Цената на истината - тема 3

• 34 211
  • 733
  •   1
Отговори

"Цената на истината" е един от най-атрактивните световни формати, който Нова телевизия ще предложи на своите зрители през есента.

Оригиналното име на международния формат е "The Moment of Truth".

Първото му излъчване е през януари 2008 г., но бързо набира скорост и в момента се излъчва в повече от 23 страни, между които САЩ, Испания, Германия, Франция, Великобритания, Хърватия и Сърбия.

В шоуто ще се търси истината, цялата истина и нищо друго освен истината. В поредица от епизоди ще бъдат задавани лични въпроси на обикновени хора, които преди това са преминали през тест с детектор на лъжата (полиграф). Те трябва да отговорят с истината, за да спечелят 200 000 лв.

По време на играта на участника се задават 21 въпроса, които постепенно стават все по-лични. Ако играчът отговори честно, преминава към следващия въпрос.

За всяка поредица от въпроси, на които той отговоря честно, ще спечели съответна сума. Ако отговори на всичките 21 въпроса честно според полиграфа, то той печели голямата награда 200 000 лв.

След всеки въпрос напрежението в студиото ще се покачва. Ще продължи ли участникът, за да спечели повече пари или ще се откаже, за да не разкрие отговора на поредното неудобно питане?

Не са нужни специални знания, нито физическа подготовка, а още по-малко атрактивен външен вид. Нужно е само да кажете истината.

Старите теми:
"Цената на истината" - тема 1
"Цената на истината" - тема 2

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 10:19 от Erica

# 1
# 2
Тази вечер определено няма да пропусна да го гледам - а в петък ще разбера малко повече подробности аз шишото  Mr. Green

# 3
Шърли, чакам клюките  Mr. Green Пък може и да го взема.

# 4

Специално за пропусналите вчерашния епизод (кликни върху човечето!)

# 5
Чакайте да се намърдам и аз тука, да не изпусна нещо - довечера какво ще е? Аз пак ще чакам линк на другия ден, ама не е проблем  Laughing

пп - Танцуваща с вълци мерси за темата  Wink може би само трябва да упоменеш датите в заглавието от-до (не че ги спазваме  Laughing), та да не ни се карат  Crazy

# 6
Шърли, чакам клюките  Mr. Green Пък може и да го взема.
Ще поразпитам, треньорката ми още миналата седмица в понеделник спомена, че е гледала анонса и чак не е вярвала, че този ще участва. Каза ми, че е "малко лудичък и странен", само толкова. Взе да ми обяснява и къде живее... ще докладвам като изкопча нещо повече  Blush

# 7
....
пп - Танцуваща с вълци мерси за темата  Wink може би само трябва да упоменеш датите в заглавието от-до (не че ги спазваме  Laughing), та да не ни се карат  Crazy
Hug
Кои дати да запиша  Thinking

# 8
  • в моя свят
Запис

# 9
  • Там някъде......
МОже ли линк да ми дадете във Vbo7 ,че снощи го хванах на края за даго гледам от начало!Мерси предварително

# 10
Чакайте да се намърдам и аз тука, да не изпусна нещо - довечера какво ще е? Аз пак ще чакам линк на другия ден, ама не е проблем  Laughing

Довечера ще е продължението със Шишо Party

# 11
....
пп - Танцуваща с вълци мерси за темата  Wink може би само трябва да упоменеш датите в заглавието от-до (не че ги спазваме  Laughing), та да не ни се карат  Crazy
Hug
Кои дати да запиша  Thinking

Ами предполагам (само предполагам  Mr. Green) 07.10-13.10, мисля така се връзва седмицата...а и дай линк към новата тема в старата, че да не пишат там.  Peace

sanbernarka - мерси  Wink, нещо тоя шишко хич не ми е интересен - до такава степен ми е антипатичен, че изобщо не ми се гледат какви са гей изпълненията му.

Сладка капка
, Пумукъл  даде линк към сайта на Нова - виж и в тази тема, където е мнението с купичката пуканки, натисни смеещото се човече. Аз оттам го гледах - цялото е.

# 12
  • Варна
Танцуваща с вълци, благодаря за новата тема!   bouquet

# 13
Забелязах, че в заведението в което обядваме с колегите се дискутираше вчерашния епизод на почти всички маси.  Laughing
Ние също клюкарствахме доволно! Няма да пропусна серията довечера! Прогнозирам най-много бисери от майката...

# 14
  • 221B Baker Street
Признавам,че за първи път изгледах цяло предаване  Embarassed,но щях да падна от смях в последните му минути  Laughing,както й докато четях темата тук  Peace.Шишкото му се изпълни мечтата да стане известен - сега цяла Бг говори за него  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт