Отговори
# 615
  • София
Добро утро мацки,
Ей за 3 дена колко нови неща са се случили  Hug
Тофифи, честито ти проходило момченце  Heart Eyes
Алекс, бързо да оздравявате всички, че така не е добре!!!  Hug
Юле, да вземем да ги разменим докато поотраснат, на моята въпреки че е облечена отгоре до долу с розово ( което се бях заклела да не правя, но по неволя се случи) редовно й се радват "Какво мъжкарче, на татко си се метнал юнака" Иде ми да гърмя наред  #2gunfire
Ивето, я какъв хубавец станал Косето а и ти се скръндзаш за снимка, ей това мъжките мами излязоха големи стипци  Crossing Arms

Пепена, Честит Рожден ден! Много щастие и радост!   bouquet

Шопи, ти повече да си седиш на дупето и по-малко да скитосваш, че ще увелича наказателния отряд на Мишката.  Naughty

# 616
ПЕПЕНА ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС.ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА. Ами ние не сме писали от давна ама то е от мързел,ама си ви чета де.
 Ицко расте и дивее,няма спиране.На последната консултация беше 1300кг и 80см и 7 зъба.Вече сме на 2-ра група на кухнята,защото искаме да дъвчем като взимаме десертчетата на първа.
 shhht.secret кухнята може да я взимаш от където искаш(като предварително си вземеш купони),талончето което се издава е от общината и важи за целия град.Аз така без проблеми смених кухнята,просто отиваш с талончето и вземаш купончета.
  Айде лек ден на всички и ще се постараем да сме по редовни.

# 617
  • София
Ицко расте и дивее,няма спиране.На последната консултация беше 1300кг и 80см и 7 зъба.

Боже боже, цял тон  hahaha Joy Какво ядете вие????

# 618
 Embarassed
Имах в предвид 10кг и 300гр.
Ама по принцип си ядем всичко-салфетки,шишета,кошарата,обувки.Това е за десерт след кухнята.
 Ох аз тази сутрин голям късмет.Татето ни прояви само-инициатива и излезна с дребен на разходка аз да съм си пиела кафето на спокойствие,сега само се чудя какво ли ще иска в замяна.

# 619
  • София
здравейте! минавам да напомян за нас, да не ни забравите  Mr. Green
ние вече сме добре. Идинка е здравичка. Хомеопатичните подействаха. Много съм доволна. направо не ми се мислеше, ако трябваше да давам АБ  ooooh! (не че щях да давам  Crossing Arms ). Но слава Богу за четири дена и хремата спря и кашлицата се изчисти. Само дето ни бяха изписали един сироп за кашлица, много хубав, с аромат на банан ... а Ида не понася банани! Само като ме видеше с лъжицата и почваше да бяга. Та беше един зор, едно стискане на устата, на носа ... редовно половината доза беше по дрехите й. На всичкото отгоре се научи диването да го повръща. Аз й го наливам в устата, а тя като стане и  Sick и го изплюва, но само него, без храна!  Joy Добре ,че оздравя вече. Само времето да не беше толкова скапано  Crossing Arms

Толкова от нас. Трябва да ставам, че след малко ще полети по стълбите надолу  Whistling

# 620
  • София
Илка браво на вас  Hug А какво й даваше на малката, че Никол май е със същите симптоми? Аз вчера се обадих на педка и тя одобри лечението, което си предприех без лекарска намеса, но да питам все пак. Аз давам Клеева тинктура-през устата и нослето, вит.Ц и Коризалия.

Честит Рожден Ден на Пепенка  newsm51 Много обичана майка и съпруга ти желая да си във всеки един миг  bdbaloni

# 621
 newsm59 Пепенке  newsm59

Ние сега се прибрахме от пазар-малкия вече е готов за зимни разходки  newsm68 Мама му накупува дебело яке в комплект със зимен гащеризон, два чифта комплект шапка, шал и ръкавици и дебели чорапогащи (е само ботушите останаха ама и тях ше вземем), че в къше не се стои вече, а разходка с колата не е разходка  Sunglasses

Илка браво че сте се оправили и то с хомеопатия  Hug
Алексче какви са тея работи  Naughty я да се оправяте по-бързо без много много боледувания   bouquet
Тофифи Честито  Hug Вдигай всичко на метър нагоре че ще видиш ти сега чудо та ничие  Crazy
Шопи прибра ли се в къщи ?

