Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Maя, на детската кухня дават боб чорба. Щом обича, му давай, ама без да прекаляваш, разбира се. Вече не са толкова малки, въпреки че боба действително е по-тежка храна.
Пък те прегръдките с Никола са приятелски, яна него много го харесва  Crazy

Фио, поздравления за диетата и успеха й най-вече.   bouquet  Аз на такова нещо трудно мога да бъда сложена.. все нещо ми се прияжда..  Blush

Някой знае ли кога пак ще е хубаво времето или вече официално ще бъде есен?

# 346
Ейййй, голямо плюскане на тесто пада с новата машинка. Така че съветвам всички, които мислят да си вземат, да помислят сериозно върху този аспект преди това Tired. Просто усещам как ще се затъркалям след месец. Снощи правих до 1 часа козунак, сега пека шоколадов кекс, а след него съм се подготвила за тутманик със сирене. Искам да опитам всичко наведнъж Crazy.
Мая, цената й е 99 лв, някаква измислена марка Bifinett, от ТСМ.

Сега се връщам да разгледам снимките от срещата и тези на Дени, че сутринта не ми остана време, както и да прочета интервюто с Евридика Peace.

Дуци, Пепи ме изненадва какъв вкус проявява за възрастта си (по повод на аватара ми) Simple Smile.

# 347
  • София
Спокойно, Астарта, ще отмине. Ние като си взехме гофретник какво ядене на гофрети беше.. не само събота и неделя, ами и през вечер за вечеря... ама сега не помня от кога не сме го ползвали   Wink
Е, вие машината ще си я ползвате, де.. но определено няма да правиш толкова много неща. Ще правиш хляб, а понякога сладкиши, но не й по няколко в един ден като сега Simple Smile))

# 348
Ние на гофретника си препичаме сутрин филийките, стават много готини, по-добре от тостер

# 349
Сакси, ами то аз съм се захванала със зелевата супа. Набляга се на плодове, зеленчуци и супа, естествено. Но аз, по принцип основно с това се храня(без супата), та не го приемам дори за диета. Просто последния месец попрекалих със сладкото и тестените изделия  Embarassed, та затова сега съм "наказана"  Twisted Evil
Майка ми вчера ми се подиграва, вика и без друго живееш само на плодове и зеленчуци, не мога да разбера защо тази седмица това трябва да се нарича диета.
Иначе и аз съм като теб – като ми се прияде нещо, си хапвам. А като знам преди как съм гладувалаааа – по няколко дни не съм слагала нищо в устата си(сега не ми се вярва, че е възможно такова нещо)

Да се похваля – днес ще си имаме татко, вече пътува към Шумен. Много сме щастливи. Много ми е интересно как ще го посрещне Мишо(не си е идвал почти 3 седмици).

# 350
  • Добрич
И аз искам машинка за хляб, но мъжо не дава : Mr. Green 2gunfire:
Много съм притеснена Tired, на обяд звъних на доки за резултатите от носния секрет и се оказа, че малкия има нещо изолирано, не разбрах точно какво, защото сестрата вдигна и не ми обясни нищо newsm78 Утре ще ходим да ни назначават лечение и най-вероятно ще сме на АБ Thinking Сега не знам това нещо заразно ли е и дали можем да излизаме ooooh!В края на миналата седмица спряхме капките и днес вече нослето е напълно чисто.  Naughty

# 351
  • Добрич
Фио Hug

# 352
  • София
Боб си давам аз, не само чорбичка, ами баш боб Laughing Леща също давам и от обикновената, но и червена, всякаква. Обичаме много вкъщи. За пътуване купувам готови храни, Хип имат пюрета за 15 месеца, е по 4 лева са, но предпочитам да не давам ресторантска храна. Може да е супер чисто/ и надявам се да е, нали и аз ям от там, и голямото ми дете/, но не мога да рискувам - отишла съм за 3-4 дни някъде, това да ми се продриска, не, благодаря! Ако поиска нещо от масата да опита - може, но за наяждане досега не съм му поръчвала.

