪРСИ ГЪРДАТА и така няколко пъти,та си се замислих че вече съзнателно си я търси и дали няма да си патя с отбиването,но дано сама се отбие,защото не ми пие никакво мляко.
Бяхме на консултация- 10кг(100гр. нагоре) 76см(3см. нагоре)
Майки излизайте ако можете събота и неделя,защото се разваля времето вече и няма да е топло и слънчево поне скоро,а като гледам прогнозата,мацките на морето може да ударят един плаж.
Това е от мен,лека вечер на всички  

# 86
Привет!!! за захапването - и на мене ми оставя отпечатък от горните зъби, но не винаги, зависи как сме се наместили, иначе ако реши хапе и то яко, гадината, но ако е много гладен суче, все едно няма нито един зъб  Mr. Green най-смешното е, че като ме види по цици и се хвърля с отворена уста и оплезен език  hahaha , особено вечер, понеже го приспивам на гърдата.
Марожинка, добре че всичко е минало вече  Hug
Забравих да честитя месечинката на набора ни -  Косето на Ивето - да ви е жив и здрав   bouquet   bouquet
та по този случай днеска най-сетне си купих пасатор, дано да работи по-дълго от предишния  Tired
аз се чудя дали да си лягам или да го чакам моя да се размрънка, ей, снощи се будеше през 1 час до към 1ч посред нощ, и на всяко будене му давах да цока, накрая явно преяде и откара до 10ч  сутринта. да видим днес как ще е  newsm78
айде, лека нощ от нас  Hug

# 87
добро утро мацки

Влизам набързо и да кажа
Честит Рожден Ден на Симонка
много да слуша и радва мама и тати,да расте щастлива.Безгрижно детство
Мила  bouquet

# 88
ДА ! БЛАГОДАРЯ ! ДНЕС НАШЕТО МАЛКО-ГОЛЯМО СЛЪНЧИЦЕ НАВЪРШВА ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНКА!!!! ТОЛКОВА МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ ,ЧЕ ОЧИТЕ МИ СЕ ПЪЛНЯТ СЪС СЪЛЗИ !ПОЖЕЛАВАМЕ СИ С БАЩА И ЕДИНСТВЕНО ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА !!!!!

ЕТО ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ПО КЪСНО ЩЕ КАЧА СНИМКИТЕ ОТ НАШИЯ ПРАЗНИК  Hug Hug Hug

# 89
  • София
Честит рожден ден на Симонка!!!! Много здраве, щастие, късмет и любов!!!! Много красиво детство й пожелавам!!!!

Общи условия

Активация на акаунт