Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Любе, добре дошла!  Hug

Белинда, и аз пуснах една сълза на разказа ти за Никола и баща му.

Мерлки и теглилки: 9, 600 и 76 см. Много ми хареса новата педиатърка, млада, запозната и с много добро отношение към децата. Единствено не ми хареса, че поддържат много висока Т в стаята. преди нас имаше новородено бебче и се надявам заради него да е било така, а не по принцип.

Симона също слиза сама по стълбите и то с голям мерак. Да купувам ли гърне  Laughing

За говоренето почти нищо не казва. Върти света на пръста си с около три думи  ooooh!

Аз като малка бях "Ойе" демек Оле  Simple Smile

# 376
  • София
Единствено не ми хареса, че поддържат много висока Т в стаята. преди нас имаше новородено бебче и се надявам заради него да е било така, а не по принцип.
Много е вероятно. Сега при смяната на сезоните вътре е по-студено, отколкото навън, нашата педиатърка също пали една духалка, когато идват бебенца, нали ги събличат дибидюс Simple Smile
Гърне купувай. Дай й го да си играе с него и като стане на 2, направо я слагай на тоалетната Joy

Налитам зверски на сладко. Ако ми закъснее още няколко дни, ще стана на плондер от плюскане на торти и шоколади ooooh!

# 377
  • София
Белинда, верно не е истина, ама Борис, Никола, Симеон и Димитър са ми любими мъжки имена  Mr. Green

Оле, и вие сте като нас. Ние онзи ден бяхме 9550кг и 76,5см  Peace

# 378
Гледам чатите си, за вас Софийски чат нЕма ли Mr. Green

# 379
Да се включа и аз за имената.Сакси ,определено Яна на бебешки е Нана.Малката ми дъщеря нали се казва Яница и си викаше Наница,което много често звучеше по-скоро като наденица  hahaha или Нани щото и викахме Яни.На баща ми например казваше дядо Нанко вместо Янко и ние все я майтапехме,че той верно обича да си поспива.За сметка на това голямата Никол на дядо си викаше Ако,а на себе си Ники-кол,комбинация от Ники и Никол.Така всички бяхме на кол  Joy :мама-кол,Пепи-кол/едно съседско момченце/.Аз пък съм си викала Мага/малко като баба Яга  Mr. Green /
Като видях снимките и клипчетата на Яна на Сакси и се замислих,че моят син повече на бебе прилича отколкото на малко момче.Ето я куклата и ходи,и се катери,и танцува...То верно,че и той се спуска да друса дупето,ама тя е мноооого напред с материала  smile3501 .
Още нещо щях да пиша,ама какво ли  newsm78 ?
Астарта ,честита придобивка,със здраве да си я ползвате.Аз толкова отдавна искам такава машинка в къщи,но нещо все ред до моите желания не идва.Така е с три деца,мдаа.
На консултация трябваше да сме днес,но тъй като доки ще излиза в отпуск оставихме за началото на ноември.Много съм любопитна в какви граници се движи дебелака ми.  Thinking
Боб и леща яде от кухнята.Вкъщи още не съм му давала щото ги запържвам.Не ги мачкам,яде ги направо така,но той си дъвче и яде сравнително бързо нищо,че е с 9 зъба и 2 на път.
П.П.Сетих се-Добре дошла на Любето   bouquet !Това е една мама,която "списателства" при многодетните мами,а аз и там не съм редовна  Embarassed

# 380
Добър вечер и от ДонТа. Много време не съм могла да казвам К и съм го замествала с Т. Но пък на възрастта на Боби ме има записана как допълвам изреченията от приказката Дядо и Ряпа.  Shocked Да не се чудите защо съм толкоз приказлива сега.  Laughing

Добре дошла на новото майче.

# 381
Донти Mr. Green, баба ми казва, че майка ми и аз на 1 година сме говорили, но аз не повярвах. Майка ми потвърди за мен, но си викам тя не помни добре. Обаче теб като те има записана започвам да се замислям Thinking А нашите защо толкова бавно се развиват в това отношение тогава Rolling Eyes

# 382
  • София
lucia, мерси за добрите думи.. ама те децата просто си се развиват различно. Има такива, дето са по-назад от яна, но и много които са доста по-напред, ако изобщо могат да се правят някакви такива сравнения. мисля, че не бива да ги сравняваме и квалифицираме.  Peace

Дуци, мързи ме да пусна скайпа..  Blush

Нещо много ми е скучно днеска.. изчетох целия нет и няма какво да правя..  Tired

# 383
Сакси, за теб Ферма няма ли?  hahaha

# 384
Аз пък нито съм щяла да говоря, ни да ходя кой знае колко рано. Единствено съм искала при мама  Laughing Влизала съм в тоалетната с нея и даже си спомням как я чаках пред терасата, като излизаше да простира зимата  Crazy Не съм ходила на ясла, до 3 ме е хрантутила  Heart Eyes

Катето измисли нова игра - мушка топче под гардероба и чака да го извадя, като междувременно се скъсва от смях, докато се гъзя  Mr. Green

Сутрин си имаме ритуал - докато пие АМ-то, й целувам стъпалата с бонус - лек аромат  Wink

Добре дошла на новата мама  Hug

# 385
А скайп Joy

Мъжът ми каза, че му е писнало по парковете да го спират разни хора, да му се радват на количката и да казват "Здрасти, Анна" Joy По-известна била от президента(това когато са без мен). Много смешен беше, докато обясняваше, защото беше и с жестове tooth

# 386
  • София
А, не.. донТа много ги мразя тия игрички във фейсбука...  Sick  добре де.. .след малко или ще си пусна скайпа, или си лягам.  Flutter

Гнидка, това с краката е направо кошмарно. на яна вече не мога да й сменя памперса, ако не й целуна по 100 пъти крачетата, а тя се хили като ряпа.. иначе ако попадне нещо под легло/гардороб, ляга долу или кляка и започва да крещи "Доу, доу, доу.. " , което значи "долу" и да сочи.

Дуци, много забавно това. Ама и аз така като срещна познато бебе как да не го поздравя. веднъж бях спряла на маги гледачката Simple Smile

# 387
Предния път послъгах малко като казах, че Лили казва съзнателно само "ало". Има и още нещо - "еде" Mr. Green За недосетилите се, това е кучето. Просто с баща й бяхме достатъчно глупави да я научим на това Crazy Като беше по-малка още една сутрин като видя кучето каза "еде", ние се умилихме, стана ни смешно и почнахме така да го наричаме пред нея ooooh!
А аз как съм се наричала като малка нямам никаква идея newsm78

Това с Анна и президента беше много готино Laughing

# 388
  • София
А нашите защо толкова бавно се развиват в това отношение тогава Rolling Eyes
Щото едно време, като не е имало ни форум, ни скайп, ни нищо, са на четяли книжки с часове, затова Mr. Green Майтапът настрана, имам спомени как мама е заспивала, капнала, докато ми е разказвала приказка или чела книжка. На мене това почти никога не ми се е случвало, освен през втората третата годинка на Ники, когато точно 365 пъти, всеки божи ден, разказвах една и съща приказка за лека нощ Crazy

Номерът с крачетата явно е масов. Ники даже измисли песничка - Най-обичам на светаааа, да мириша бебешки кракаааааа Joy

# 389
Дуци  hahaha

Сакси, и на мен директно ми ги поднася пред лицето и гледа очакващо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт