Отговори
# 600
 kaffeetrmker_2

Мая,  newsm59 на баткото! Да е много послушен и много да помага!

Мими, честита месечинка(на патерици) на Мони! Да е много послушен и много да  feeding

Мими,  fingerscrossed  newsm66 Naughty скитане!

Тофи, добре сте вие без коса. Ние за 2-ри път трябва да подстригваме Борко.  ooooh! С тази коса все за момиче минава нищо че всичките му дрехи са сини.  #Cussing out  Вчера тортата за месечинката я надписаха с розови букви  #Crazy #2gunfire #Cussing out

Таня, колажа нали щеше да е тематичен? - рожден ден  Mr. Green

# 601
kaffeetrmker_2

Тофи, добре сте вие без коса. Ние за 2-ри път трябва да подстригваме Борко.  ooooh! С тази коса все за момиче минава нищо че всичките му дрехи са сини.  #Cussing out  Вчера тортата за месечинката я надписаха с розови букви  #Crazy #2gunfire #Cussing out

Юле благодарско и на вас лично на патерици да честитя   bouquet Колкото до подстрижката-на нас ни предстои трета  Crazy
Съни ама голям дразнител си  Wink я си остави детенце да си почине и да се наиграе, че като го погне после живота.... Hug Flutter

# 602
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Майче да ти е жив и здрав баткото!
Да ви се оплача - сменяхме дограмата в едната стая - ужас! Такъв прахоляк, мазане... и ДЪЪЪЪЖД! Какво да се прави, така се получи не успяхме лятото, ама през носа ми излезе, щото апартамента ни е двустаены! Дреб превъзбуден не иска да спи, иска при майстора (който ни е приятел), то прахоляск не става... абе не е за разправяне!
За рибата и аз давам на Марти от дъжд на вятър хек пюре, но веднъж му дадох и печена сьомга от нашата яде си детето!
Шопче - хайде от утре в къщи при Алексчето Heart Eyes! Стискай, че не остана!  Laughing Hug
Лека и спокойна на всички!

# 603
  • София
Момичета, лека и спокойна нощ от нас!
Отивам да се препарирам на леглото. Хъррррр-мъррррррр
А това е за тези, които ще будуват smile3521 smile3503

# 604

eat Мамма миа  Shocked

# 605
  • Варна
Два дни ми е скапан нета, а от вчера ме сърбят ръцете да ви се похваля- Габи прояде кухнята  newsm68 newsm44 - всичко си изяде, надмина ми очакванията!! Реших да опитам пак, след като един път й дадох супа от нашата   chef bowuu и много й хареса, за мен не остана  Laughing Ама си беше стабилно с подправки, каквито ви хрумне- сол, черен пипер, лимонов сок и още....е нищо не й стана от подправките, но няма повече да й давам, че знам ли, може да дразнят стомахчето... това си беше инцидентно, но маммите със злоядковци знаят какво е чувството, когато хлапето си отвори устата при вида на голямата лоша лъжица  Laughing Дано да яде и занапред, че много нагоре ми идват вече пюретата.
Да попитам...мога ли да я запиша на 2 кухни едновременно? Тъй като половината седмица Габи е в цветния квартал при майка ми....мислих, мислих, няма друг вариант... дано да стане

Сега да честитя на Мая76 рожденика, да е жив и здрав, да му върви ученето и да е много щастлив!

Честити първи стъпки на Марти!

Мишле
.... дай Боже всеки му....такова спокойствие...  Flutter

# 606

eat Мамма миа  Shocked

smile3532 smile3532 Ето кой няма да спи  Heart Eyes  мъж ми ми наднича зад гърба и вика: "аууу, това нали беше форум за майки бе? на това бебета ли му викате?"  newsm62 newsm62
Ели направо ви завиждам за отделянето на Анита - нащо трудно ще стане - особено като го мъчи зъб или не се е наял добре преди да заспи - буди се по 100 пъти да суче, нищо друго не минава, иска си цицата човека и туй то.
Да ви се похваля, днес ни докараха нов хладилник, не е нищо особено, но поне не тече ръждива вода от него, както беше стария  Twisted Evil това ми е подаръка за РД-то. аа, и ще ме водят на ZZ Top на 21-ви   superuu   superuu
а да питам имали някоя, на която още не й е дошло? аз съм така, но понякога имам такива пристягания в корема, че направо...  Sick
Иве, Косето е много пораснал, пу пу пу!!