Първият ден на яслата мина Simple Smile И утре ще иде за малко, и стига му толкоз Laughing Плакал, милинкият, като ме видя - грейна Hug Заспал каталясал в 10 часа/ вкъщи никога не спи по това време/, едвам го събудили за обяд. Явно се е опитал да се "изключи" от средата, която го плаши. На мене толкова ми и трябваше - да му видя сълзичките, и напусках де що имах отпуски, платени, неплатени, ще се гледаме до напролет, жз, и това е Crossing Arms Аз едно бебе имам, на работа с мене и без мене си е все една и съща лудница, така че...

Тоя празник вчера просто недоумявам как не сме го видели ooooh! То вярно, че ние не обиколихме целия парк, ама чак пък такъв малшанс!
Фио, честити ви татко Hug Ники като беше бебе и не виждаше баща си с месеци, първо го гледаше втренчено, после се гушваше тихо в него, долепяше си бузката до неговата, притискаше го с ръчички и седеше така по 15 минути - не мърда, не шава, не казва нищо, просто го прегръща Heart Eyes Мъж ми не издържа дълго на тези моменти и си смени работата Laughing

# 353
  • София
белинда, прегръдки за теб и мъничкия мъж  Hug

хора, помните ли Yani4ka_83, която беше с нас в началото, но в последствие бременността не беше успешна? Сега си има две дечица, ето темата за поздравления -  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435272.0;topicseen

# 354
  • София
Честито на Яничка   bouquet Да са й живи и здрави дечицата ! Аз не си я спомням  Embarassed А защо има специална тема за поздравите - тя и с тази бременност ли е имала някакви проблеми ? Важното е, че всичко е завършило добре и сега си има две слънца и то и от двата пола за разнообразие Simple Smile

Белинда, милинкия Ники  Heart Eyes Ясно е, че баща му не би издържал дълго така.

# 355
Точно ми спряха сълзите след като прочетох последния пост на Делян(съпруга на Поли) и сега взех, че прочетох за Ники и Бобо на Белинда и хайде пак  cry Голяма ревла съм станала  Crazy

Аз леща давам от известно време(по-точно опитвам се), но нещо не се приема. Варя му от червената, но като започна да давам и се започва едно дъвкане  ooooh! Не мога да разбера на вкус ли не му харесва или на консистенция. Преди няколко дни дадох от обикновената леща, но смесена с картофената му яхния - прие се доста добре.

Белинда, като даваш боб, мачкаш ли го, пасираш ли го или даваш направо цели бобчета?
Ще взема да пробвам с бобец, да видим какво ще се получи.

# 356
  • София
Що бе, какво с Поли Shocked Отивам да прочета!

И боб, и всичко, леко понамачквам с вилицата или едно такова имам като решетка с дръжка/ не знам как се казва, аз му викам мачкатор Laughing/. И цели бобчета би ял, но за да сдъвче хубаво, трябва да го храня по 40 минути. Не мога, и аз съм хора Crazy

Яничка и аз не я помня, но да са живи и здрави, обичам такива новини Hug

# 357
  • София
Belinda, тя преди това пишеше в Искам бебе.  Не знам как не я помниш...  Rolling Eyes

# 358
Не бе, нищо просто благодари човека, но ми стана едно мило. Събрали са паричките!

# 359
  • София
Ми Сакси, аз съм в този форум вече пет години, ако знаеш колко никове са ми минали пред очите...Хората, с които съм се засекла за малко и после примерно са останали да пишат само в някоя отчетна, а не ходят по другите форуми, след време просто ги забравям Blush Аз даже супер много се изненадах, когато в началото започнах да пиша в тази тема, че имало майки, които влизат само в отчетни, много странно ми беше Laughing

Поли е добре, Паола също! Фио, не ме стресирай така, бе жена, ще ми спре кърмата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт