Цената на истината - тема 3

• 34 234
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
От село Чешнигирово (до Пловдив) са,а любовницата май от Хасково (но за нея не съм сигурна много).

# 661
Абе, я се замислете- той си я хванал още преди 14 години- била е млада и хубава, или поне млада, може да е върхът в секса или поне като обърне 3-4 чашки ще му се види прекрасна...Но се чудя защо пък не си е останал с нея, ами се оженил за другата (познавали са се от преди брака му) ...а е объркал живота и на двете, и на две деца...
 ooooh! 800лв. тест за бащинство, горките мъже.......

# 662
"Чакайте чакайте, сапунката става страшна"  hahaha

# 663
Да бе, как така съпругата не е знаела, пък сега си писали писма  Naughty

# 664
Много страшна бре
става ужасна
всички са лъжливи цигани Mr. Green

# 665
А някой познава ли ги?
Честно да ви кажа, не е чак толкова изненадваща историята. Спомням си как една позната разказваше, че сина и има 2 деца- едно от любовницата си и едно от съпругата си. Децата са родени на един ден и в една болница. Като отишъл да си вземе второто дете- акушерките го питали "Не изписахме ли детето ви по- рано днес?"  ooooh! Не вярвам една майка да лъже за нещо такова.  Confused

# 666
  • Варна
е тая нали не знаеше за детето  Shockedкакво става тука

# 667
Аз като я гледам кака Катя ,освен да го заплашва със съд може и един бой да му дръпне! Laughing

# 668
верно е сапунка

# 669
Аз като я гледам кака Катя ,освен да го заплашва със съд може и един бой да му дръпне! Laughing
Joy Joy Joy
Горканчо той  ooooh!

# 670

Гаранция  Joy

# 671
Вече го  е правила ми се струва .. Joy Joy Joy

# 672
А някой познава ли ги?
Честно да ви кажа, не е чак толкова изненадваща историята. Спомням си как една позната разказваше, че сина и има 2 деца- едно от любовницата си и едно от съпругата си. Децата са родени на един ден и в една болница. Като отишъл да си вземе второто дете- акушерките го питали "Не изписахме ли детето ви по- рано днес?"  ooooh! Не вярвам една майка да лъже за нещо такова.  Confused
това е отвратително бреееееееееееее
гадост
айде до др. седмица да гледаме тъпотий
Тоя ще се окаже голям е*ач бре ама голям.............

# 673
Аааа и Мима има  #Crazy

# 674
В следващата серия се намесва и колежката Мима  ooooh!
В един и същи ден - кекс с Петранка, Катя и Мима  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт