Цената на истината - тема 3

• 34 221
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Aбе ако Миглена участва и спечели, кой ще убедят,че не е нагласено? Като в Сделка или не, Венета Райкова както спечели!
А преди години когато един обикновен човечец спечели 100 000лв. му ги взеха, тъй като дъщеря му била навремето водеща в Нова тв.  #2gunfire

# 721
  • 221B Baker Street
Aбе ако Миглена участва и спечели, кой ще убедят,че не е нагласено? Като в Сделка или не, Венета Райкова както спечели!
А преди години когато един обикновен човечец спечели 100 000лв. му ги взеха, тъй като дъщеря му била навремето водеща в Нова тв.  #2gunfire

не на времето,а по време на играта му,и не водеща,а редактор  Peace

# 722
Точно на водеща.Става дума за бащата на Искра Ангелова

Водещата на "Нощни птици" по Бнт.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=536&sectionid=1&id=00001

# 723
Добре де аз ли съм тъпа и не схващам или сценарият им куца.Жената на последният участник уж не знаеше за любовницата,за извънбрачният син и за двойнственият живот на мъжа си ,а в последствие се оказа,че тя пази писмата на любовницата до мъжа й.

# 724
УРААААААААААААА
Местят цената на простотията в късен час  Laughing

# 725
Точно на водеща.Става дума за бащата на Искра Ангелова

Peace това имах предвид.

# 726
Добре де аз ли съм тъпа и не схващам или сценарият им куца.Жената на последният участник уж не знаеше за любовницата,за извънбрачният син и за двойнственият живот на мъжа си ,а в последствие се оказа,че тя пази писмата на любовницата до мъжа й.

Най-честата реакция на защита е да отрече в първия момент,ако не е знаела докъде ще стигнат с въпросите (както и Катя отрече по-нататък,че не е писала писма). Но това в случай,че нищо не е нагласено и не са знаели за какво и доколко ще говорят.

# 727
УРААААААААААААА
Местят цената на простотията в късен час  Laughing
Официално ли вече?

# 728
Миглена Чакракчиева няма да участва в предаването, тъй като никога не се е снимала в него.

# 729
Много, много интересен и поучителен казус с Пламен, Петранка и Катя!!!
По волята на съдбата, любовницата и жената си разменят ролите. Водещата фигура остава де юре любовница, а новата и истинска тръпка става де юре съпруга. Повече от 15 години героят се представя за "ерген" пред гаджето си (съпругата), но послушно изпълнява бащиния и съпружески дълг пред Катя (любовницата), макар и нередовно и с нежелание, за което е заплашен със съд(!).
Титулярката (Катя) изисква ДНК-тест, определя кое е правилно, дели приходите, а съпругата (Петранка) преглъща, крие писма със заплахи и търпеливо боготвори Пламен.
А Пламен наистина не е лош човек. Той е зомби.
ПП Не прави чест на водещия, психолозите и цялото предаване да си правят та*ак със сериозни междуличностни конфликти и проблеми. Хората страдат и нямат нужда от пари, защото не знаят как да ги използват в истинския си интерес. Ще ги хвърлят за същите тези боклуци, които рекламира предаването, което ги цеди.
ППП Аз вече бях баннат за известно време. Очаквам го и сега. Просто ще спра да се интересувам.
ПППП Последна редакция. Ужасно звучи "семеен съвет", когато се канят спорни и маргинални индивиди, да дават оценка на хората от реалния живот. За да бъда максимално политкоректен, ще дам за пример на правилен избор Нешка Робева и Маргарита Михнева. А като хипотетичен лош пример - Азис, Евгени Минчев, Зара, Роси Новева, и т.п.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:58 от QIQI

# 730
  • София
Боже, Боже  струва ли си един мъж , да има любовница, ако ще е като този двоен крокодил.Ами тя  жена му е в пъти по  хубава Simple Smile

# 731
кой ще пуска новата тема , че драмата започна

# 732
кой ще пуска новата тема , че драмата започна
Заемай се, че явно няма желаещи  Rolling Eyes.

# 733

Общи условия

Активация на акаунт