Ема или Емона

• 7 191
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Ема!!! smile3522 Емона е хубаво и нетрадиционно име , но предпочитам Ема .

# 31
  • Враца
и аз съм за ЕМА! Simple Smile

# 32
Отдавна написах предпочитанието си към Емона,а сега като гледам резултатите ми харесва още повече! Laughing Терсене човек съм,ей!  ooooh! Laughing

# 33
# 34
Eма, разбира се. Вибрациите на Емона не са много успешни.
 Peace

# 35
# 36
Отдавна написах предпочитанието си към Емона,а сега като гледам резултатите ми харесва още повече! Laughing Терсене човек съм,ей!  ooooh! Laughing

Сега видях,че си от Варна .И аз съм от там ,но живея в София .Харесвам това име ,но колкото повече гледам резултатите ,започвам да мисля за друго име Sad ,дано се роди на някой празник та да ми  реши колебанията.

# 37
jullaa,изборът,разбира се си е ваш  Peace ,но имам усещането,че това действително много красиво име "Ема" до няколко години ще е не по-малко популярно от Виктория и Александра (прекрасни   bouquet ),а "Емона" със сигурност,че ще си остане интересно и почти уникално име! Peace Бъди смела (нито е смешно,нито е некрасиво името т.е. няма от какво да се притесняваш),ако имаш подкрепата на таткото  Peace
Успех! Hug

# 38
jullaa,изборът,разбира се си е ваш  Peace ,но имам усещането,че това действително много красиво име "Ема" до няколко години ще е не по-малко популярно от Виктория и Александра (прекрасни   bouquet ),а "Емона" със сигурност,че ще си остане интересно и почти уникално име! Peace Бъди смела (нито е смешно,нито е некрасиво името т.е. няма от какво да се притесняваш),ако имаш подкрепата на таткото  Peace
Успех! Hug
Благодаря ти за подкрепата или по скоро за единомислието  Grinning Таткото го харесва , но се притеснява от това,че не е разпространено и не се приема добре и лесно от околните .Мислех си и за Никол ,ако се роди около Никулден  Simple Smile

# 39
# 40
Успех! Hug
Благодаря ти за подкрепата или по скоро за единомислието  Grinning Таткото го харесва , но се притеснява от това,че не е разпространено и не се приема добре и лесно от околните .Мислех си и за Никол ,ако се роди около Никулден  Simple Smile
Laughing Нашия татко се притесняваше за същото и то два пъти  Wink ,но ела сега го питай има ли по-прекрасни и подходящи имена за децата му!  Peace И аз съм обмисляла Никол за щерката,но сега повече ми харесва Николета! Peace

# 41
дъщеря ми Емона е единствена в цялото училище поне:)а не е Ема еди кояси ...Досега никой не е направил гримаса при споменаване на името напротив всеки казва че името е хубаво като детето:) Успех при избора!

# 42
дъщеря ми Емона е единствена в цялото училище поне:)а не е Ема еди кояси ...Досега никой не е направил гримаса при споменаване на името напротив всеки казва че името е хубаво като детето:) Успех при избора!
  bouquet

# 43
Благодаря ви момичета  Simple Smile

# 44
Роди ми се малката Емона Simple Smile След толкова чудене най -накрая го измислихме с таткото ..по -скоро той направи компромис .

Общи условия

Активация на акаунт