Цената на истината - тема 3

• 34 490
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Голяма сапунка ще излезе накрая...Петранка уж не знаела, ама май всичко си знае,че даже и участвала и писма чела и по телефона говорила. Сега обаче като разбра,че трябва да дели и с Катя, а покле може би и с колежката си ... Mr. Green
Да и аз не можах да разбера кое точно я изненадва ,след като е в течение на такива подробности..
Детекторът на Форума е по-надежден от Цената на истината  Joy Joy Joy Нищо не му убягва  Peace
Може, може, sophsan , аз само предполагам, но пред фактите мълча  Rolling Eyes

# 691
Майкуууууууу, и с мъж!? ooooh! Тоя (как се казваше бре? за трети път ви питам! Laughing ) сигурно не е подминал и козичката на баба Стана, и магарето на Кмета...  Crazy

# 692
  • Варна
Пламен  Laughing

# 693
Също не можах да стопля какви обяснения е давал на дъщеря си-Йорданка като я водил в домът на Катя и Емо и как за толкова време това момиче не е казало на майка си ,че има брат Shocked
Историята ми изглежда като съшита с бели конци..мое си мнение,незнам.

# 694
Майкуууууууу, и с мъж!? ooooh! Тоя (как се казваше бре? за трети път ви питам! Laughing ) сигурно не е подминал и козичката на баба Стана, и магарето на Кмета...  Crazy
Пламенчоооо егати е*ача бре..........от от скука с козата ще да го е направил и с бика, интересно ми е да каже за мъжа и да го гледам как му мига едното око, нервни тикове видими показва...........

# 695
  • София
Накрая се оказва,че всичко се е знаело. Как няма да знае за сина жена му, а пък писма получавала със заплахи, че ще го съди любовницата му?

# 696
Достойно име за такова пламтящо сексуално торпедо - Пламен! Въх! omm omm omm

# 697
Чудя се, що им трябва на някои хора да се излагат така. Не разбраха ли, че не се дават пари толкова лесно в това предаване. Резила е в пъти повече. ooooh!

# 698
  • София
Започвам да се съмнявам,че някой ще вземе големите пари!

# 699
Започвам да се съмнявам,че някой ще вземе големите пари!
Затова пък ще ни напълнят домовете с ла*на... Наистина прилича на кенеф това предаване! Най-миризливите и гнусни отпадъци от човешките взаимоотношения...

# 700
  • в моя свят
Аз не знам от къде го чух този слух,но май въобще не е достоверен.......Миглена Ангелова щяла да участва и да вземе 200 хил.лв. Звучи абсурдно.......казаха го по телевизията мисля в някое жълто предаване по кабеларките.

# 701
Историята ми изглежда като съшита с бели конци..мое си мнение,незнам.
Сякаш някой се опитва да състави цялостна картина на проблема ти и да ти помогне!
Картината си я подреждат, но я представят като мозайка от противоречия, подкрепена с конкретни въпроси пред детектора.
Търси се скандалът! Защо мисля така?
1. Задават се субективно-провокативн и въпроси (Мразиш ли X? Смяташ ли Y за мухльо?)
[вече надълго и широко беше разяснено, че детекторът не може да оценява емоционални отношения]
2. След отговора "да", "истина" следват куп излишни "ама защо така мислиш?", "ама тя защо така каза?", едно мъчително ровене - без никакъв смисъл. Истина=давай нататък.
В крайна сметка, играта не е честна: единият се бори за 200 000 лв, а у другия са всички средства да спечели. В един момент те отсвирват, пускат надписа "лъжа" и гудбай, мерси за сеира!

# 702
  • София /Абсурдистан
Някой до сега изобщо взел ли е повече от 10 000 лв, че нямам спомен?

# 703
Аз не знам от къде го чух този слух,но май въобще не е достоверен.......Миглена Ангелова щяла да участва и да вземе 200 хил.лв. Звучи абсурдно.......казаха го по телевизията мисля в някое жълто предаване по кабеларките.
Ами, съвсем достоверно си звучи даже! Ти скоро да си виждала в някое предаване на Нова да не си изреждат маймунките и да ги засипват с пари?

# 704
  • в моя свят
Ами, съвсем достоверно си звучи даже! Ти скоро да си виждала в някое предаване на Нова да не си изреждат маймунките и да ги засипват с пари?
Да така е,но пък тя вече не води предаване...А и нали искат народа да повярва,че няма нищо нагласено в играта,а накрая да спечели публична личност(и то коя точно) ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт