Цената на истината - тема 3

• 34 259
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
А и нали искат народа да повярва,че няма нищо нагласено в играта...
hahaha hahaha Я не ме разсмивай! Та има ли нормален човек, който да вярва, че няма нищо нагласено в тази помия!?

# 706
  • в моя свят
Ами честно казано има  Shocked Колкото и да е странно има наивни хора,които вярват,срещала съм мнения и тук в темата,че всичко е реално,а и имам приятелка,която иска да участва и е убедена,че има шансове за добра печалба.

# 707
Голямата награда е примамката и още доста ще клъвнат.
На меркантилните им любовници ще подхвърлят по 200лв ,за да отидат и да се излагат в студиото ,предаването ще има рейтинг-в общи линии :"Дайте на народа хляб и зрелища"..

# 708
Аз не знам от къде го чух този слух,но май е достоверен.......Миглена Ангелова щяла да участва и да вземе 200 хил.лв. Звучи абсурдно.......казаха го по телевизията мисля в някое жълто предаване по кабеларките.

Да, мъжа ми го е чел някъде в интернет.Голям сеир щяло да бъде.
Но ще видим.Незнам колко е истина.

Тия снощи много смотани ми се видяха. Аз даже изпуснах кога е влязла любовницата и в първия момент си помислих, че някакъв мъж се е намърдал там до жена му.
И тая уж нищо не знаела, пък после знаела.... Правили са някакви сметки да са по-интересни и да вземат пари, но ще видим тая вечер. Супер тъпо семейство!

# 709
Аз се казвам Катя, големият ми син - Емо. Снощи като видях последните участници просто отказах да гледам  doh

# 710
Нова телевизия със старите си номера  Crossing Arms http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=264128

# 711
Да питам, че не разбрах нещо. Вито непрекъснато обявява в ефир телефон за участие. Тези предавания се записват непосредствено преди излизане в ефир ли? В смисъл тия дни се обажда някой и го канят следващата седмица? Мислех, че са правени на запис преди време... Thinking

# 712
Да питам, че не разбрах нещо. Вито непрекъснато обявява в ефир телефон за участие. Тези предавания се записват непосредствено преди излизане в ефир ли? В смисъл тия дни се обажда някой и го канят следващата седмица? Мислех, че са правени на запис преди време... Thinking
Става въпрос за четвъртъците, когато предаването е лайф  Peace.

# 713
  • 221B Baker Street
ами около 10 дена е промеждутъка между записа и излъченото предаване - поне така беше досега... Peace

# 714
Благодаря ви. Peace

# 715
А и нали искат народа да повярва,че няма нищо нагласено в играта...
hahaha hahaha Я не ме разсмивай! Та има ли нормален човек, който да вярва, че няма нищо нагласено в тази помия!?

Аз вярвам, че има достатъчно прости и алчни хора, които да участват. Според мен нещата са пресилени, но не и нагласени.

# 716
  • София
Aбе ако Миглена участва и спечели, кой ще убедят,че не е нагласено? Като в Сделка или не, Венета Райкова както спечели!

# 717
Едва ли е трудно да се спечели, стига да си бил искрен и помниш какви си ги говорил на кастинга. Аз досега участник, който да ме впечатли с интелект не срещнах.

# 718
Едва ли е трудно да се спечели, стига да си бил искрен и помниш какви си ги говорил на кастинга. Аз досега участник, който да ме впечатли с интелект не срещнах.

Не е важно дали помниш какво си отговарял, а какво е отчел детектора, а това никой не знае  Mr. Green

# 719

Не е важно дали помниш какво си отговарял, а какво е отчел детектора, а това никой не знае  Mr. Green
Ако изключа последният изгорял, въпросите на които изгарят участниците и аз знам отговора.
Наприемр онова момиче, което го питаха дали е нещастно.Много ясно, че трябваше да отговори да.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт