Цената на истината - тема 3

• 34 226
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
В следващата серия се намесва и колежката Мима  ooooh!
В един и същи ден - кекс с Петранка, Катя и Мима  Laughing
мног станаха и сега от всяка поедно дете.......................егати плейбоя егати нещото бре

# 676
Ще излезе, че комай Петранка не е чак такваз патица и заедно с този (как му беше името!?) са се наговорили да си изкарат некой лев, Андрешковците. А Катето е гепила колосалните 220 лв. За тези хорица това са несметни богатства, паднали им от небето!

# 677
Аз не разбрах чии са тези 220лв. и защо са дадени на Катето  Joy

# 678
За тоя ли бяха казали, че е правил секс и с мъж?  newsm78
ReaNora, гнус и половина. дано поне децата да знаят едно за друго, че са момче и момиче, и могат да заформят някоя още по- голяма сапунка като се влюбят един в друг след време.  Sick

# 679
Аз не разбрах чии са тези 220лв. и защо са дадени на Катето  Joy
Ами дали са й ги на нея,да дойде в предаването.

# 680
Не, ще излезе, че детето на Петранка не е негово... Whistling

# 681
Отначало ми се стори адски абсурдна ситуация,но всъщност май е доста прозаична-изневерил е на съпругата си в самото начало на бракът им и любовницата го държи не с друго,а със заплахи.Като го гледам какъв е охлюварник и какви тикове го хванаха ,докъто му задаваха по-неудобните въпроси като нищо лесно може да бъде сплашен,особено от бойна натура като Катя Laughing

# 682
  • Варна

Да  Joy

# 683
  • някъде там
Имам чувството , че в някои от анонсите дочух и изневяра на Пламен  с мъж newsm78
Не съм много сигурна де ама такова чувство имам ooooh!

# 684
Голяма сапунка ще излезе накрая...Петранка уж не знаела, ама май всичко си знае,че даже и участвала и писма чела и по телефона говорила. Сега обаче като разбра,че трябва да дели и с Катя, а покле може би и с колежката си ... Mr. Green

# 685
  • Варна
Добре де, защо не я попитаха Петранка как така уж не знаеше за детето, а изведнъж каза че в писмата пишело че щяла да го съди ако не ходи да вижда Емо ?
излъгала е значи, защо не я питаха  Rolling Eyes

# 686
Ще излезе, че комай Петранка не е чак такваз патица и заедно с този (как му беше името!?) са се наговорили да си изкарат некой лев, Андрешковците. А Катето е гепила колосалните 220 лв. За тези хорица това са несметни богатства, паднали им от небето!
За съжаление е така ....................................мъка мъка мъка.................................правят се на хитрушани................а оня предишният дето не спечели 1ст. а си изля мръсотията върху нас. Голям бизнесмен , а кво?????? Тъпак безподобен. Ще видим селяците кво са замислили, може би ще спечелят мн повече от тариката от Сф.

# 687

Да  Joy
ох, леле  Laughing тоя голям секс терминатор  Joy

# 688
Голяма сапунка ще излезе накрая...Петранка уж не знаела, ама май всичко си знае,че даже и участвала и писма чела и по телефона говорила. Сега обаче като разбра,че трябва да дели и с Катя, а покле може би и с колежката си ... Mr. Green
Да и аз не можах да разбера кое точно я изненадва ,след като е в течение на такива подробности..

# 689
  • София
Абе, я се замислете- той си я хванал още преди 14 години- била е млада и хубава, или поне млада, може да е върхът в секса или поне като обърне 3-4 чашки ще му се види прекрасна...

Е, тука си в много дълбока грешка! Катя никога не е била хубава, млада, да, но хубава - никога!
Тя е от ромски произход, има сестра, с която са израснали в дом. От доста млада възраст стана
пощальонка и съм имала честта, докато си живеех в Хасково, пощата да ми е била лично доставяна от Катя.  Mr. Green
Тъй като това беше доста отдавна, сега звъннах на майка ми и баща ми и те потвърдиха, че Катя и досега разнася пощата из нашия квартал.

Общи условия

Активация на акаунт