Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
И Елена яде всякак нещата, нищо че няма зъби, боба си го мачка с венци или си го върти с езиче из устата, да не говорим, че много неща ги гълта цели.
Леща съм правила само червена, но аз я правя на крем супа за всички ни - варя я с картоф, чушка, морков, чесън, подправки, после пасирам и ядем с брускети, кротони или кубети
В рецептата се добавя и пасирано авокадо, но не намерих, също и кокосово мляко, но то струваше 35лв и се отказах да я правя екзотична.

Еленището не спира да бъробри и ужасно много се закача. Както кака и беше ангелче, тя е едно обсебващо малко дяволче  Twisted Evil
Какви муцуни прави и врътки с тялото си и лиготене голямо, кипра абсолютна
Казва на чая тай, а на бирата биби, на музиката муму, котето е мао, баба лети е баба Тети, кака е тата или Нана с меко н... и други всякакви, но ги забравих, показва си, че е на една годинка, че е голяма
Най-сладко казва бебе - бееби бееби
И също понякога вместо мале мале - маааниии

# 361
  • София
Брейй, много приказливи тез девойки Hug Моят почти нищо не казва, освен обичайните мама, тата, деде, аааа - на Батко си казва Кола/ съкр. от Никола/ hahaha За сметка на това пък адски успешно имитира звука, който издават Спайди и Магнито, когато се сблъскат във въздуха -  бжжжжжчхххххххх Crazy/ разбира се, придружено от съответната кръвожадна физиономия, която на ангелското му личице с руси къдрички изглежда крайно неуместно hahaha/

# 362
  • София
Явно името ЯНА на бебешки е НАНА. Преди Мариела беше викала на Яна Нана, а сега тя самата като я питам как се казва отговаря "няна" или "нана"  Peace

# 363
Братовчедката на Анна и Пепи се казва Яна и у тях й казват Нана, защото тя така си е викала Mr. Green

# 364
  • София
Ето, значи ми е вярна теорията.  bowuu
Дуци, ти ли си скри лентите с Анна и Пепи?

# 365
  • София
Аз като малка си казвах Сусу, а се казвам Валерия Simple Smile

# 366
Аз бях Дати като малка. Laughing

Eй, големи са сладури тия бебоци! Кога пораснаха и проговориха....ех, как минава това време.
Сакси, гледах клипчето, където Яна показва актуалните шмекерлъци и казва "Нана". Много е сладка!
Ивето не казва много работи. Редовните - мама, тата, баба, тау-тау е чао-чао. Това е! Най-смешна е като чуе музика и започва да танцува и да се фръцка. Забелязвам, че има афинитет към латиното. Laughing

# 367
Ами, не съм, там са си. Малко по-бавно се зареждат май.

# 368
  • София
А, да, Дуци, сега пак са тука.  ooooh!

Аз като малка съм била "аличка баличка"  hahaha   а в детската градина съм казала на всички лелки, че новороденото ми братче се казва Илийчо, пък той е Георги... майка после ококорила едни очи като я питали "как е малкия илия" Simple Smile))

# 369
  • София
Мдам...Ники редовно ме подрежда по градинките - "това е братчето ми Бобо, а това е мама, която ще ми роди и сестричка", при което неизбежно ме питат кога чакаме бебето и ме гледат изумено Laughing

# 370
Около месец след като се роди Елена Яна и казваше Калина, така искаше и ни се сърдеше, че и викаме Ели
Другите имена, които беше измислила преди Калина бяха Теодора и Розичка  Laughing

# 371
  • София
Калина е много хубаво име. Може пък третото Wink

# 372
  • София
На мен Калина ми е сред любимите.  Peace

# 373
Здравейте.  bouquet
Имам си две юлчета ,но бебко е роден на27.07.2008г.Батко е роден на29.07.2005г.
Нашето бебе Кристофър-Рангел вече има 11 зъбчета и се опитва да говори но неуспешно на пилетата казва па-па,на котето ма,на зайчето(дом. мини)аче,на батковците ба,и на чорапи апи, а на обувките ати,само като се провикне МАМАААА всички разбират за какво става дума. Joy Joy Joy
Ходим на кухня от 1м и ядем всичко цяло така както сие.  chef Проходи на11м.а сега вече слиза по стълби и малки височинки прав.До скоро пълзеше.
Много се катери по мебелите и пада, та синьото не е само орнамент по дрешките му.Пие АМна вечеря и сутрин рано Misc Baby Bottle.
Това е един вид малка визитна  картичка за него.Ако имате въпроси към нас питайте ще ви отговоря .

# 374
  • София
сега вече слиза по стълби и малки височинки прав.

А, ей това онзи ден за гърнето исках да ви кажа, но забравих, сега се допълвам. Чела съм, че точно това било признакът, по който може да се прецени дали детето има някаква готовност чисто неврологично да си контролира изхождането - да слиза по стълби самичко. Останалото е психическа готовност, а тя идва по-късно. Може би ви стреснах с изказването за 2-те години Laughing Ето, имало и деца, които по-раничко слизат сами Wink

Валя ни дъжд Confused Бобо се наакал в количката, захлупен с дъждобрана и като отворих после циповете, щях да почина от газовата атака Sick

Сакси, с теб имаме явно общи вкусове за имена Wink Ако си имаш момченце, не се притеснявай да го кръстиш Никола, Борис или Димитър/ топ 3 Wink/ А ако Яна си има близначка, ще я кръстя Калина Joy

Общи условия

Активация на акаунт