Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 324
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Де що при с Крис лекарите разправяха за празно яйце, но в8,9 седмица всичко се оправи и се радвам че не се подлъгахза кюртаж а изчаках.

Мога да се похваля днес си изядахме попарката като само на три лъжички помогнах с гребването.Вече става все по умел с приборите.Неприятно е ,че нямаме столче за хранене и седи на голям ,но това ми е за урок.Услужих с нашето наедна мама и очаквах да го върне, а тя съвсем междудругото спомена ,че го били счупили.
Бих искала да попитам вие давате ли на бебетата си белтък от яйце и ако е така как и кога започнахте?Също от тези гелове за помощ при излизане на зъбките може ли да се слага като вече е излезнало част от зъбчето и има раничка.  bouquetи мерси преедварително за отговорите.

# 571
  • София
На работа съм Mr. Green Не ми дадоха нищо за вършене, така че пак съм тук, няма отърване от мене hahaha

Любето, давам белтък, да. Започнах след годинката, може би на година и месец. Първо давах кекс с цели яйца, после баница, после супа със застройка/ варена, разбира се/, а вече и варено яйце давам чат-пат.
От геловете аз файда не съм видяла.

# 572
Любе-белтък със застройка на супа
Гелчетата са и с антисептично действие и можеш да мажеш

Тук вчера валя дъжд и не сме излизали,та сега изпивам кафето и ще бягаме на разходка,преди да е развалил поредното дистанционно и телевизора барабар...
Лек ден на всички Hug

# 573
Вчера забравих да кажа добре дощли на новите майчета и по-често да пишете  Hug

Тя още не знае майка й какъв инат носи Mr. Green

В нашия случай е той, но като му го казвам ме гледа умно сякаш ми вика само ти така си мислиш   Simple Smile

Аз с каките такова чудо не помня  Rolling Eyes

И аз така с моята кака, хем си беше и е много палава, но това е мъж все пак  Laughing

# 574
че вчера ми е взел здравето с такива изпълнения-огъва се на дъга ако е в ръцете ми,ляга по земята.Все си мислех,че е присъщо на по-големите деца,но не би.Аз с каките такова чудо не помня
LaughingДобре дошли в отбора. И аз си мислех, че е присъщо за по-големичките деца, но Алекс отдавна така ми се тръшка и се огъва като змия Crazy

Аз яйце/белтък давам от годинката, от като сме на кухня Peace

Белинда, лек ден на работа Laughing Бобо на ясла ли е Thinking

# 575
Христуш, заедно ще си кукуват през нощите. Тя и Симона не спи  Hug

Като казахте за белтък, да ви кажа новата педи на Симона тука в ТГ, как още от вратата започна да ни нарежда "белтък и шоколад след 3 години, а ядки след 5". Доста се презастрахова жената  Laughing (А бях подготвена за обратното. Все пак тука започват със сокчета и кисело мляко, но тя не е от тези педиатри. )

Директно белтък не съм давала, но в кухнята предполагам правят застройките с цяло яйце.

Джоли, ще чакаме резултатите  Hug

# 576
Така както ви чета излиза,че и аз съм дала белтък макар и индиректно чрез баница.Снощи варих на другите яйца и малкия си поиска,но му дадох само желтък,а можело и малко белтък да му дам newsm78 .В кухнята застройките са само от желтък  Peace питала съм мой човек и е сигурно./поне в кухните във Варна/
Малкия само мед,цитруси и ядки не е пробвал.Шоколад/ако се смята за такъв/ е кусвал в една-две бисквитки.Мед смятам скоро да предложа,но малко и то в чайче.Цитруси също скоро,нали им идва сезона.
Относно гелчетата-в началото мажех,не видях ефект и спрях.Не виждам обаче защо да не може да се намаже след като леко е пробило зъбчето,има ранчка,нали са с охлаждащ и обезболяващ ефект  newsm78

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:40 от lucia

# 577
Иви, и аз гласувах Peace.
Белинда, спорна работа Peace
ДеЩо, и според мен е рано за тонове, но лично аз бих отишла на вагинален ехограф (но аз не се славя с голямо търпение Simple Smile). Сигурна съм, че всичко е наред и скоро ще чуете сърчице Hug
Да успокоя майките на неспящи бебета, че и на това идва края. Илия откакто е с пълен комплект зъбки спи по цяла нощ. Спи на едно разтегателно диванче с брат си, не иска в неговата кошара, но и не ни търси нас с баща му. Дори смятам да си вземем в София това диванче, да ни служи докато обзаведем детската им стая Simple Smile

# 578
  • София
Белинда, лек ден на работа Laughing Бобо на ясла ли е Thinking
Оо, не. Той се вясна там само за два дни по два часа, колкото да го запишат, че е ходил, да не си изпуснем мястото. Сега ще го гледа майка ми десет дни, после аз си излизам в отпуск и така...

Аа, Астарта, вие ще се връщате ли насам Simple Smile

# 579
Днес нали знаете, че се събираме у нас, към 1 часа някъде. Ще ви чакам Flutter

Нощес Анна се събуди в 5 и не заспа до 6. Плачеше много, вдигна ръчички да я взема и за пръв път заспа в нашето легло. После я преместих. Малко ми е недоспало и криво Tired

# 580
Аа, Астарта, вие ще се връщате ли насам Simple Smile

Да, такива са плановете Simple Smile. Мъжът ми започва работа в София от другия месец, нещо не успяхме да се справим със средна провинциална заплата Crazy Embarassed. Така че може и ние без време да се приберем, но още нищо не е сигурно Rolling Eyes

# 581
Сега ще го гледа майка ми десет дни, после аз си излизам в отпуск и така...

Абе и на мен нещо такова ми се въртеше в главата, но остах с впечатлението, че още е на ясла Crazy

# 582
Нощес Анна се събуди в 5 и не заспа до 6. Плачеше много, вдигна ръчички да я взема и за пръв път заспа в нашето легло. После я преместих. Малко ми е недоспало и криво Tired

И отново, това аз ли го написах? Само че при нас беше от 2 до към 4. И същата работа с леглото.
Гнид, вече знам коя е следващата стъпка в нашата деградация. От носене ръце сега минаваме на спане в нашето легло  Tired

# 583
  • София
Бобо ги върши същите от поне две седмици насам. През нощ се буди и играе по 1-2 часа, отвратително е. Давах Дормикинд - не подейства този път. Пробвах да го слагам по-късно да ляга - цъ. Освен това дори и когато не се буди да играе, се буди от нещо друго си там и иска да идва при нас. Почти всяка нощ прекарваме поне последните 4-5 часа от съня заедно. Явно е някакъв гаден период, през който повечето минават.
Кашлям кошмарно. Мисля, че климатикът на работа много изсушава въздуха и от това. Направо се притеснявам вече, кънтят ми гърдите зверски  Sad

# 584
Белинда, май си алергична към работата. Я си вземи малко отпуск  Mr. Green

Значи, Астарта, само 12 зъба ни делят от спокойствието през нощта........  Tired

Общи условия

Активация на акаунт