# 607
  • София
а да питам имали някоя, на която още не й е дошло? аз съм така, но понякога имам такива пристягания в корема, че направо...  Sick
Иве, Косето е много пораснал, пу пу пу!!
Мен ме споходи това "щастие" едва миналата седмица за сефте. Не че се бях притеснила и хич не ми липсваше честно казано. Поне беше по-леко и безболезнено от преди да забременея. Щом като родих и отсекох, че мога всяка година да раждам само и само да изкарам 9 месеца без цикъл и адски болки. Денчо пък се оплака, че при нея е обратно - от безболезнен станал болезнен.
Мацки, благодаря за комплинетите за мойто гардже! Аз си знам, че е готин, но друго си е да ни похвалят  Blush

# 608
Най-после малкия заспа, свърших си домакинската работа и  остана малко време и за мен. Както писах по-горе Марти проходи  newsm68
Толкова се развълнувахме с мъжа ми, изобщо не очаквахме в близкия месец да се пусне. Предимно пълзеше и сякаш беше доста нестабилен. Дори и за една ръчичка не сме го водили кой знае колко.Оня ден направи 2 крачки и тупна на дупе. Повечето майки ми казваха, че ще стане постепенно от 2 крачки, ще направи 3 и т.н. И тази вечер гледа мъника реклами, и стои прав, мъжа ми го пусна и той както си стоя, като свършиха рекламите тръгна без да спира, прекоси цялата стая. После малко си починахме и се почна коридора, кухнята и направо бяга. Не мога да му се нарадвам.
Сега честито на Мая да е жив и здрав баткото.
Дидее разбирам те , ремонтите са ми  болна тема. Ние все това правим. И все неща свързани с пушилки. Сега ново 20 мъжа ми ще прави изолация и от вътре и на таваните  CrazyЛошо няма, ама зимата с този ходещ мъник и шкурене .....лелеее не ми се мисли.

# 609
Тофи, чудесно! Да тича човекът. Честити му крачета! Как иначе да гони момите.

Мишкееееееееее smile3508 smile3521. Този с по-тъмния памперс... И какво хармонично лего детето си е наредило на коремчето  Mr. Green Ники протегна врат и вика 'какви работи гледаш ти бе!'

За идването. Мен ме посети на 13 Октомври за пръв път от година и 8 месеца. Обаче аз така го чаках, че не си е работа да те пришпорват хормоните.

# 610
Честит рожден ден Пепенке.Жива, здрава, все така усмихната и лъчезарна.Много късмет на цялата ви дружинка вкъщи и само щастливи мигове заедно.

Ето още малко снимки от повторното празнуване на рожденния ден на Анита цък

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 00:54 от tsvetkova_elica

# 611
  • Бургас
 bouquet  bouquet  bouquetПЕПЕНКЕ ХЕПИ БЪРДДЕЙ ТУ Ю! МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ! ДА ТЕ СЛУШАТ БАНДИТИТЕ!  bouquet  bouquet  bouquetЦветковата защо не спите моля?
Някой питаше за Телетъбис - моят мъж е регнат в някои чужди тракери с покани и мога да го помоля да провери, ама ако може точното изписване на латиница, за да не обърка нещо, че милуту не е от най-търпеливите в това отношение! Грешка намерих ги има ги в "Pirate Bay" - не иска регистрация, но чети коментарите, защото може и да попаднеш на заразен файл! Ако ти е проблем драсни ми на "лични", пуснала съм да се теглят и от друго място, ама нямам представа как да ти ги пратя освен през "Скайп"! Hug Сигурна ли си, че в "Замунда" и "Арена" ги няма? Hug
Лека и спокойна!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 01:43 от DeeDee76

# 612
  • Монтана
Добро утро  Simple Smile

Хайде на кафенцето  kaffeetrmker_2. Тази нощ се наспах въпреки че Маги стана в 6.30ч тази сутрин но аз съм пак доволна.

# 613
Добро утро!

Чвстит рожден ден на Пепена! Жива, здрава и много щастливи моменти!

# 614
  • София
Пепена, честит рожден ден и от мен! Жива и здрава, обичана, щастлива, много усмивки и по-малко ядове.

При нас нещата се задълбочават - вече всички сме болни. Тази нощ беше мой ред да нощувам в банята... милото и то нещо се оплаква (то пък мъж да не се оплаче...  Whistling) каката и тя сутринта беше  Tired та не знам. Свекърва ми ми звъня одеве да идвала да помага - къде ти бе! Викам я стой далече, че само трябва да ви го прехвърлим! Да видим ще уцеля ли между две посещения в кенефа да притичам за куФнята...  hahaha    hahaha    hahaha

didanka, и ние с мъжо имаме билети за ZZ Top, ама не знам с тия болести дали няма да го пропуснем. Е той каза, че и камъни да валят, и с температура да е, пак ще ходи, само че аз не съм толкова сигурна.

Айде хубав ви ден, мацки!    Hug

Общи условия

Активация на акаунт