# 622
Пепена, Честит рожден ден! Пожелавам ти да имаш много сили, вяра и мъдрост! Хубавите дни със сигурност са пред теб, огряни от три ярки слънца! newsm51

Мимето, какви ръкавички купи? Аз като търсих, попадах все на много големи.

Алекс, бързо оздравяване на всички вкъщи!

Днес Владунчо взе че се излъга и се пусна от леглото, на което се държеше и направи 2-3 крачки, след което гордо се сгромоляса по дупе. Аз направо не можах да му се нагледам!!! Иначе все още си е доста нестабилен и нещо равновесието му убягва.

За тортите Неделя - малко стара тема, но да си кажа и аз мнението. Обожавам Сахер и Плодовата пита (а аз не съм много по сладкото). Поръчвала съм детски торти за баткото, добре изглеждат и доколкото си спомням са били вкусни.

Някой пита за цикъла - и аз още нямам, но не съм се запритеснила. То с нашето кърмене през час... Вече си е научил урока и като го питам дали иска да цока веднага започва да ми бърка под тениската и да се хили доволно.

Илка, супер е, че сте се оправили с хомеопатия. И на мен ми е интересно как точно се лекувахте.

# 623
  • София
Добър Ден! newsm68 newsm51

Пепси, Честит Рожден ден! Бъди здрава, весела, щастлива и много, много обичана Hug  bouquet
Шопка си е вече вкъщи, днес я проконтролирах, за пореден път.  Гледа си малкото пашкулче, че болничко, милото Tired А и си има гости от високо ниво- свекито е дошло newsm62, милото то.
Ели, ама и вие се скъсахте от празнуване, бееееее lalalala  superuu Верни на приказката сте- три дни яли, пили и се веселили Joy Hug
Всички болнички да оздравяват! То в това време...... Tired

Ейййййй, ама сте опасна работа, беееееее smile3516 Не стига, че снощи имахте специална пратка- мъж, ами и недоволни.....мъжете надничали зад вас.....абе я ги пратете да гледат децата, пък вие- купон пред компа newsm36 cheers Довечера сме на гости, иначе ще видите вие какъв отряд ще ви изпратя аз Mr. Green Joy

Отивам да се пробвам да поспя, докато малкия терминатор също спинка блажено Heart Eyes

# 624
  • Попово
благодаря ви момичета за поздравчетата Hug  bouquet
бъдете здрави и обичани  Heart Eyes

# 625
Честит празник Пепенке жива и здрава бъди, майка героиня  Hug
Сиска и Марти беше много нестабилен. Преди седмица направи 2 крачки между мен и баща си. Оня ден 3 крачки и все се хвърляше върху нас. Ама се гънеше като пиян морков. Като го хванех за ръчичка се изсулваше да пълзи. А ето, че ни изненада. Днес гонихме котките пред блока, може би десетина метра изминава без да падне. Така,че нищо не се знае. Изненади те първа предстоят Simple Smile

# 626
Честит Рожден Ден на Пепенка! Жива, здрава и търпелива!

# 627
  • Бургас
Мацки спешно ми кажете на дигитален, електронен термометър вади ли се 0.5 като се мери в дупето на бебето newsm78, че на упътването не пише нищо, само че се мери по кратко и издава звук за край.

Малката ми е с Т 38,3 без да съм вадила, нито има сополи нито видимо е болна, малко е отпусната не и се беснее. Или са зъби или нещо е пипнало милото Sad

Честит  bdbaloni Пепанка да си жива и здрава, майка героиня на три страхотни дечица  love001

# 628
Мая ,винаги се вади  Hug Бъди спокойна малката е добре   bouquet

Пепенкее smile3525 smile3525 smile3525 Много усмивки и здрави нерви от нас  Crazy

Вече съм си вкъщи  както ме е изпртила Мишлетката  hahaha Много мерси момичета ,че сте били с мен  Heart Eyes За сега закърпихме положението сега само се моля вече всичко да е наред  Praynig

Целувки на всички и пак  Hug Hug Hug

# 629
  • София
newsm59 Пепенке !!! Много здраве, любов и късмет ти пожелавам!!! И да те слуша бандата!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
maya_76 и според мен се вади. Аз меря в ушичките и челцето, и според това е дадена скара колко е в дупето(малкия не дава да му меря Т там Naughty Mr. Green).
Шопче стискам палци всичко да е наред!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт