GLOBUL-измамници

• 35 306
  • 161
  •   1
Отговори
  • pomorie
здравейте случи ми се нещо доста неприятно с моите любими от Глобул снощи получавам съобщение че съм изчерпала лимита си и са ми блокирани изходящите повиквания-изпаднах в недоумение при положение че лимита обикновено е 50лв а аз с 500 безплатни минути най- голямата ми сметка от 3години е 28-30лв....звъннах естествено на оператор който ми каза че имам текуща сметка 149лв  #Crazy  изцъклих се сумата била от използване на интернет и е от понеделник и вторник-за двата дни....тази сутрин отидох до офиса им в нашият град и обясних всичко на момичето там а тя ми казва -ами щом така ви е казал оператора-значи е така.аз и обясних че моят телефон дори няма настройките за интернет(които нарочно не сме сложили зада не го набара случайно малкият)и казах че ако иска мога дори да и демонстрирам че немога да влизам в интернет....а тя продължава че имало копче my globul което било влизало в интернет да не би случайно да съм го натиснала-да и да е било така два дни и то при положение че не мога да ползвам тази услуга  #Crazy питам аз как така при лимит 50лв имам сметка 149 а тя казва че като лоялен клиент може би са ми го увеличили-колко удобно-а аз не трябва ли да зная за това не трябва ли да ме питат дали искам да го увеличат.....и какво правя сега????заявих им че по никакъв начин няма да платя тези149лв аз съм лоялен и коректен клиент от 3години и ако бях си навъртяла сметката щях естествено да си я платя но да плащам за нещо което не съм ползвала-няма да стане.а тя-нищо неможела да направи....казах че ако трябва ще се обърна към защита на потребителите и към още който трябва...преди няколко месеца така бях уж изпратила 24 празни sms-а на един и същи номер тогава си замълчах не ми се разправяше за 4-5лв но сега ще ме извиняват. #Crazyта каква защита имат тези сим карти-никаква хората от кредитна карта с чип ни завлякоха по коледа 180лв че тази нищо и никаква картичка ли няма да оправят....направо съм луднала снощи не съм спала..какво да правя аз жалба ще напиша но след това....какво ще ми направят ако не ги платя...сега си взех предплатена карта и смятам да си остана с нея не ми се плащат нечий други сметки.ако има и други подобни случаи моля посъветвайте ме какво да правя newsm78

# 1
  • София
Подай жалба.

# 2
  • pomorie
аз ще подам но ако не я приемат как ще им платя 149лв това е лудост.какво друго мога да направя

# 3
  • София
Не могат да не я приемат. 
Може да не я удовлетворят но не могат да ти откажат д я внесеш.

# 4
  • pomorie
а ако не я удовлетворят какво следва....

# 5
  • София
Жалбата ще ти я приемат, но дали ще ти удовлетворят е друг въпрос.Другата инстанция е защита на потребителя.
По принцип няма как да ти начислят нещо,което не си ползвала.Ако е тяхна грешката ще ти възстановят парите.Какъв ти е модела телефон?

# 6
  • pomorie
sony ericsson w800 май беше но няма конфигурация за интернет като се опитвам да вляза ми дава че неможе да намери акаунт или нещо такова и да търси ли вторичен...но това няма значение аз не ползвам интернет през телефона вкъщи си имам за 25лв цял месец нямам нужда от тяхните"услуги" и не съм ги ползвала

# 7
а ти сигурна ли, че детето наистина не е натиснало нещо?
в противен случай можеш да го докажеш
специално за мтел настройките за интернет се задават чрез оператор или нещо такова, но трябва да има активиране
разбери в детайли нещата

# 8
  • Пловдив
Не мога да те посъветвам как да постъпиш, но имам много други примери, че Глобул лъжат в сметките.
Скоро ме накараха да си преподпиша договора с тях, че уж изтичал, а като си проверих в къщи стария договор се оказа, че има още 2 месеца докато изтече. И с това припиране да преподпиша веднага не можах да си взема телефон на по-ниска цена. Като отидох след седмица да питам за нов апарат се оказа, че щом съм преподписала договора си, вече нямам право.
 И още мнооого такива измами в Глобул.

# 9
да, но точно в такива случаи мен мтел са ми правили компромис и давали телефон на добра цена

# 10
  • pomorie
ами малкият не може да натисне нищо понеже аз от снощи хиляди пъти се опитах да вляза в интернет но НЕМОЖЕ просто няма настройки неможе нито от менюто нито от бързия бутон

# 11
ами малкият не може да натисне нищо понеже аз от снощи хиляди пъти се опитах да вляза в интернет но НЕМОЖЕ просто няма настройки неможе нито от менюто нито от бързия бутон
ами отиди в офиса, искай среща с управителя, предварително написана жалба, той пред теб да види и той да пише в жалбата какво е положението
не може да е чак такава огромна драмата

# 12
  • pomorie
чак драма не съм казала че е но си е проблем все пак са си 149лв.....в офиса ходих още сутринта но там "нищо не можем да направим пуснете жалба" аз това е ясно че ще го направя но след това незнам....

# 13
Teлефона откъде е купуван-от тук в България или е от чужбина?

# 14
  • pomorie
от тук

Общи условия

Активация на акаунт