Ема или Емона

• 7 198
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Честита дъщеричка и от мене ! Да носи много радост и усмивки в дома ви !  bouquet

# 61
Разкошно име е Емона! Звучи красиво, а не е досадно популярно.

Учудвам се и забелязвам, че масово се харесват най- разпространените и изтъркани имена  Thinking  Колкото повече се среща, толкова по- лесно смилаемо идва. Ако е непопулярно, хората са резервирани  Thinking
Емите с лопата да ги ринеш вече............ човек се обезличава в тъплата.

# 62
Учудвам се и забелязвам, че масово се харесват най- разпространените и изтъркани имена  Thinking 

Ами изтърканите имена са такива именно защото се харесват на мнозинството.

Рядко име, но харесвано от всички?  Е, няма такова животно...

# 63
Ема
обичам кратките имена

# 64
Учудвам се и забелязвам, че масово се харесват най- разпространените и изтъркани имена  Thinking 
Ами изтърканите имена са такива именно защото се харесват на мнозинството.
Рядко име, но харесвано от всички?  Е, няма такова животно...

Аз мисля, че е обратното - хората харесват познатото, непознатото ги затруднява с преценката и го избягват.

# 65
Moже и така да е, пина.  Просто мисля, че тези, които избират редки имена, трябва да са готови за реалността, че много хора няма да ги харесват.

# 66
На мен Ема ми харесва повече.

# 67
Просто мисля, че тези, които избират редки имена, трябва да са готови за реалността, че много хора няма да ги харесват.

Това искам да коментирам - и аз така мисля, така предполагам.
Покрай този форум се учудих, за колко неща не съм преценявала правилно - в случая за имената. Пример да дам - винаги съм намирала името Сирма за отвратително, чисто като звучене, не го свързвам с никой човек и съм била категорична, че няма жив човек, който да го намери за поносимо. Какъв е резултата от съответната тема, обаче - 90% от хората го харесват и то много!
За Йорданка, което стана пословично вече, аз писах, че го намирах за съвсем нормално име, клонящо към хубаво (във всеки случай в пъти по- хубаво от Сирма!), докато не научих, че Йорданките масово се срамуват от името си и се представят с псевдоними.
Преди мислех, че ако едно име е непопулярно, но звучи красиво, ще се приема като красиво име. От форума забелязах (разходих се доста по темите за новородени, по темите за имена, анкетите, подписите на съфорумки) и открих, че са харесвани, препоръчвани и избирани само най- популярните имена. Колкото повече Никол има, толкова повече се спряга за красиво име. Колкото повече Кристиян има, толкова повече възхищение буди.  После видях тема за Естел - според мен красиво и съвсем обичайно име - повечето не го харесват, дори някои обявяват, че не са го чували  Thinking  - то затова не го и харесват де........ Къде може да се сравнява Естел, което се лее в ушите ми, което асоциирам със звезда и от другата страна Сирма, което ми звучи като съсирек и асоциирам с нещо мръсно и миризливо.
Та, така де, всеки съди от собствената си камбанария и реалността се оказва (поне за мен) доста по- разнообразна от очакваното. Непредположимо е, хората какво ще харесат.

# 68
...
Та, така де, всеки съди от собствената си камбанария и реалността се оказва (поне за мен) доста по- разнообразна от очакваното. Непредположимо е, хората какво ще харесат.

Ами да, светът е шарен и точно за това толкова хубав, иначе би било скучно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт